Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Un fond de ten bun?Cine-mi poate recomanda ceva?

Eu am folosit unul de la Avon o lunga perioada si era excelent dar sincer as incerca altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Ce ten ai? Cati bani vrei sa dai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Ce ten ai? Cati bani vrei sa dai?

Ten mixt.Maxim 100 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Ia-ti Pupa! Ca pret Chanel, Dior, Lancome sunt peste 150 lei. Ar fi Clinique dar singurul care mi se pare ca acopera cat de cat este Supermoisture, ultima data l-am luat cu 110 lei, insa are un miros ciudatel, are ceva particule stralucitoare si nuantele nu mi se potrivesc. Am luat 6 care este foarte deschis si l-am folosit peste iarna insa, mai departe 7 e portocaliu, 8 nu am gasit nicaieri (nu stiu daca exista) si urmatoarele sunt prea inchise. Am folosit 11 peste vara cand eram foarte bronzata.
Revenind la Pupa, sunt doar 4 nuante din cate imi amintesc dar sunt placute si sunt sigura ca o sa o gasesti pe cea care ti se potriveste.
http://www.bizrate.com/cosmetics/oid990675934.html
Asta este! Mie imi place foarte mult, mai ales ca raport calitate-pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Monica, parca ti-am mai recomandat fondul de ten de la Radiant, l-ai incercat? (cel oil free) Acopera foarte, foarte bine, e lichid si se intinde perfect. Eu am ten acneic (iar in periodele cu menstruatie arata chiar ingrozitor) insa dupa ce ma dau cu fondul de ten, arata impecabil, nu se mai vede nici un defect Am incercat multe altele (si mult mai scumpe) insa unul mai bun (sau poate ar trebui sa spun, care sa mi se potriveasca mai bine) nu am gasit. Acum pretul e undeva la 40lei.

In rest, mi-e si rusine sa zic pe ce cheltui banii. Si asta deoarece cheltui f. mult si nici macar nu folosesc produsele. De ex., la creme de corp, am incercat doua de la Guinot si Gatineau, am dat cam 500lei pe amandoua si sincer, tot mai buna e Nivea cu Q10 si tot pe aia o folosesc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Monica, parca ti-am mai recomandat fondul de ten de la Radiant, l-ai incercat? (cel oil free) Acopera foarte, foarte bine, e lichid si se intinde perfect. Eu am ten acneic (iar in periodele cu menstruatie arata chiar ingrozitor) insa dupa ce ma dau cu fondul de ten, arata impecabil, nu se mai vede nici un defect Am incercat multe altele (si mult mai scumpe) insa unul mai bun (sau poate ar trebui sa spun, care sa mi se potriveasca mai bine) nu am gasit. Acum pretul e undeva la 40lei.

In rest, mi-e si rusine sa zic pe ce cheltui banii. Si asta deoarece cheltui f. mult si nici macar nu folosesc produsele. De ex., la creme de corp, am incercat doua de la Guinot si Gatineau, am dat cam 500lei pe amandoua si sincer, tot mai buna e Nivea cu Q10 si tot pe aia o folosesc...

Am cautat fondul de ten Radiant mult si bine in acea perioada.Din nefericire nu l-am gasit nicaieri.Daca-mi aduc bine aminte face parte din Marca Seventeen dar este un produs profesional.
Nici acum cand avem si noi deschis Carrefour nu-l gasesc cu toate ca sunt prezente alte4-5 marci si pe acolo.
Daca as da de el l-as cumpara fara probleme,dar din pacate pana acum nu l-am gasit nicaieri.
Oricum rall ,multumesc mult si daca ma poti indruma exact unde sa-l gasesc ajung eu si pe acolo.
O primavara frumoasa va doresc si multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Lolita, de ce spui ca sunt atat de nocive servetelele demachiante? Eu recunosc ca le folosesc din lene, dar ma gandesc, nu e acelasi lucru sa folosesc demachiantul unei firme sau servetelele demachiante ale aceleiasi firme? Daca insa e atat de nociv renunt la ele...

Mentiona cineva produsele MAC, da intradevar sunt super!

Carrye, ca intrebai de produse Avon sau Oriflame in strainatate, sa stii ca si aici circula, pe cele Oriflame mai ales le vad peste tot. Mie personal nu mi-au inspirat niciodata prea multa incredere, nu stiu de ce, iar ca pret nu mi se par chiar asa de ieftine. Binenteles, este doar parerea mea, asta nu inseamna ca pentru altii nu sunt bune.

Mergi la inceput

Monica, daca vrei, iti pot trimite eu prin posta
(dar sa imi dai adresa si sa imi spui ce nuanta ai la ten... asta daca pot sa nimeresc usor. Eu sunt alba si imi iau mereu cea mai albicioasa nuanta, dar in rest nu stiu daca ma descurc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Stie careva cum pot sa obtin si eu niste cosmetice MAC ? Vreau pentru ziua cuiva acum in martie si am inteles ca numa' in SUA se gasesc...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Poti comanda oricand de pe ebay.com /ebay.co.uk, strawberrynet.com, lookfantastic.com (sunt din UK, eu am primit mereu pachetele de la ei in 5-8 zile). Aici gasesti o lista mai mare cu magazine ce livreaza in RO.

Mergi la inceput