*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (25)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Ginye, sanatate multa pentru Stefanutz. Doamne ajuta sa cada firele singurele

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Se pare ca a fost o noapte agitata din cate citesc...cam multi bebei s-au trezit mai des decat de obi.
Amalia si eu iti doresc sa reveniti la 1 trezire sau la nici una in timpul noptii.
Ramo daca nu vrea sa mearga la dr, fa rost de un tensiometru , macar stii o treaba e tensiunea sau nu...ma gandesc ca nu e chiar asa de capos incat sa refuze acasa masurarea tensiunii..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna dimineata , eu inca sunt cu ceasca de cafea data de Fluturasha .La noi deobicei acum e dimineata , se trezeste micu' pe la 7-8 dar dupa supt si putin jucat adormim amandoua iar pana pe la 11-12
Ginye ma bucur ca totul decurge bine cu Stefanut , o sa scapati cat de curand si de atele si sa vezi atunci ce-o sa mai dea din manute ...doar are de recuperat
De ieri am avut si noi o perioada mai agitata cu plans si giortait de mate ..sa fi revenit colicile acum dupa 3 luni??..sper ca nu ca le pierdusem dupa prima luna .
Malinas sa fie totul ok la eco , si noi l-am facut acum 1 luna si a fost bine ...operatiunea in sine dureaza f. putin si nu deranjeaza copilutu'

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Malinas ai mare dreptate, important este sa fie sanatos! Oricum, fata de trezirea din ora in ora de la David, acum e parfum programul meu.

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Lauramiron ma bucur ca si-a mai revenit Rebeca! E tare greu sa-i vezi apatici si bolnavi....iti doresti agitatia dinainte, sa-i vezi misunand si jucandu-se..bine ca e pe vindecare! Muuulta sanatate!
Malinas am uitat sa-ti spun: multa bafta la eco!!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Malinas tin pumnii sa veniti cu vesti bune de la eco si sper sa fie de ajuns ecografia sa nu trebuiasca sa mai mergeti si la ortoped ca in cazul nostru. Oricum daca va zice ca tre sa mergeti si la ortoped, are program azi dr Spataru de la 17 la 19 si vb cu el sa va vada si fara programare
Ramo multa sanatate sotului, poate reuseste nasa voastra sa-l convinga sa mearga la dr.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ramo, si sotul meu transpira cateodata f mult noaptea si nu are probleme de sanatate.Sunt nopti cand schimba si 2 bluze / tricouri si sunt f multe nopti cand nu transpira de loc.Depinde de cat de obosit si stresat este, de temperatura si umiditatea din casa.La voi s-ar putea ca asta sa fie problema>temperatura variabila dintre camere si umiditatea.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Mirtha multumim mult pentru link-uri! Este adevarat, e o editura cu carti de calitate, merita cumparate.
Of, si voi cu treziri......e clar, ce ceva in aer...Pup sa treaca!

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Buna dimineatza mamici !

Va pun repede un link si revin dupa ce se culca Eva :http://www.edituracrisan.ro/?show=search_t&query=Culorile
Editura Crisan are si carti depre animale , forme , mai tirziu numerele alfabetul , notiunile opuse http://www.edituracrisan.ro/?show=search_t&query=Opusele etc.

Am vazut carti ale edituri , culorii sunt vii , imaginile sunt mari , filele cartilor sunt groase . Revin ca ma maraie . Din motive necunoscute s-a trezit de 2 azi noapte.

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ginye ma bucur ca operatia se vindeca frumos, inca putin si scapati si de atele! micutul curajos!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Malinas tin pumnii sa veniti cu vesti bune de la eco si sper sa fie de ajuns ecografia sa nu trebuiasca sa mai mergeti si la ortoped ca in cazul nostru. Oricum daca va zice ca tre sa mergeti si la ortoped, are program azi dr Spataru de la 17 la 19 si vb cu el sa va vada si fara programare
Ramo multa sanatate sotului, poate reuseste nasa voastra sa-l convinga sa mearga la dr.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

saru'mana.

Te-am adaugat la lista de prieteni de pe hi5.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput