Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (277)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Lia, lasa disparutul pentru mai tarziu, cand s-or duce copii la scoala si n-o sa mai avem timp de net .In timpul liber te asteptam pe-aici cu vesti, idei,poze. E normal sa avem opinii diferite, fiecare are personalitatea lui, insa important e sa discutam pasnic si sa facem schimb de opinii/informatii intr-o maniera eleganta, fara rautati. Eu consider ca esti o mamica cu foarte multa rabdare dar in primul rand ai o fetita foarte maleabila, dornica de nou, prinde din zbor orice informatie. Si e pacat sa nu profiti de asta, ca asa e de cand lumea, noi mai inteligenti decat bunicii nostri, copiii mai inteligenti decat noi la varsta lor, etc.Asta-i mersul lucrurilor, se numeste progres .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

eu la pozele de la ghiceala, nu m-am prins daca s-a ghicit corect, adica, daca eu am zis de Greyeras, n-a zis nici da nici ba, Tomasa a pus poze ? Zau daca am inteles.Asa vad ca-s toate clasificate la Ghicite.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Pai pe ora 11 nu a ghicit o nimeni!!!! Era Cris

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniaN

Am si eu o nelamurire, va intreb poate ma luminati voi...la Miru ai iasa tare greu dintii oare sa fie lipsa de calciu,doar mananca zilnic lactate iaurt ,branzica plus 500-600 ml lapte.
avem doar 6 incisivi si 2 premolari (care au spart gingia saptamana asta).

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://community.webshots.com/album/565423621fXeOGN?start=0

Lavinia, Andreiul meu are doar 7 dinti, 4 sus si 3 jos. De luni bune n-a mai erupt nimic.Din ce am mai citit cica-i ok, cu cat ies mai tarziu dintii cica-s mai rezistenti. Si nu-i anormal nici sa aiba multi nici putini,nici sa apara la distante de timp mari, sper ca te-am lamurit cat de cat.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Carpatina nici Miru nu a acceptat la inceput si le lua jos din cap,pana am duso in fata oglinzii si ia placut fetita din oglinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Carpatina, pai la atatea solicitari trebuie sa ma tii pe goffre mai mult timp.

erau doar sugestii soro, nu solicitari

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Papanash mersi mult deja ma apucase disperarea ca fata mea sta cel mai rau la acest capitol
speram sa aibe dinti buni daca tot se chinuie atat pana iasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniaN

Carpatina nici Miru nu a acceptat la inceput si le lua jos din cap,pana am duso in fata oglinzii si ia placut fetita din oglinda.

la noi nici aia nu are voie!

=====================

Mergi la inceput

Papanash parca tu ziceai ca vii la Vienna in martie...poate o punem de o intalneala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

O mai tineti minte pe Luy ? Ne facea zilnic dedicatii personalizate, la fiecare aniversare a puilor nostri, si are o okioasa frumoasa foc, Maria ( zisa Me). Eu cred ca s-a cam suparat pe noi, de cand ne-a aratat cat de bine face puzzle micuta, n-a mai zis nimic. Sa fie coincidenta ? Luy, hai la noi cu printesa, ne e dor de voi.

M-a rugat pe mine sa-ti zic ca nu-i suparata - ca n-are motiv sa fie-, doar ca are probleme cu calculatorul si revine cat poate de repede

=====================

Mergi la inceput