*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (25)*
Raspunsuri - Pagina 12
julia16 spune:
Ramo, sanatate sotului. Trebuie sa iei un tensiometru sa-i poti verifica tensiunea, dar mai intai convinge-l sa measrga la medic. Cu mucisorii cu mai sunteti?
Gynie ma bucur ca ne dai vesti bune de la doctor.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui julia16 Otilia am vazut pozele de la botez. Foarte frumoase printesele tale. Ce agitatie si la tine. Si eu am fost stresata si mas gandeam ca o sa-i transmit startea si lui Tudor, dar din fericire a fost foarte linistit. M-am uitat si eu aseara la pozele noastre de botez. Sa nu ma recunosc. Cand ma uit in oglinda parca nu ma vad asa de grasa, dar in poze... Am mai pus si eu cateva poze si poate reusesc sa pun si de la botez azi, maine. Babyzapi ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune de la doctor. Bravegirl imi pare rau ca printesa ta nu doarme asa bine noaptea. Dar de ce ii trebuie orteze? Scuza-ma, poate ai scris in spate si n-am citit eu. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002) http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
avem talus valgus. Initial ni s-a spus ca va trece cu masaj efectuat de noi acasa, apoi am ajuns la masaj cu fiziokinetoterapeut. Acum trebuie si orteze
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
julia16 spune:
Referitor la pete si copiii mei au pete rosii pe ceafa. La Maria s-au mai estompat dar nu ii vor disparea pentru ca sunt exact ca la sot la care se mai vad si acum.
Si Maria si Tudor si sotul au aceeasi forma a petelor si in aceleasi locuri. Bine ca la ceafa nu se observa. la sotul meu se vad mai bine cand e nervos.
Julia
julia16 spune:
citat din mesajul lui BraveGirl |
avem talus valgus. Initial ni s-a spus ca va trece cu masaj efectuat de noi acasa, apoi am ajuns la masaj cu fiziokinetoterapeut. Acum trebuie si orteze
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
[/quote]
Bine ca ati descoperit din timp. Se rezolva mai repede asa cu atele.
Julia
Ramo2007 spune:
citat din mesajul lui julia16 Ramo, sanatate sotului. Trebuie sa iei un tensiometru sa-i poti verifica tensiunea, dar mai intai convinge-l sa measrga la medic. Cu mucisorii cu mai sunteti? Gynie ma bucur ca ne dai vesti bune de la doctor. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002) http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
Multumesc mult...i-a spus nasei ca va merge sa-si ia tensiunea.
Mucisori mai are Sara, dar nu multi, o aspiram doar de 2 ori pe zi, sunt un pic verzui.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
BraveGirl spune:
Gynie, ma bucur ca Stefanut e bine. Multa sanatate!
Eli, mie mi-a zis pediatra s-o pun o zi la un capat al patului si in ziua urmatoare invers, ca cica ei tind sa stea pe partea dinspre geam. La noi chiar asa e ...in orice camera o pun, ea sta pe partea dinspre geam. Cu greu am dezvatat-o de statul numai pe partea dreapta, ca ii cadea capul de ziceai ca-i stramba.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
ginye55 spune:
citat din mesajul lui Ramo2007 Buna fetelor, Am o stare f proasta..azi naoapte pitica s-a trezit la 1 si a papat si sotul se plangea de dureri de ceafa (el nu se plange niciodata cand il doare ceva s nu ia pastile).Dupa ce a papat Sara si am schimbat-o am zis sa ne culcam si el a zis ca nu se culca ca are mancarimi, ca n-are stare, l-am convins si i-am dat un Nurofen racela ais gripa era singura pastila din casa...am fost si sunt f speriata.Stiu ca durerea in ceafa inseamna tensiune mare.Acum e la servici si spune ca inca il doare, nu la fel de tare dar il doare.A mai avut vreo 2-3 reprize de astea acum cateva saptamani si din moment ce mi-a spus inseamna ca durerea a fost mare.De felul lui e f capaos si nu vrea sa mearga la dr.Inca ceva care ma ingrijoreaza e faptul ca in unele nopti transpira fff tare, isi scoate bluza de pijama pt. ca o uda. Azi nopate am plans pt. ca-mi treceau prin cap numai ganduri negre, ma gandeam ca daca-i e rau sa chem salvarea dar ce fac cu Sara...?Nu stiu cum sa-l conving ca trebuie sa mearga la medic.Nasa lucreaza la o clinica particulara si am pus-o sa-l sune...trebuie sa facem ceva sa meraga la un control. Niciodata de cand suntem impreuna nu mi-a fost asa frica...am un sentiment ciudat, poate din cauza ca acum e si Sara...sunt cu moralul la pamant Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Car de mult te inteleg! Asa a inceput la noi totul asta vara, cand nu stiam ce are al meu sot. Ideea e ca tb sa-l convingi sa ajunga la dr, sa se gandeasca la Sara si sa faca ce tb.Sper sa[-l convingi sa ajunga sa-si faca analizele si sper sa nu fie nimic grav. Poate e doar foarte obosit. multa sanatate!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui bertha Salutare! Bravegirl, nu stiu ce alt sfat sa-ti dau decat sa te odihnesti cat mai mult cand doarme ea. Si Darius s-a trezit de multe ori noapte si uneori face si Ioana la fel. Trebuie doar sa te adaptezi. Si te rog mult, nu-ti mai tot zice ca n-ai lapte, intr-o buna zi chiar o sa se intample asta, lasa putin grija asta deoparte si totul o sa fie bine. Amalia, fii optimista, 2 treziri e lux, Ioana a ajuns la 3, ba chiar 4 uneori. E drept ca eu socotesc perioada de cand adoarme seara (aprox ora 10) pana la 9 dimineata, atunci se trezeste definitiv. Asa ca nu mi mai se pare mult, daca raportez la perioada. Depinde cum privesti problema Otilia, ai drepatate, cel mai mare succes la bebelusi il au maimutarelile fratilor mai mari. Si de maimutareli avem parte din plin Noi nu ratam nicio schimbare de pampers fara sa dragalim talpitele. La noi talpitele se numesc "lungute" pt ca sunt destul de maricele pt o fetita, cred ca seamana cu tati, o sa-i facem pantofi pe comanda. Ale lui Darius se numesc "grasute", pt ca mereu le-a avut pufoase si numai bune de rontait. Mai, ce aventuri ati avut la botez! Bine ca n-ai ratat momentul! Noi am avut cea mai proasta noapte din "lunga" noastra existenta, au chinuit-o niste gaze si toata noaptea a gemut si s-a foit, cand se elibera putin, adormea imediat, pt ca dupa max o ora sa reinceapa. Acum doarme dusa, baga recuperari. Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008) poze Cum s-a nascut Ioana |
Bertha, as vrea eu sa ma odihnesc, dar ea nu doarme nici ziua .Incearca sotul sa se joace cu ea ca sa dorm, dar nu prea reusesc. Si mai am si treaba prin casa. legat d elapte....chiar nu mai am. De abia se satura. De fapt nici nu stu dc se satura. Ca noaptea cd nu am lapte, cam urla mititica. Dar mai astept cateva zile, intre timp bag ceai si incerc sa ma mulg cat mai des si sa o pun si pe ea la san peste zi din ora in ora.
Eu nu pot sa vad poze, ca merge netul de inebunesc, ca e pe orange. Rar apuc sa vad poze si apoi uit sa va spun.
Ramo, multa sanatate sotului!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui babyzapi Aleinad si eu sufar tare mult cu mesele lui bebe. De cand i-am tot schimbat lapticul, in special cu cel nou Alfare care are un gust groaznic, mesele sunt un chin. Papa 30-40 ml dupa care refuza sa pape, scoate biberonul afara, urla si se impinge, mare circ. Il mai las un pic, iar o luam de la capat suge putin 5 ml si iar urla. Il pun pe salteluta sii ii zic ca daca nu vrea sa pape mami nu il obliga. Dupa vreo 5 minute mai fac o incercare cu el stand intins pe salteluta si papa. Il iau in brate iar e circ, il pun jos papa...de ce asa???? si ma gandesc la ce a zis Mirtha ca asa li se da sa pape la bebelusi din orfelinate .Noaptea nu prea avem pb cu papatul pt ca este prea adormit, se mai stramba dar continua sa pape, dar ziua e nenorocire...asa ca ziua cand vad ca nu am incotro il las intins pe salteluta care o inclin un pic si ii dau sa pape fara sa-l mai iau in brate, il tin de manute si sunt cu corpul aproape de el.....dar nu inteleg, de ce??? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELA Povestea nasterii |
Isa, si voi? Da' ce au copiii astia? Eu credeam ca e specific celor alaptati. Pai daca o trec pe bibe si face la fel? Va doresc multa rabdare si putere sa rezolvati si problema papicii. Si noua, la fel. Offf!
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
spiridusul spune:
citat din mesajul lui Mirela_1 Probabil deja s-a vorbit despre diversificare, vroiam sa va intreb voi cand incepeti? Mie mi-a recomandat pediatrul sa incep cu sucul de portocale la 2 luni jumate. Am fost cam nedumerita, mi s-a parut cam ciudat dar n-am comentat atunci. Dar tot citind, mi se pare ca-i mult prea devreme iar sucul de portocale...am inteles ca ar trebui introdus cat mai tarziu. Voua ce v-au recomandat pediatrii? Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008) |
ristian este alaptat exclusiv, si dr mi-a recomandat diversificare la 4 luni.
daca mie mi-a intrat in cap, (virgula), ca bb alaptat se diversifica la 6 luni, dau si cu subsemnatull ca asa voi face
cat despre sucul de portocale, bunul simt imi spune ca pe un stomacel de bb, sucul ala e otrava curata... eu una nu ii dau citrice pana la un an
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi