Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (277)
Raspunsuri - Pagina 15
Erina spune:
Buna seara!
Iar am avut de recuperat o gramada.
Suntem cu bunicii zilele
astea asa ca timpul trece foarte repede.
Sabina, multumesc. Celia, Gabriela toate bune la noi.
Bulgareala nu a fost doar o scurta intilnire cu Andrei de Emma
. Recuperam data viitoare.
Imi este si mie mila de Daria ca trebuie sa o plimb pe distante atit de lungi. Cred ca o afecteaza. Astazi a mincat foarte putin dar a fost vesela si activa ca intotdeauna.
Gabitz,

imbratisari calde si numai bine. 
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Roxana_G spune:
Aandreea27, multumesc, sunt mai bine, dar tot respir greu. Ma gandesc cu groaza cum voi dormi iar ridicata la noapte. Macar copiii sunt sanatosi, doamne ajuta sa ramana asa. Sa va fie de bine iesirea 
Erina,
calatoarele. O sa se obisnuiasca cu drumurile incat sa o sa se plictiseasca cand nu plecati pe undeva. Alex ajunsese la un moment dat sa inceapa ziua cu intrebarea "unde mergem azi? nu plecam nicaieri?". ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Sabina spune:
Rox, vezi ca ti-am dat un mail.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Luy, am dat de o mare belea, a vazut-o Cris pe Me si acum exerseaza pe jos
, sper sa uite repede, i-am spus ca el nu are urs asa mare ca si Me
frumoasa...in prima parte a filmului ma uitam la parul ei, e carliontat tare sau avea codite????zau ca parca are codite, abia astept sa o vad joi, mai veniti la expobebe?????
Betty, nu e normal sa vina acasa asa muscat, maine tb neaparat sa vb cu d-na.....puteu macar sa-i spuna sotului azi cand l-a luat acasa....un incident nefericit si nu cred ca ele nu stiau, sigur a plans de durere.
sa treaca repede.
Sabina, este un test pe mail.
Aaaaaa mai voiam sa spun ceva si cu asta eu inchei acest subiect, noi sau parintii nostri nu am facut lucru''X''pt ca sigur nu l-am avut, nu ca nu ar fi incercat........
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Buna seara! Iar am avut de recuperat o gramada. Suntem cu bunicii zilele Sabina, multumesc. Celia, Gabriela toate bune la noi. Bulgareala nu a fost doar o scurta intilnire cu Andrei de Emma . Recuperam data viitoare.Imi este si mie mila de Daria ca trebuie sa o plimb pe distante atit de lungi. Cred ca o afecteaza. Astazi a mincat foarte putin dar a fost vesela si activa ca intotdeauna. Gabitz, ![]() ![]() imbratisari calde si numai bine. ![]() ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
dar v-ati intors in Piatra?
Emma si Andrei (21.09.2007)
Sabina spune:
Gabitz, sper ca mai citesti, ca ti-am scris un Pm despre testu lu peste prajit...Gh a iesit cu retard, IQ64 , si ma indoiesc PROFUND ca e asa....
numa azi spre exemplu m-a uimit cu o chestie: canta dupa mine aproape perfect!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 mari cum simti a doua sarcina?este diferita de prima?cam naspa intrebare,nu seamana 2 sarcini intre ele. |
E frumos
Sunt mai obosita din cauza fetei care cere destul de multa atentie si vrea sa ne jucam toata ziua, dar abia astept sa nasc sa ii vad jucandu-se impreuna (cum am vazut ca faceau ßprichindeii lui Gabitz). Ma rog, cred ca ma ie cale lunga pana acolo
.
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+
aandreea27 spune:
sabina ai dreptate mie mi-a iesit vreo 130 ce inseamna asta ca il inscriu direct la liceu???????
mari eu sunt cam muce asa,pana fac un lucur ma informez bine de tot.la andrei m-am informat vreo 4 ani si ia uite ce mandrete de baietel am
(orice cioara isi lauda puiul),il gasesti pe mail-ul comun,la inbox.![]()
.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
Sabina spune:
deci acuma am mai facut testul odata,. ca eu nu dadeam mai departe dupa 1-2 ani si mi-a dat la socializare si limbaj varsta zero, LOL
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aandreea27 spune:
mamici si bebici o noapte linistita va doresc.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)