Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (277)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

fetelor multumim de aprecieri....Mirunica e o rasfatata vine in fiecare dimineata sai aranjez parul,sa-i fac ,codite.

Roxana ai place tare mult bucataria dar e cam mica pt ea...nu prea stie sa se joace,indeasa in masina de spalat si frigider tot felul de vase si tacamuri inclusiv ale noastre
bucataria i-am cumparato de craciun am gasito in SCS Vienna la oferta ,abia acum am montato de cateva zile.

Melania noi avem doar 9,8 kg si 81 cm desi mananca mai binisor.
Cand nu vrea sa pape ,mancam impreuna din acelasi castron mai mult in joaca,eu ai dau ei sa pape si ia imi da mie cu alta lingurita...ne distram de minune si are si burtica plina...bineinteles pana ajunge cu linura la gura mea e goala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

mama lu'35!!!! esti ghicita au ba? si io zic tot Me, da' nu-s originala, ca mi-a luat-o slippers inainte..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniaN
Mirunica e o rasfatata vine in fiecare dimineata sai aranjez parul,sa-i fac ,codite.

Mah.. cred ca o sa te raportez si pe tine la moderator

(p.s. e o gluma, sunt ciudoasa ca a mea nu accepta nici macar o clama, darmite codite... )

=====================

Mergi la inceput

Si apopos de acceptat clame/codite..etc.. nu le accepta nici la ceilalti... duminica am fost intr-o vizita.. nu s-a lasat pana nu le-a luat tuturor fetitelro clamele din par ..

pe de alta parte, taica-sau are voie sa le poarte

=====================

Mergi la inceput

Sanatate multa bolnaviorilor.
Si pe aici circula niste viroze tare urate ,mie si frica sa duc fata prin magazine.
aveam pe maine o invitatie la un chef al ambasadei,dar mai bine stam acasa...sunt sigura ca vor fi si adulti sau copii raciti,asta ne-ar lipsi cum suntem si singure fara tati.

Mergi la inceput

Papanasho, pana la urma cum s-a finalizat episodul cu ajutoarele lui mos craciun? Ai facut ceva montaje asa cum intentionai?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

O mai tineti minte pe Luy ? Ne facea zilnic dedicatii personalizate, la fiecare aniversare a puilor nostri, si are o okioasa frumoasa foc, Maria ( zisa Me). Eu cred ca s-a cam suparat pe noi, de cand ne-a aratat cat de bine face puzzle micuta, n-a mai zis nimic. Sa fie coincidenta ? Luy, hai la noi cu printesa, ne e dor de voi.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Am si eu o nelamurire, va intreb poate ma luminati voi...la Miru ai iasa tare greu dintii oare sa fie lipsa de calciu,doar mananca zilnic lactate iaurt ,branzica plus 500-600 ml lapte.
avem doar 6 incisivi si 2 premolari (care au spart gingia saptamana asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, pai la atatea solicitari trebuie sa ma tii pe goffre mai mult timp.

Doamnelor, noroc cu concursul vostru, ca am vazut pe mailul comun pe Lisa cea frumusica si energica.

Si testul acela cu dezvoltarea copiilor. Media de varsta pe baza de test a lui Bubu este mai mare decat cea reala, este mai mica la limbaj (1 an si 2 luni), in rest este perfect pe varsta sau mai avansat. Asa ca zau m-am linistit.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andriesule, ce mai faci ? Nici un semn, nu te mai lasa baietii la forumeala ?
Carpatino, n-am facut montajul ca am poze putine. Ia sa ma apuc de el, ca bine zici.
Fetele, eu am in debara pachetul din Australia, cu pijamalute, sosete si periute de dinti, parca cate 6 din fiecare. Aveti propuneri, Nasta sau altceva?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput