*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (25)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ramo probabil este stresul de vina. Cauzeaza multe dereglari. Are o perioada mai agitata la servici? Ar fi bun totusi un control la medic, eventual niste analize. Cand si le-a facut ultima data?
Multa sanatate!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna dimineata, mamici si bebici!

Eu sunt cu nervii la pamant in dimineata asta. De cateva zile, pitica mea a inceput sa faca figuri la masa. Urla si nu vrea sa manince si pace. La inceput mai rar, apoi ramasesem cu mesele de noapte linistite, dar azi noapte a facut figuri si la ele. Unde gresesc, nu stiu. Mav, iubita, unde esti? Tu cum te mai descurci? Cum ai rezolvat situatia? Uneori imi vine sa renunt la lupta. Eu ma strofoc cu tot felul de stimulente sa fac lapte, ea nu vrea sa manince, cu greutatea luna asta stam jalnic, daca ajunge la 500 e sarbatoare. Offf, daca stiu cum s-o dreg.
Si, da Laura mai nou avem si crize de colici. Nu urla dar se strange toata, ofteaza, icneste, sufera ca un om mare, mititica.
Macar m-am linistit cu cianoza periorala. A vazut-o ieri un medic si dupa consult si discutii a ajuns la concluzia ca e o vasoconstrictie la trecerea de la o temperatura la alta. E "normal" la unii bebei si se rezolva in timp.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Ramo probabil este stresul de vina. Cauzeaza multe dereglari. Are o perioada mai agitata la servici? Ar fi bun totusi un control la medic, eventual niste analize. Cand si le-a facut ultima data?
Multa sanatate!

pozici

In zilele astea, ca peste tot e nasol la el la servici si e f stresat.Martea e zi de sedinta si de obicei se termina in jurul orei 21-22...aseara a ajuns acasa pe la 22:15.
Cand si-a facut ultima data analizele...suntem de aproape 11 ani impreuna si de aproape 5 ani casatoriti si nu stiu daca in timpul asta si le-a facut de 2-3 ori.E de principiu ca daca mergi la dr. chiar daca esti sanatos iti gaseste el ceva...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Ginye, ma bucur ca bebe e bine. Doamne ajuta pe mai departe.

Eli, masaj si incearca sa-l tii intors pe partea cealalta.

Bertha, tare frumos Darius, are niste ochi ... mama, mama o sa ti-l fure fetele.

Otilia, mare agitatie cu botezul, bine ca atrecut cu bine totul. Cam asa ar fi si la noi de aceea am hotarat s-o botezam in mai cand mai creste.

Laura, ma bucur ca Rebeca e mai bine. Dati-i inainte cu tratamentul si cu ceaiurile si repede, repede se vindeca si zboara afara.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Aleinad si eu sufar tare mult cu mesele lui bebe. De cand i-am tot schimbat lapticul, in special cu cel nou Alfare care are un gust groaznic, mesele sunt un chin. Papa 30-40 ml dupa care refuza sa pape, scoate biberonul afara, urla si se impinge, mare circ. Il mai las un pic, iar o luam de la capat suge putin 5 ml si iar urla. Il pun pe salteluta sii ii zic ca daca nu vrea sa pape mami nu il obliga. Dupa vreo 5 minute mai fac o incercare cu el stand intins pe salteluta si papa. Il iau in brate iar e circ, il pun jos papa...de ce asa???? si ma gandesc la ce a zis Mirtha ca asa li se da sa pape la bebelusi din orfelinate .Noaptea nu prea avem pb cu papatul pt ca este prea adormit, se mai stramba dar continua sa pape, dar ziua e nenorocire...asa ca ziua cand vad ca nu am incotro il las intins pe salteluta care o inclin un pic si ii dau sa pape fara sa-l mai iau in brate, il tin de manute si sunt cu corpul aproape de el.....dar nu inteleg, de ce???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Malinas ti-am dat accept pe hi5 . Acum intru pe profilu tau sa-ti vad pozicile. te pup.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Justme ma bucur ca ati trecut fara probleme peste noaptea de dupa vaccin!
Oceanborn iti tin pumnii sa va intoarceti la programul cu 7 ore de somn pe noapte! Tare rau e sa nu dormi..
Julia ce mai zice Maria de Tudor?

pozici

Amalia, Maria e incantata de Tudor. La gradi povesteste de el, i-a anuntat pe toti ca a fost botezat duminica. Doar ca nu trebuie sa-l laudam prea mult pe Tudor, gen: "ce cuminte e Tudor", ca imediat si ea: "dar eu nu eram cuminte?"
Am reusit sa pun niste poze de la botez.
In timp ce incarcam pozele mi s-a blocat calculatorul si nu mai vrea sa se deschida. Bine ca am laptop-ul de la servici.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

si noi o avem pe ultima din link, cea cu elefantelul - e tare interesanta

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Buna dimineatza mamici !

Va pun repede un link si revin dupa ce se culca Eva :http://www.edituracrisan.ro/?show=search_t&query=Culorile
Editura Crisan are si carti depre animale , forme , mai tirziu numerele alfabetul , notiunile opuse http://www.edituracrisan.ro/?show=search_t&query=Opusele etc.

Am vazut carti ale edituri , culorii sunt vii , imaginile sunt mari , filele cartilor sunt groase . Revin ca ma maraie . Din motive necunoscute s-a trezit de 2 azi noapte.

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

mami de Iulia 26.11.2008

http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput

Malinas iubita da nu accepti comenuri e prima pagina la hi5?

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Eu iar intru din an in paste. Si am asa multa nevoie sa va citesc ca sa realizez ca nu sunt singura care se confrunta cu diverse problemute.
Probabil deja s-a vorbit despre diversificare, vroiam sa va intreb voi cand incepeti? Mie mi-a recomandat pediatrul sa incep cu sucul de portocale la 2 luni jumate. Am fost cam nedumerita, mi s-a parut cam ciudat dar n-am comentat atunci. Dar tot citind, mi se pare ca-i mult prea devreme iar sucul de portocale...am inteles ca ar trebui introdus cat mai tarziu. Fetita mea mananca mixt (lapte de san muls si formula, cam jumate/jumate). Voua ce v-au recomandat pediatrii?
Lauramiron, si bebelina mea are o pata rosie pe pleoapa (si la ceafa). Si ochiul respectiv parca-l deschide si mai putin. Mi s-a spus si mie ca se va razolva in timp.
In sfarsit schimbam si noi laptele azi de la Nan fara lactoza la Nan 1, sper sa nu fie probleme.
Vreau si eu sa pun poze cu fetita mea pe albumul comun, imi dati si mie user-ul si parola? N-am mai pus poze niciodata dar sper sa ma descurc.

Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)

Mergi la inceput