Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (277)
Raspunsuri - Pagina 8
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Pupici si de la dulceata pentru papanasi. O zi superba asa cum v-o doriti ! |
Lol.. chiar ca dulceata

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
aici iti dau dreptate, nu-l cunosc dar din ce povestesti despre dansul, asa e . dar si tatal meu e tare, n-a facut politehnica dar e mai tare decat toti inginerii pe care-i cunosc personal |
da' puzzle a facut?
=====================
papanash spune:
eu cred ca e Mirunica lu' Prisi.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ANDREEA11 spune:
Diwana la faza cu desenul mi ai amintit de Micul Print. Chiar sa o recitesc....Cred ca e o carte de psihologie f buna..
Lia_B spune:
Papanash, multumesc de aprecieri. In privinta postarilor mai dese insa... asa am sa o mai raresc ca n-o sa ma mai vad deloc.
Da jucarii pentru varste mai mari de ce sa nu luam. De ce sa nu vada fata cum cade bila si se roteste pe palnia aia rosie? Io ce sa fac cu ea toata ziua?
Sabina spune:
Diwana, eu ma refream doar la grilele neurologilor, si nicidecum la joaca mamicilor cu bebelusii, mi se pare absurd sa se introduca elemente care nu-s definitorii pt fiinta umana, vezi progresul omenirii datorat unora care nu au auzit de puzzle![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
deci ce e aici m-a dat rau pe spate, e frumoasa de pica !!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Oricat mi-as dori goffre aia de la Bejique, zau daca am idee cine e in poza. Cred ca mai bine ma fac curier de merdenele pentru duamna C si ma duc sa i le duc la maison. |
io nu de pozele "ghici" ziceam.. ci de scaunul lui Michael..
Da' ideea cu curieratul e buna, se retine si se aproba..
p.s. daca mai rostesti cuvantul merdenele de 2 ori tre' sa si pui ideea in aplicare... ca nu mai pot de pofta..
p.s. in drum treci sa iei si varza de la Gabica (sau si varza si Gabica)
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Lia_B Papanash, multumesc de aprecieri. In privinta postarilor mai dese insa... asa am sa o mai raresc ca n-o sa ma mai vad deloc. |
Sa nu faci asa, ca-i pacat...

p.s. sa stii ca eu nu numai ca-i zic literele.. ii arat si cum se scriu ele
=====================
carpatina spune:
Adimercedes... mortala Lisa in poze.. m-am topit toata la aia in care sta pe burta sub birou, cu tastaurra.. 

=====================