Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (277)
Raspunsuri - Pagina 10
papanash spune:
Lia, lasa disparutul pentru mai tarziu, cand s-or duce copii la scoala si n-o sa mai avem timp de net .In timpul liber te asteptam pe-aici cu vesti, idei,poze. E normal sa avem opinii diferite, fiecare are personalitatea lui, insa important e sa discutam pasnic si sa facem schimb de opinii/informatii intr-o maniera eleganta, fara rautati. Eu consider ca esti o mamica cu foarte multa rabdare dar in primul rand ai o fetita foarte maleabila, dornica de nou, prinde din zbor orice informatie. Si e pacat sa nu profiti de asta, ca asa e de cand lumea, noi mai inteligenti decat bunicii nostri, copiii mai inteligenti decat noi la varsta lor, etc.Asta-i mersul lucrurilor, se numeste progres
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
eu la pozele de la ghiceala, nu m-am prins daca s-a ghicit corect, adica, daca eu am zis de Greyeras, n-a zis nici da nici ba, Tomasa a pus poze ? Zau daca am inteles.Asa vad ca-s toate clasificate la Ghicite.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniaN Am si eu o nelamurire, va intreb poate ma luminati voi...la Miru ai iasa tare greu dintii oare sa fie lipsa de calciu,doar mananca zilnic lactate iaurt ,branzica plus 500-600 ml lapte. avem doar 6 incisivi si 2 premolari (care au spart gingia saptamana asta). LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007) http://community.webshots.com/album/565423621fXeOGN?start=0 |
Lavinia, Andreiul meu are doar 7 dinti, 4 sus si 3 jos. De luni bune n-a mai erupt nimic.Din ce am mai citit cica-i ok, cu cat ies mai tarziu dintii cica-s mai rezistenti. Si nu-i anormal nici sa aiba multi nici putini,nici sa apara la distante de timp mari, sper ca te-am lamurit
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
laviniaN spune:
Carpatina nici Miru nu a acceptat la inceput si le lua jos din cap,pana am duso in fata oglinzii si ia placut fetita din oglinda.![]()
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Carpatina, pai la atatea solicitari trebuie sa ma tii pe goffre mai mult timp. ![]() |
erau doar sugestii soro, nu solicitari
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
laviniaN spune:
Papanash mersi mult deja ma apucase disperarea ca fata mea sta cel mai rau la acest capitol
speram sa aibe dinti buni daca tot se chinuie atat pana iasa.![]()
carpatina spune:
| citat din mesajul lui laviniaN Carpatina nici Miru nu a acceptat la inceput si le lua jos din cap,pana am duso in fata oglinzii si ia placut fetita din oglinda. |
la noi nici aia nu are voie!
=====================
laviniaN spune:
Papanash parca tu ziceai ca vii la Vienna in martie...poate o punem de o intalneala.![]()
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash O mai tineti minte pe Luy ? Ne facea zilnic dedicatii personalizate, la fiecare aniversare a puilor nostri, si are o okioasa frumoasa foc, Maria ( zisa Me). Eu cred ca s-a cam suparat pe noi, de cand ne-a aratat cat de bine face puzzle micuta, n-a mai zis nimic. Sa fie coincidenta ? Luy, hai la noi cu printesa, ne e dor de voi. |
M-a rugat pe mine sa-ti zic ca nu-i suparata - ca n-are motiv sa fie-, doar ca are probleme cu calculatorul si revine cat poate de repede

=====================