Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
Monica si eu, ca si rall, iti recomand fondul de ten de la Radiant (Radiant Luni-Lift). Am incercat si alte produse mult mai scumpe insa acesta este SUPER si la un pret foarte bun. Eu il folosesc de ceva timp si sunt f multumita de el. Acopera foarte bine si nu incarca. Eu il cumpar din magazinul Unirea.
Olga
32+
David
olishka spune:
Ce crema imi recomandati pentru ochi? Am 21 de ani, insa sunt gravi si am inceput sa fac cearcane si un fel de pungi sub ochi. As vrea ceva care sa relaxeze ochii.

Olga
32+
David
cait spune:
Olga eu folosesc Gerovital h3 sau una creme riche de la Yves Rocher.
Cait
Home is where heart is...
cristina1974 spune:
Rory76, MAC gasesti in foarte multe locuri si in Uk.Londra are multe mall-uri unde gasesti magazine MAC,cu absolut tot ce iti poate trece prin minte.
Da-mi PM cu detalii despre cadoul pe care vrei sa-l faci.
Bratu Monica spune:
rall multumesc mult!

dar nu pot asa.Trebuie sa-l incerc ,sa vad cum se intinde si nu-mi pot da seama exect ce nuanta mi se potriveste.
Mai caut.Oricum 

Bratu Monica spune:
Ce parere aveti despre produsele Yves Rocher?
Ma refer la creme ,seruri etc,pentru ca parfumurile nu persista asta am vazut clar pe pielea mea.![]()
![]()
maddutz spune:
Bratu Monica eu folosesc doar spray-ul Senteure Nature si laptele de corp lait veloute pour le corp a la vanille bourbon de la Yves Rocher. am mai spus, ceva mai devreme, ca imi place spray-ul pentru ca are un miros ce se "asorteaza" cu orice parfum si nici nu contine aluminiu si, si tine in timp. iar laptele de corp ma hidrateaza foarte bine. dar in rest....nu m-au convins cu nici un produs. aaa...ba da. gelurile de dus, tot din gama "Les plaisirs nature", ca si laptele de corp. in rest....mi se par produse cam scumpe pentru ceea ce ofera. cremele de fata nu m-au convins de loc! tot mai bun e uleiul meu de musetel favisan la 7 ron sticuluta!
dar, daca tie ti se potrivesc...oricum, e o parere subiectiva ceea ce am scris. fiecare cu tenul lui ![]()
White Pisana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lo_li_Ta Produse OPI sunt si la Sephora Ai dreptate, White, mi-a explicat si mie o cosmeticiana diferenta dintre ten deshidratat (fara apa) si uscat (fara grasimi naturale). Tenul gras e adesea deshidratat. Daca ai da si exemple de produse bune in sensul asta ar fi ideal ![]() |
Scuze ca raspund asa de tarziu
Eu am explicat in primul meu post la acest topic ce produse hidratante adaptate tenului meu mixt folosesc (din gama Clarins). Tot acolo mentionam ca in aceasta gama exista si produse pt ten uscat si dezhidratat, gras si dezhidratat etc etc.
Stiu ca game asemanatoare (de produse extrem de hidratante) exista si la Dior (gama HydraAction cu creme pt toate tipurile de ten, ser etc) si la Chanel (gama Hydramax, la fel, cu creme pt toate tipurile de ten, ser, crema de ochi etc). Personal insa nu le-am incercat, ma impac foarte bine cu Clarins si nu tin sa fac experimente...mai ales ca am un ten extrem de reactiv si mi-e frica sa nu il "supar"
In plus, cu Chanel nu m-am impacat niciodata ( am incercat alte produse de la ei) si este si mai scump.
Sunt convinsa ca game asemanatoare exista si pt cosmeticele vandute in farmacie dar eu nu cunosc. Am facut o data o alergie oribila la o crema Avene si de atunci mi-a fost frica sa mai incerc altceva.
Bratu Monica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maddutz Bratu Monica eu folosesc doar spray-ul Senteure Nature si laptele de corp lait veloute pour le corp a la vanille bourbon de la Yves Rocher. am mai spus, ceva mai devreme, ca imi place spray-ul pentru ca are un miros ce se "asorteaza" cu orice parfum si nici nu contine aluminiu si, si tine in timp. iar laptele de corp ma hidrateaza foarte bine. dar in rest....nu m-au convins cu nici un produs. aaa...ba da. gelurile de dus, tot din gama "Les plaisirs nature", ca si laptele de corp. in rest....mi se par produse cam scumpe pentru ceea ce ofera. cremele de fata nu m-au convins de loc! tot mai bun e uleiul meu de musetel favisan la 7 ron sticuluta! #8220;Viata nu se masoara in anii pe care ii traim..., ci prin cantitatea de fericire care ne-a fost data#8221; |
Multumesc mult!

pentru ce anume folosesti uleiul de musetel de la Favisan?La ce ajuta si cum se foloseste?