Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata, tare buna cafeluta oferita de Nerantula!
Hm...se pare ca piticuta mea si-a facut un programel pe care-l repsecta de vreo 2 saptamani: da stingerea la 21-21.30, se trezeste pt. papa in jur de 2-3, apoi somnic de voie pana pe la 6,30, iar dupa vreo 2 ore de la trezire mai baga un pui de somn
Ieri am facut bilantul la 5 luni(desi nu le-am implinit inca, mai avem 2 zile)si ne prezentam foarte bine - 6200gr si 63 cm. Am hotarat cu dr. sa introducem cereale in laptic - 1 masura dimineata si una seara si poate asa se rezolva problemuta noastra cu refluxul.
Am inteles ca exista posibilitatea sa nu-i placa u anumit tip de cereale si ar trebui sa incerc mai multe feluri. Din cauza asta va propun un sondaj: Ce cereale au tolerat cel mai bine puiutii vostri?
Aaaa...si mai am o veste...ieri bombonica mea a alunecat de la mine din brate (pozitia de hranit) si s-a asezat in fundulet, langa mine, sprijinita de mine. Nu-mi venea sa cred!!! Apoi, spre seara am incercat sa vedem daca a fost o intamplare sau nu si am constatat ca sta singurica in fund, fara perne si sprijin din partea mea, doar cu spatele sprijinit de canapea. Yuhuuuuuu!! Ne-am facut mari!!!
Anamona, Angelynna, am vazut pozele de la botez, foarte frumoase domnisoricile si mamicile. Ma bucur ca totul a iesit bine!
Tuturor piticilir de 24

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata
Multu de coffee Nerantula Acum o savurez

In primul rand La multe lunite !!!!! pentru
Matei de AlexaM ,
David de Nushulica ,
Ioana de Julax ,
Daria de Nocom ,
Ruxandra de ralubv ,
Anna de Brigitte

Noi azi la 16 mergem la vaccin.ufff..iar apoi avem de gand sa incepem cu suculetele de morcov si mar ..dupa vreo 2 zile. Ideea e ca am luat si cereale de la nestle cu orez simple pe care vreau sa le fac cu lapte muls ..si unele de orez cu morcov.

Intrebare..pot sa-i dau ziua suculet de morcov de exemplu si seara o masura de cereale cu lapte? Sau daca incep cu suc..sa mai astept cu cerealele??

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

'mneata fetele!

N-a trecut durea de cap . M-am trezit cu ea de dimineata pulsatila, stridenta si sacaitoare. Am luat Belladonna, un remediu homeopat si acum s-a mai estompat putin.

Nerantula, legat de dublarea greutatii asa stiam si eu, ca pana la 6 luni trebuie sa si-o dubleze ( unii reusesc mai repede ); Iar pana la 1 an ar trebui sa-si tripleze greutatea de la nastere, dar nici asta nu e o regula.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

In sfarsit am gasit pozele Crinutei!

Stralucitoare ca o perluta si cuminteeee!
Sa va traiasca si voua micuta crestina si sa va bucure toata viata!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27
"fierbe fasolica, face potiuni"

esti fan Harry Potter? Potiuni.... hi, hi!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Preety si Mihai a avut pb cu refluxul. Simptomele s au ameliorat cu tratament, dar a trecut numai in mom diversificarii. Am facut eco la stomacel, ceva gen eco gravidute. Acolo s a confirmat simptomatologia. Daca nu are dureri mari, poti amana mom diversificarii. La noi a fost f dureros, asa ca am inceput diversificarea la 4 luni, dar abia acum la 6 luni am diversificat toate 3 mesele.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata tuturor,

in primul rand la multe lunite si apoi multi ani bebelusilor care azi se serbeaza:

Matei Gabriel - AlexaM David - Nushulica Ioana – Julax Daria Anastasia - Nocom Ruxandra Elena - ralubv Anna Mayah - Brigitte

vad ca azi nu ati inceput inca sa zumzaiti tare tare,si poate aveti timp si de mine, asa ca revin cu o intrebare la care nu mi-a raspuns nimeni : Irinei i-au aparut niste pete rosii pe limbuta si pe buza de jos in interior. Aveti idee de la ce poate fi si cu ce se trateaza? nu i-am dat nimic nou de mancare in afara de niste nectarina dar e a doua oara cand ii apare si prima oara nu mancase nectarina.

in rest, noi am dormit tare bine noaptea trecuta, a papat si a adormit pe la 8.30 si s-a mai trezit abia pe la 4 sa manance, apoi a adormit la loc pana la 7.30. M-am odihnit si eu noaptea trecuta si parca vad viata altfel cand ma trezesc odihnita

Andreutac, felicitari pt 5 luni si stare buna - legat de cereale noi am incercat cam de toate insa cele care i-au placut cel mai mult suny : Nestle - burtica sanatoasa cu orez si morcov, Humana - cereale cu mar si acum ii dau Mar si morcov de la Milupa, fiindca nu am mai gasit cerealele cu mar de la Humana. Insa pt reflux iti recomand sa incerci de la Nestle - Orez cu roscove (roscovele sunt cunoscute pt proprietatile lor de ameliorare a refluxului gastroesofagian) si seara poti incerca, dar numai de la 6 luni, Nestle - cereale cu flori de tei - pt somn linistit (la noi au efect)

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Clau_geo , ma pregatisem sa-ti raspund, dar... am uitat, scuza-ma. Ce descrii tu, par a fi afte, sunt date de obicei de diferiti microbei sau virusuri care ajung in gurita copilului odata cu diversele obiecte pe care le baga in gura. Trec de la sine de obicei, dar daca perista si-i dau discomfort poti sa folosesti Aftolizol.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neatza fetele!

in primul rand multumim de uraridap...azi face davidutzl meu 5 lunitzee barbatel mare

Matei de AlexaM
Ioana de Julax
Daria de Nocom
Ruxandra de ralubv
Anna de Brigitte

sa creasca mari si sanatosi toti boboceii!!!

ieri am fost la controlul de 5 luni, m-am dus mai devreme cu o zi ca de vreo 2 seri david tipa f tare, adoarme si se trezeste urland si nu stiam ce are,...ii iese un dintisor zice dna dr ca in cateva zile sparge gingia ca e sus sus

are si nasuc un pic sfarnait si infundat si ne-a dat siropel eurespal, cu greutatea stam f bine 7.410g inaltime nu stiu ca nu l-a mai masurat dar sigur e peste 65cm

andreutac noua cel mai mult ne plac cerealele burtica sanatoasa de la nestle cu orez si morcov dar merge si orezul simplu

i-am luat 7korn de la milupa ca citisem pe aici de ele si nu-i plac deloc nici amestecate cu mar

am inceput sa papam fructe,mar cu branzica calcica, si borcanele de la hipp tot cu fructe...supica strecurata de 2 zile

vreau sa intreb daca ati sesizat ,cele care ati inceput diversificarea , sa refuze bb lapticul?adik mai bea si lapte dar clar prefera fructele, laptic abia mai bea 6-700ml/zi si inainte de div ajungeam si la 900

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Eva, l-am (re)vazut cu drag pe Luca si l-am admirat pe voinicel, sigur ca seamana leit cu tine!
Ai spus ca saptamana viitoare incepeti diversificarea ... nu ziceai ca dupa 6 luni? Chiar asa, nu impartasesti si cu noi rezultatele documentarii intensive si sistematice?

Neata!

Nerantula, multumim

Draga mea, pai noi incepem saptamana viitoare diversificarea pt ca saptamana viitoare facem 6 luni, duminica pe 8...e cazul

o sa revin in cursul zilei de azi cu cateva spicuiri din schitele mele, e f mult si adaptat pt Noah, dar sunt si unele lucruri care se potrivesc tuturor si le voi posta.

unde le vad si eu pe Anamona & Thea, nu le-am gasit pe contul comun de poze, nicipe mail.(???)

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput