Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

Bratu Monica am descoperit intamplator uleiul de musetel, dupa ce am citit mai multe articole despre efectul uleiurilor esentiale asupra tenului, articole in care se pleda utilizarea lor in locul cremelor de fata. poti citi www.csid.ro/beauty/alege-uleiuri-esentiale-pentru-frumusetea-tenului-2961883/" target="_blank">aici si www.onemagazine.ro/beauty-health/one-beauty/2934794-uleiurile-faciale-ingrasa-tenul" target="_blank">aici despre acest lucru. mai poti cauta pe net si alte articole de genul asta. curioasa mi-am cumparat printre altele, intamplator, ulei de musetel de la favisan; pe prospect scrie ca administrat extern are efect cosmetic, folosit pentru ingrijirea tenului, tonic capilar, contra ridurilor, eruptii cutanate, eczeme, rani purulente. de atunci il folosesc in loc de crema de fata (gat, decolteu si maini), dupa curatarea prealabila a tenului. imi face pielea super, super faina. de obicei ma dau seara inainte de culcare, si dimineata la trezire numai conturul ochilor, stergand surplusul chiar inainte de a pleca din casa. pentru tenul meu este ideal. nu stiu cum se preteaza la altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Maddutz, ce ten ai?

Mergi la inceput

iuliya am ten mixt si sensibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

maddutz
m-ai convins!!!!
acum spune-mi si mie unde gasesc aceste uleiuri,pentru ca astazi vreau sa-mi cumpar si eu de musetel si de maces.
Multumesc si te rag spune-mi daca sunt magazine speciale pentru asa ceva sau gasesc la plafar?
e o idee super!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Monica eu mi-am cumparat din magazine naturiste gen plafar. dar poti face comanda (cred) si de pe site-ul celor de la favisan (cu toate ca la pret mi se pare la fel cu ce am cumparat eu din magazin). tot de la cei de la favisan mi-am mai cumparat un demachiant pe baza de uleiuri la 6.5 ron (ulei demachiant se numeste si contine ulei de musetel, galbenele, fenicul si lavanda) care imi facea piele foarte faina pe fata, in schimb am facut alergie in zona ochilor; nu-mi explic de ce doar in jurul ochilor! initial am crezut ca se face ceva reactie in combinatie cu rimelul sau creionul dermatograf, dar nu era asta asa ca de acest produs...nu stiu ce sa zic) oricum, banuiesc ca depinde de particularitatile fiecaruia.
mi-am mai cumparat ulei de catina si lavanda. dar inca nu le-am experimentat! (nu pe fata, doar in cada de baie si sunt ok ca si aromoterapie, ca altceva nu am sesizat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

maddutz,ma uitai pe net si nu vad nimik despre uleiul demachinat despre care spui tu.
Poti sa-mi spui exact cum se numeste ,daca mai stii ,pentru ca maine plex direct spre Plafar si cumpar ceea ce am aflat de la tine.
Chiar am mai vorbit azi cu cineva si mi-a spus ca foloseste astfel de uleiuri si era super incantata.
Merci mult oricum!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

monica "Virginia, ulei demachiant", de la Favisan si, mai jos scrie "cu vit A si E, ulei de musetel, galbenele, lavanda, fenicul".
eu l-am folosit vreo 3-4 zile cu succes. si apoi, intr-o seara, ma pun sa fac nani, dupa ce, cumintica, m-am demachiat. si...ma apuca o mancarime a zonei din jurul ochilor...de-mi venea sa-mi scot ochii de atata scarpinat! a doua zi...aveam un ten superb (pe bune) dar...aveam si un machiaj absolut natural, de un rosu aprins in jurul ochilor! fara sa mai pun la socoteala si edemul accentuat. partea buna a fost ca am tras chiulul la servici. a....si ca aveam antialergic in casa!
deci...la uleiul asta sa fii atenta. dar, poate, sunt numai eu alergica!
si despre uleiul de musetel. ieri am vazut intr-o farmacie un ulei de musetel, dar era de la alta firma (fantoma zic eu), pentru ca numele nu-mi spunea nimic. era si cu mult mai ieftin (vreo 4 ron). din punctul asta de vedere prefer produsele favisan, plantextrakt, fares, hofigal. nu prea am o explicatie logica, dar imi inspira mai multa incredere. poate ca sunt mai vechi, unele chiar cu traditie, si atunci am mai multa incredere in tehnologia de obtinere. poate e o idee preconceputa. nu stiu. oricum, e alegerea fiecaruia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Ce caut eu sa inteleg este.... care este metoda de obtinere a acestor uleiuri????
Adica...ok am inteles...trebuie sa fie esentiale, dar trebuie sa fie presate la rece (ca uleiul de masline) sau se macereaza in alt ulei (floarea soarelui, de ex) o anumita parte din planta...si se cheama ca e ulei de...nu stiu ce ???!!!!!!!!!!
Ma intereseaza pt. ca eu folosesc pt. zona din jurul ochilor <ulei de migdale dulci> si acest ulei nu exista pe piata decat distribuit de o singura firma..Manicons...parca asa se cheama...nu stiu de cine este fabricat, nu stiu nimic. Am insa impresia ca n-are nimic a face cu migdalele...nu miroase in niciun fel...Am cautat la toate plafarele din cartier si peste tot este acelasi ulei de migdale...nu am cu ce sa compar...cred, totusi, ca uleiurile despre care vorbesc cosmeticienele sunt mai scumpe si eficiente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, am luat eu ulei d-ala de "musetel" de la firma aia no-name si miroaseeeeeeeeeee... de-ti muta nasul! Sotul mi l-a aruncat! (cred ca era ulei floarea soarelui cu ceva prin el).
Eu am comandat de la Favisan direct de pe site http://www.favisan.ro/catalog.php?cid=7 ... Tre sa ajunga!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput