*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (25)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Ramo, sanatate sotului. Durerea de ceafa poate fi data de o multitudine de cauze de la cele banale, la cele mai nasoale. Fara sa te panichezi ar fi bine sa-l convingi sa mearga la medic. S-ar putea sa fie o simpla raceala sau nevoie de ochelari. Dar asta numai un medic poate spune.
Ma bucur ce bebelina e mai bine

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Julia intrebari de genul: "da' eu cum faceam?" mi se pun si mie si mi se par normale. Eu m-am obisnuit ca atunci cand vreau sa fac o remarca pozitiva s-o fac pentru ambii: "ce copii frumosi are mama", "puiuti isteti" etc...in rest, daca e vorba de alint, o fac cu doua maini si merge, toata lumea e fericita.
Ma bucur ca e asa incantata de Tudor!

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Justme ma bucur ca ati trecut fara probleme peste noaptea de dupa vaccin!
Oceanborn iti tin pumnii sa va intoarceti la programul cu 7 ore de somn pe noapte! Tare rau e sa nu dormi..
Julia ce mai zice Maria de Tudor?

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Amalia, Maria e incantata de Tudor. La gradi povesteste de el, i-a anuntat pe toti ca a fost botezat duminica. Doar ca nu trebuie sa-l laudam prea mult pe Tudor, gen: "ce cuminte e Tudor", ca imediat si ea: "dar eu nu eram cuminte?"
Am reusit sa pun niste poze de la botez.
In timp ce incarcam pozele mi s-a blocat calculatorul si nu mai vrea sa se deschida. Bine ca am laptop-ul de la servici.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Malinas Criss Flowers Oceanborn Aleinad Julia16

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

avem talus valgus. Initial ni s-a spus ca va trece cu masaj efectuat de noi acasa, apoi am ajuns la masaj cu fiziokinetoterapeut. Acum trebuie si orteze

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Stai tu linistita ca nu re rezolva asa repede. Miruna are gips de la 4 saptamani si inca nu s-au rezolvat picioarele. Punem 2 saptamani, scoatem, mergem la dr, iar zice 2 saptamani si tot asa.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Noi iar am avut o noapte buna. A dormit pitica de la 12:30 la 10. Am vrut sa o trezesc la 6 dar nici o sansa. Nu stiu cum de brusc a avut 2 zile co somn de 9,5 ore, enorm fata de trezitul ei la 3 ore. Ma tem sa nu scada productia, in dimineata asta nu mai buseau sanii ca ieri.

Julia, Flowers, eram convinsa ca multe mamici cu 2 copilasi, au avut un program poate si mai incarcat decat al nostru.
Julia, mi-a placut hainuta ta alba. Doar voi ati avut botezul in acea zi, super. Pe unde stai in Bucuresti?
Corina, ii dau dreptate pediatrei cu lumina. E insa din ce in ce mai greu sa-i facem sa stea intr-o pozitie. Degeaba o pun eu cu capul pe partea dreapta daca ea se misca si o gasesc in pozitia care-i place ei. Lumina in Norvegia venea din partea stanga iar aici din dreapta, dar pentru ca oasele erau mai moi in primele saptamani in Norvegia, am venit cu ea cu caputul o idee mai plat pe stanga. Mie insa mi se pare infima diferenta acum dupa ce am pus-o cam 2 saptamani numai pe dreapta. Te-am ametit ?
Ai incercat sa mananci mai bine, poate asa vei produce mai mult laptic. Tu spuneai ca ai ajuns la kilogramele de dinainte de sarcina, iar tu erai slabuta rau, logica mea spune ca s-au cam dus rezervele deci musai sa cresti numarul de calorii pentru ca productia se bazeaza acum pe cat consumi daca rezerve nu-s.
Of nici grasa nu-i bine, nici slaba .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_1

Probabil deja s-a vorbit despre diversificare, vroiam sa va intreb voi cand incepeti? Mie mi-a recomandat pediatrul sa incep cu sucul de portocale la 2 luni jumate. Am fost cam nedumerita, mi s-a parut cam ciudat dar n-am comentat atunci. Dar tot citind, mi se pare ca-i mult prea devreme iar sucul de portocale...am inteles ca ar trebui introdus cat mai tarziu. Voua ce v-au recomandat pediatrii?
Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)

ristian este alaptat exclusiv, si dr mi-a recomandat diversificare la 4 luni.

daca mie mi-a intrat in cap, (virgula), ca bb alaptat se diversifica la 6 luni, dau si cu subsemnatull ca asa voi face

cat despre sucul de portocale, bunul simt imi spune ca pe un stomacel de bb, sucul ala e otrava curata... eu una nu ii dau citrice pana la un an

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mirela 1eu cu Maria am inceput diversificarea din luna a 5-a. Pana atunci a fost alaptata exclusiv. Si cu Tudor am de gand sa fac la fel, chiar daca pediatra vrea sa incep dupa 2 luni. Si mie mi se pare ciudat ca ti-a zis sa incepi diversificarea cu suc de portocale. Din cate stiam eu e bine ca sucul de portocale sa fie introdus mai tarziu, si in nici un caz singur, ci in amestec cu suc de mere sau morcov.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Off..am scris si am pierdut mesajul.
Spiridushule, ma gandeam si eu ca portocala e acida, de aia nici picaturi de lamaie la sughit nu am dat.
Eu as vrea sa aman diversificarea spre 4, 5 luni chiar, mai vedem pt ca pitica mea are reflux si e posibil s-o mai ajute diversificarea. In orice caz, saptamana viitoare avem intalnire cu pediatrul si o sa-i exprim dorinta/ decizia noastra de a amana diversificarea. Mie mi-a placut pediatrul pana acum, dar m-a lasat masca cu diversificarea. Chiar nu stiu ce sa mai cred, pt ca nu am mai auzit sa incepi cu sucuri de fructe la 2 luni jumate. Mai ales ca, chiar daca pitica mea nu mananca prea bine (sub limita minima admisa) totusi ia destul de bine in greutate. Are 5,07 kg acum la 2 luni si 2 saptamani.
Amalia, am primit user-ul si parola, multumesc mult. Mai tarziu incerc sa pun niste pozici, ca acum bebelina mea a inceput sa-si suga manutele de zor, prin somn. Acusi da semnalul sonor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hello!

Noi iar am avut o noapte buna. A dormit pitica de la 12:30 la 10. Am vrut sa o trezesc la 6 dar nici o sansa. Nu stiu cum de brusc a avut 2 zile co somn de 9,5 ore, enorm fata de trezitul ei la 3 ore. Ma tem sa nu scada productia, in dimineata asta nu mai buseau sanii ca ieri.

Julia, Flowers, eram convinsa ca multe mamici cu 2 copilasi, au avut un program poate si mai incarcat decat al nostru.
Julia, mi-a placut hainuta ta alba. Doar voi ati avut botezul in acea zi, super. Pe unde stai in Bucuresti?
Corina, ii dau dreptate pediatrei cu lumina. E insa din ce in ce mai greu sa-i facem sa stea intr-o pozitie. Degeaba o pun eu cu capul pe partea dreapta daca ea se misca si o gasesc in pozitia care-i place ei. Lumina in Norvegia venea din partea stanga iar aici din dreapta, dar pentru ca oasele erau mai moi in primele saptamani in Norvegia, am venit cu ea cu caputul o idee mai plat pe stanga. Mie insa mi se pare infima diferenta acum dupa ce am pus-o cam 2 saptamani numai pe dreapta. Te-am ametit ?
Ai incercat sa mananci mai bine, poate asa vei produce mai mult laptic. Tu spuneai ca ai ajuns la kilogramele de dinainte de sarcina, iar tu erai slabuta rau, logica mea spune ca s-au cam dus rezervele deci musai sa cresti numarul de calorii pentru ca productia se bazeaza acum pe cat consumi daca rezerve nu-s.
Of nici grasa nu-i bine, nici slaba .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Otilia. Eu stau pe Calea Vacaresti, zona Tineretului.
Mi-ar placea sa ne vedem. Botezul l-am facut la biserica Sf Spiridon Nou, cum iesi din Pasajul Unirii, venind de la Universitate pe dreapta.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Aha, Julia, deci mai sunt pediatri care recomanda asa. De curiozitate am sa-l intreb care sunt avantajele diversificarii incepute devreme, oricum eu vreau sa astept pana la 4 luni macar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Julia intrebari de genul: "da' eu cum faceam?" mi se pun si mie si mi se par normale. Eu m-am obisnuit ca atunci cand vreau sa fac o remarca pozitiva s-o fac pentru ambii: "ce copii frumosi are mama", "puiuti isteti" etc...in rest, daca e vorba de alint, o fac cu doua maini si merge, toata lumea e fericita.
Ma bucur ca e asa incantata de Tudor!

pozici

Amalia, ai dreptate, si eu ma straduiesc, dar recunosc ca nu-mi iese intatdeauna. O mai cert, si-mi para rau pt ca Maria este un copil extraordinar iar eu sunt de multe ori exagerata. M-a pus pe ganduri zilele trecute cand sora-mea mi-a facut cadou cartea " Si tu poti fi Supernanny" iar ea m-a intrebat: dar tu esti o mama severa, de ce vrei sa citesti cartea asta?

Julia

Mergi la inceput