Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (277)
Raspunsuri - Pagina 14
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 cum este sarcina?cum te mai simti? |
merci mult. Sarcina merge bine - dormim la pranz si eu si Eliza ca doua valize in gara (vorba sotului, care ne-a sunat de vreo 2 ori acasa pe la ora 13, si l-am luat la rost ca ne-a trezit
.Bb2 e f activ, da din picioare la greu - uneori ma gandesc ca n-am timp sa ma bucur de el asa cum ma bucuram cand Eliza dadea din picioaruse la mine in burtica. Dar asta e, o sa profit sa-l mangai si sa-l giugiulesc cand o iesi la lumina
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+
betty78 spune:
Azi sunt bine, dar pe ce se aproprie ziua testului, parca vreau sa se indeparteze
si asta de frica si nu neaparat pentru mine, cat pentru sotul meu care isi doreste din tot sufletul un al 2-lea copil.
Azi Mario a venit muscat de manutza si cu o zgarietura pe buza de la gradi. Pacat ca nu am fost eu sa il i-au ca daca il vedem dadeam cu alea de toti peretii...efectiv cred ca le trosneam...nu este posibil...saracu' are manutza super rosie unde l-a muscat fiara aia mica (aici sa nu dati cu rosii in mine - si al meu musca si cateodata f tare, dar niciodata pana la sange
); de fapt se vede ca i-a dat si sangele
. Am incercat sa il intreb si ce mi s-a parut f interesant este ca isi ascunde locul unde a fost muscat si retrage manuta...poate ca il doare sau pur si simplu asta este reactia...sau poate s-o fi batut cu vreun alt copil? Dar oare nu este prea devreme ca si varsta?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
gabitz78 spune:
seara buna tuturor.
va saluta o fetitza "retardata usor", dupa cum spune acel test.
va rog si eu sa nu va mai certati, sa nu va mai suparati ca nu aveti de ce.aveti niste copii superbi, sanatosi si sunt ai vostri.
noi vom lipsi nitel de pe forum.va pup dulce pe toate.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Sabina spune:
Gabit, eu nu pricep nimic, despre ce test vorbiti aici???
Si cum sa lipsesti de pe forum? plecati undeva...sau?
(ma fac ca nu pricep dupa cum se vede
)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Betty,
, trebuie neaparat sa vorbesti cu educatorele sa lamuresti problema, pt ca e de la ele, nu de la copii (si pe mine m-a muscat Gh de mi-a dat sangele, dar pe umar inspre interiorul bratului, unde e pielea f sensibila)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Betty, , trebuie neaparat sa vorbesti cu educatorele sa lamuresti problema, pt ca e de la ele, nu de la copii (si pe mine m-a muscat Gh de mi-a dat sangele, dar pe umar inspre interiorul bratului, unde e pielea f sensibila)Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
adevarul ca ele trebuiau sa supravegheze copii, ca sa nu se intample asa ceva
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Luy,
ma bucur ca nu esti suparata pe noi, sa iti repari repejor calculatorul.
Carpatina, daca nu ii plac fetei clamele nu te vad bine, daca ai stii cate observatii primesc eu de la gradi pentru atomica mea care nu suporta si nu a suportat niciodata clame sau codite.
Lavinia, sigur ca nu foloseste bucataria ca un copil mare, dar pare sa o intereseze mai mult decat cea adevarata? ![]()
Papanash, tot asa cu masele care apar si dispar ati ramas? Noi ne-am ales cu 2 masele si 2 canini doar jos.
multumesc ca mi-ai cedat mie bunatatile aducatoare de celulita de la Beljica, nu refuz la o adica.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Mai, e ceva cu forumul sau traiesc eu fenomene paranormale? Mi au disparut 2 mesaje postate, sau ma rog, credeam ca sunt postate, si abia acum am vazut pagina cu mesajele Luizei. Oricum se blocase si a fost nevoie sa dau restart, sper ca ies din zona crepusculara.
Rox , mamica
aandreea27 spune:
salutare fetelor.acum am ajuns si noi acasa.am plecat la o cina romantica si am ajuns la niste cumparaturi de prin cora(mai mult ptr camara si frigider).bune si alea,oricum trebuiau facute.
piciulika initial am inercat si noi tot cu scaderea cantitatii de lapte,canci,andrei nu manca de foame,ptr ca mai mult de 40 de ml nu manca din bibe,doar simtea gustul laptelui si kaput,adormea la loc.
la noi a mers varianta urlatoare,daca nu mergea nici asta,nu stiu ce ne faceam;
da tot gaseam o solutie.
aniast multa sanatate micului vladi.
mari cum simti a doua sarcina?este diferita de prima?cam naspa intrebare,nu seamana 2 sarcini intre ele.
betty incearca sa afli ce s-a intamplat,vb cu educatoarele,trebuie sa fie o explicatie.si sotul meu vrea al doilea copilas,ca sa il facem pe primul ne-au trebuit vreo 4 ani asa,acum imi este teama sa ma apuc iarasi(nu de activitatea in sine
).in sfarsit,mai vedem dar din vara incolo.mult succes,cand este ziua testului?
roxana ce face bubu?dar frumoasa alexandra?spuneai ca esti putin racita?ti-a trecut?
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
Roxana_G spune:
Gabitz, o imbratisare si un pup mare de la noi. 
Andreea (aniast),
mi-a prins tare bine discutia de azi.
Myral si Lia, e pacat sa nu mai scrieti, suntem aici sa exprimam pareri, cred ca din cele contradictorii e chiar mai mult de invatat.
Betty,
sigur va fi bine testul. Imi pare rau de Mario, dragul de ei. Educatoarele trebuie mustruluite bine sa supravegheze copiii. Si eu m-am plans ani de zile cu chestia asta, culminand cu replica uneia care imi explica ca fata mea nu a fost batuta doar imbrancita mai tare (zilnic, de mai multe ori pe zi, de acelasi copil). Dar din pacate accidente se mai intampla. De exemplu atomica mea tocmai mi-a aratat dintii din fata de jos care o dor pentru ca o colega i-a tras scaunul pe care se urcase si a cazut cu gura de pervaz. Ce sa mai zic...
Rox , mamica