Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (277)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Va multumesc de salutari si re-primire (calda, ca intotdeauna).
(Nu-s ce ziceti ca scriu haios, ca mie-mi pare serios! Oi fi bufonul regelui, nu mai stiu decat vorbi (scrie) 'pe langa'. Am recitit si tot nu ma prind. Da' e bine daca va amuza.
... ma mir, ca numai de haz nu-mi arde. Mor de nervi cu niste idi pe aici!)

Sanatate la puii mici - Sabina, iar te incaltzasi! Offf, offf! (Le scriu la Leche League sa rectifice treaba cu imunitatea copilului alaptat - acuma chiar e haz de necaz).

Am citit in diagonala si am un comentariu /experentza de impartasit - la mamele (netzatzoase, ci sticloase) si degraba varsatoare de lapte imaculat noaptea.
La noi a functionat dezvatzarea de lapte noaptea gradat: tot cu 100ml mai putin (la 2 zile tot scazi). Fara urlete si nervi. Nu-i poti scoate o masa radical. E ca si cand tu la pranz nu mai papi niema, ca asa e meciu de azi incolo. Organismul stie ca la ora aia e papa si are senzatia de foame. (Nu are nimic cu lumina de afara.) Cu cat primeste mai putin, foamea e mai mica (snack).
Asa am scos usurel laptele, cand erau vreo 150ml nu s-a mai trezit. Acum evtl. apa mai vrea, de sete si se culca.

Cu tzitzi... banuiesc ca tot mai scurt lasat la san. Sete oricum le e noaptea si e ok.

Va pup si ma duc sa ma lupt cu tigrii...

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

eu la pozele de la ghiceala, nu m-am prins daca s-a ghicit corect, adica, daca eu am zis de Greyeras, n-a zis nici da nici ba, Tomasa a pus poze ? Zau daca am inteles.Asa vad ca-s toate clasificate la Ghicite.

pai daca te duci la mall cand e concursul in toi... le-a ghicit diwana pe capete.. noroc ca a avut si ea o vreme musafiri si m-am mai scos si eu...

Maria Tomasei - numarul 26

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Carpatino, tu pui la cale vreo intalneala de grup in Beljica ?sa stii ca s-ar putea sa-ti iasa, cu toate ca nu ma dau in vant dupa goffre ( cum se scrie?), cedez portia mea Roxanei daca vrea, dar numai la fatza locului .
Hai sa va zic un secret, al meu sot si-a pus la spalat pantalonii cu telefonul in buzunar .Acuma, nu stiu de ce l-o fi apucat harnicia, o fi vrut sa scape de urme compromitatoare , dar chiar asa ???

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Uff...iar ati luat viteza si eu vin cu greu din urma.
Suntem ceva mai bine, Vladi tot nu mananca dar macar e mai vioi si nu ne pune la treaba (rau). Ieri a facut pasiune pentru scari, dar nu de unul singur. Ma punea sa urc scarile cu el in brate si sa le cobor cu el in carca. La fiecare treapta urcata sau coborata zicea "op, op, op". Am facut treaba asta de vreo 3 ori pana cand am decis sa-mi impun punctul de vedere si am sistat distractia. Evident ca m-am trezit cu suparare maxima si priviri incruntate, pe sub sprancene. L-am pus intr-un colac la BabyTv (era Arthur) ca sa-l impac. Am inceput sa-l "pasai" apoi, cand se uita la mine, ma prefaceam ca nu l-am pasait eu si imi faceam de lucru. Dupa cateva repetari, i-a trecut supararea lui fi-miu, cand il pasaiam nu mai raspundea, se uita in continuare la tv dar zambea in coltul gurii. A fost adorabil....

Piciulika, Vladi a fost operat de hidrocel. Se reface bine, operatia e doar o liniuta firava care, sunt convinsa ca va disparea mai devreme sau mai tarziu. Ma bucur sa mai avem vesti si despre voi.

slippers, pana la urma ne-am lamurit. Intr-adevar e roseola, bubitele s-au inmultit azi dimineata, acum sunt aproape pe trecute. Slava Domnului ca n-a fost viroza. Acum trebuie sa mai rezolvam cu diareea si pofta de mancare.

betty78, pe tine te sun sa-ti ridic moralul ca la cate povestim noi as ocupa forumul.

Teo, am fost norocoasa ca fi-miu, mai mult de 38.5 nu a facut...sau asa cred. Daca ar fi fost sa-i iau temperatura de cate ori se trezea noaptea...cred ca o luam razna. Cand il simteam cu febra mare, nu mai stateam sa vad cat e. Ii dadeam antitermicul si gata. -ici pentru grija. Am promis un telefon, inca n-am uitat numai ca n-am apucat. Tot din ciclul oboselii psihice, cand am cate ceva timp liber prefer sa stau cu gandurile mele, in liniste, decat sa ma pun pe telefoane. De-asta si ma culc foarte tarziu, ca sa ma bucur de liniste...chit ca nu fac mare lucru.

Revin ca fi-miu da semne de trezire (macar cu somnul stam excelent)

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

35 e confirmata - e Me... slippers vezi sa-ti revendici premiul de la preafericita mama de Me

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Vaai papanash, imi pare tare rau daca ti-am parut asa inversunata impotriva unora si mai ales ca ma tot repet, chiar nu e nevoie sa citesti tot daca nu e pe placul tau Cum ai mai zis si tu doar am spus ce cred despre anumite lucruri, poate si tu ar trebui sa fii mai indiferenta la anumite pareri asa cum m-ai sfatuit pe mineLia ma bucur ca ai intrat si ne-ai dat mai multe lamuriri despre cum invata fetita ta, poate daca ai fi intrat mai des sa ne spui cam ce face ea si mai detaliat am intelege si astea mai nepermisive mai multeSi poate ca o sa-i cumpar si eu Elisei planse, iar la ror ne potrivim ca si eu am ales sa nu i-l fac.Danuta multa sanatate tatalui tau!Multa sanatate celor mici si celor mariMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Piciulika, sunteti niste frumosi, dar Michael e pur si simplu adorabil. Scaunul galben are spatar un cap de vaca ? Hai ca ne-a dat Carpatina concurs, sa ghicim ce animal e.Si nu inteleg cum rezista covorasul ala puzzle, mie mi-l demonteaza imediat Andrei, dupa aia incepe sa roada tot ce e galben, ca seamana cu pufuletii
Lavinia, pe 7 martie plecam la Viena, pentru 3 zile. Al meu sot a rezervat camera la alt hotel, nu stiu sa-ti zic unde, aflu mai pe seara.Dar iti zic de-acum ca nu mergem la shopping , altu-i scopul.Poate ne vedem acolo.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Seara buna fetelor!
Imi pare rau ca intru mai rar pe aici, dar pana nu merg la oftalmolog va fi tot asa. Ma dor foarte tare ochii cand stau la calculator si tare imi pare rau ca va trebui sa port iar ochelari.

Papanash asa este ai ghicit, era Adelina in rochita rosie, vroiam sa pun alta de cand era mai micuta, dar trebuia sa caut pirn cd-uri. Oricum ca premiu sa nu raman datoare eu promit sa te indulcesc cu ceva bun cand ne vom intalni.

Bai fetelor eu nu va inteleg cu discutiile astea despre copii, serios, nu stiu de ce devine un subiect de polemica, totul tine de fiecare copil in parte si binenteles de noi ca parinti, copii se modeleaza dupa noi. Eu am incetat sa o mai compar pe Adelina cu alti copii, fiecare este unic si se dezvolta in ritmul sau.

Apropo vin si eu joi la Babyexpo, s-a hotarat o ora anume?

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Aniast imi pare rau ca Vladi a fost bolnavior, din pacate ultima oara cand Adelina a fost bolnavioara a fost cam la fel in cazul simptomelor, doar ca ei nu i-a iesit acele pete. Diareea si lipsa poftei de mancare m-au daramat si pe mine, dr imi zicea tot timpul sa nu insist pe mancare si sa-i dau sticks-uri, grisine, covrigei, lapte fara lactoza si ziua daca nu mananca altceva. Din pacate la noi nici acum nu a revenit pofta de mancare, sper ca la voi sa nu fie asa.
Eu iti doresc multa rabdare.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Papanash sa inteleg ca te duce sotul de 8 martie la hotel in Vienna????cred ti se pregareste ceva.
Afla la ce hotel stati si incerc sa ne sincronizam cu programul vostru.

Mergi la inceput