Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (277)
Raspunsuri - Pagina 6
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melaniatud Papanash - nu ma deranjeaza ca mananca noaptea cereale cu lapte dar se dezvatase singur de biberonul de ora 2.30 de pe la 5 luni. Eu ma bucur ca mananca si apoi adoarme la loc ca si asa e cam slabut Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
Melanio, vezi ca asa ma "bucuram" si io cand la 4 luni reincepuse cu biberon peste noapte.. intai unul, apoi 2.. apoi urla dupa mancare din 3 in 3 ore, mai abitir ca un bebelus.. Mereu (la controalele de evaluare) mi se spunea sa incerc sa nu-i mai dau de mancare nopatea, ca nu are nevoie.. ca si stomacul ei trebuie sa "doarma" si nu sa proceseze mancarea ...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
diwana spune:
Salutari calduroase de la Cluj. Am avut program administrativ, musafiri, asa ca abia acum imi fac aparitia. Imediat mi se trezeste zmeul si o luam de la capat ![]()
Sanatate multa bolnaviorilor, Valentina, Sabina, Roxana, Gh., Alex, Bubu si celor pe care i-am uitat ![]()
Piciule bine ai revenit, iti iertam absentele indelungate. Greu si cu absentele in familie
. Is misto calatoriile astea cand esti pasare libera, daca mai esti si cu perechea si mai misto, dar cand ai de plecat din cuibul cald si primitoe, parca nu-ti mai vine s-o faci
. Matrozul e in continuare frumos de pica si istet (cum altfel?
) Te mai asteptam cu drag pe la noi.
Papanash, n-am avut vreme de cautat jucarii traznite, dar vad ca nu s-a inghesuit nimeni
. Vazui acum ca a aparut no. 36, da okii mei nu recunosc personajul
, astept vreun hint, ceva ![]()
Am vazut o cataratoare mica
. Hint: traieste departe, intr-o tara cu canguri
Mortala! (fata
)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Danuta, voi ce mai faceti, cum mai e Miru, a scapat de tot ? Diwana, si-acum mai cauti jucaria aia ? vad ca nimeni nu e interesat, baga tu o idee noua. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Sar'na,a scapat..mai nasol de taica-meu,ca lui nu i-a trecut,ba mai mult de la atata tusit a ajuns sa scuipe ceva sange,dar nu vrea nicicum sa-l ducem la dr.
Sunt de acord cu tine,laptele e de baza..

Sabina spune:
Multumim de urari. Trebuie sa recunosc, am fost viteaza pana acu juma de ora, a avut 38.3 la ora 11.30, si la 14 cand s-a trezut din somn tot atata avea, asa ca nu i-am dat nimica, dar acu juma de ora incepuse sa aiba ochii aia luciosi si a devenit plangacios, asa ca i-am dat 4 ml de nurofen. I-am pus si Colargol, vad ca s-a stopat cursul nasului.
De mancat a mancat frumos.
Sofia insa cu pofta de mancare mai slabut...a mancat doar zeama din supa si acuma papa o banana.
Melania, lasa baiatu ca isi revine el.
Despre educatie etc, pe mine ma amuza faza cu puzzle. pai tata n-a avut niciun puzzle si e cel mai tare inginer:))), nu mai spun de Stefan cel mare sau Eminescu, cred ca nici n-au auzit de puzzle in viata lor, nu credeti?![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
diwana spune:
Dana, nu cred ca e bine ca scuipa sange. Daca nu se duce Mahomed la munte, vine muntele la Mahommed, chemati un dr. acasa, eventual, daca nicicum nu-l puteti convinge sa mearga.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
papanash spune:
Sabino, imi plac de mor exemplele tale, pai eu cred ca lumea evolueaza, ce inteligenta a avut Stefan cel Mare, io zic ca era un mare capos ( si un mare afemeiat) care nu suporta infrangerile, si se tot razboia, asa face si seful clanului x, dar Stefan a avut noroc ( ei uite, asta nu-i de neluat in seama, peste tot avem nevoie de el) sa fie domnitor, greseli a facut destule, insa, si nu din prea multa desteptaciune. Iar Eminescu, in afara talentului ce a mai avut ? Oare de ce a murit, ca nu-mi mai aduc aminte :))))
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Sabina spune:
pai de aia l-am dat pe tata exemplu.
uite, mai apropiat de zilele noastre(si de papanasii nostri, LOL) as fi eu, n-am facut un puzzle in viata mea pana sa am copii, si cred ca nu stau prea rau la inteligenta![]()
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Auzi, da pitagora o fi facut puzzle? sau newton?

le doresc papanasilor sa-i depaseasca...dar....![]()
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Celia spune:
Pupici si de la dulceata pentru papanasi. O zi superba asa cum v-o doriti !
Valentina , sanatate multa. Sa reusesti sa nu o transmiti mai departe.
Rox, sanatate multa la toti .Asteptam vesti de Bubu si Atomica.
Adi, sanatate si drum bun taticului si sa se intoarca repede la comorile lui.
Pinacolada, sanatate Piticului.
Sabina, sanatate multa la toti .
Myral , deci am descoperit inca o dulceata care vrea titi destul de des. Bine ca nu suntem singurele...
Melania , daca incerci sa mananci o data cu el , poate il va tenta sa incerce ce ai tu .
Danuta , sanatate multa tatalui, nu cred ca trebuie neglijate asemenea semne.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danuta36
Sar'na,a scapat..mai nasol de taica-meu,ca lui nu i-a trecut,ba mai mult de la atata tusit a ajuns sa scuipe ceva sange,dar nu vrea nicicum sa-l ducem la dr. Sunt de acord cu tine,laptele e de baza.. ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
fa ceva sa-l vada totusi un medic, nu e ok, ii trebuie un tratament. Multa sanatate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme