Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

In primul rand sa spun ca dau mai mult pe ingrijire decat pe cosmetice...
Eu am asa:
Crema de fata: Avene clean AC si dupe ce se termina iau Hydrance Legere.Am incercat muulte creme de fata dar nu mai schimb Avene cu nimic, atat sunt de bune pt fata mea chinuita.
Demachiant: Bioderma Sensibio...arata ca o apa dar curata tot si n-am nici un discomfort de la el.
Farduri:de oki Ruby Rose, rimel Maybelline, gloss Clinique Re-Plump, fond de ten Max factor (arata ca un baton si are putere mare de acoperire) si Maybelline Liquid to Powder.
INTREBARE: nu mai e mult pana fac 25 de anisori...si sub okiul drept am neste liniutze....sa folosesc ceva crema speciala sau numai uleiul de masline ajunge????

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Apropo de demachiant de ochi, am folosit acum multa vreme un demachiant pentru ochi de la Zepter. Cunoasteti pe cineva care sa fie reprezentant si care sa imi poata vinde si mie demachiantul ala? Ca este cel mai bun pe care l-am avut...eu ma demachiez si la ochi tot cu ala de fata dar parca vorba lui Pearl, si eu fac 26 ani si cred ca e timpul sa ma gandesc mai mult la ridurile din jurul ochilor ca sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

unde se gasesc produse OPI? mercic......

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

In saloane, in ultima vreme multe dintre ele au si de vanzare. Daca nu, mergi la Top Line, sunt pe Regina Maria, la Unirii, pe linia de tramvai cum urci spre Cosbuc, pe partea dreapta.
Eu mi-am luat de la targul de cosmetice din toamna ca vindeau cu 30% mai ieftin. Ma intreb daca se face si acum in primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Carrye,9-12 Aprilie,Sala Palatului:-)Mai vinde Top Line pentru persoane fizice la sediul de pe Regina Maria?

Mergi la inceput

Acum am sunat la TopLine si mi-a zis tipa ca nu este adevarat, vand in continuare persoanelor fizice!
Multumesc pentru pont, Dooku!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Cu placere:-)Eu n-am mai fost pe la ei de vreo juma' de an si auzisem ca nu mai comercializeaza decat pentru autorizati.Super,maine ma infiintez la ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica

Daca-mi puteti recomanda si mie o crema pentru ten mixt.......
Am un ten super nasol:pe langa nas si barbie este gras iar restul foarte uscat.Dimineata pur si simplu daca nu ma dau cu crema , simt cum "ma tine" pielea.
Am fost la dermatolog mi-a recomandat crema Xerial 5 SVR ,dar sincer nu sunt super incantata.
Va rog daca aveti vreo idee ,referitor la ce m-ar putea ajuta,astept sfatul vostru.

Multumesc!

Monikka

vacanta Moeciu 2008

Pot sa incerc sa povestesc experienta mea in domeniu, poate iti va fi de folos.

Si eu am tenul mixt si de-a lungul timpului alegeam produse sau seturi de produse (gel de curatare, apa tonica, crema) "minune", care promiteau matifiere perfecta si hidratare in acelasi timp. Tot ce am reusit este sa imi dezhidratez tenul ingrozitor (pielea de pe obraji ma "tinea" intruna, pe pometi eram in permanenta inrosita si in plus, cum adunam adunam pielea putin intre degete, se formau o multime de ridulete ff fine). De matifiere nici vorba.

Asa ca in urma unor sfaturi primite la parfumeria unde merg de obicei (au si institut de frumusete) m-am axat pe produse puternic hidrantante (am dat linkuri in primul meu post la acest topic). Atentie, produse pentru ten dezhidratat nu uscat!!! Adica nu creme grase! Oricum pielea mea si-a revenit, este "repulpee" cum spun francezii si acele ridulete nesuferite au disparut, nu ma mai "tine" si zonele inrosite s-au mai estompat.

Pentru matifiere folosesc o pudra. Si de la acest topic am aflat de asa numitele blot films de la MAC sau Clinique pe care as dori sa le incerc. Uite ce review-uri am gasit cu privire la asta: http://www.totalbeauty.com/reviews/product/504295/mac-blot-film

Sper sa iti fie de folos ce am explicat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Produse OPI sunt si la Sephora
Ai dreptate, White, mi-a explicat si mie o cosmeticiana diferenta dintre ten deshidratat (fara apa) si uscat (fara grasimi naturale). Tenul gras e adesea deshidratat. Daca ai da si exemple de produse bune in sensul asta ar fi ideal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Eu investesc atat in produsele de ingrijire cat si in cele de machiaj. Ma machiez in fiecare zi.

Apa termala - Avene (de cand am inceput sa o folosesc, nu ma mai despart de ea) aprox 15-20 lei
Crema de fata - Elmiplant Bioten pt ten gras/mixt (inainte sa folosesc crema aceasta am incercat mai multe, tot pt ten gras/mixt, Nivea, Garnier... care nu m-au multumit deloc, imi uscau tenul iar daca foloseam o crema mai grasa, ca sa nu mai imi simt tenul strans, mi se ingrasa in special zona "T". Elmiplant Bioten reduce excesul de sebum dar in acelasi timp imi si hidrateaza tenul. 9 lei
Demachiant - Garnier (nu-mi place, o sa-l schimb. Iar pt ochi o sa-mi cumpar unul separat) 15 lei
Gel de curatare a fetei - Elmiplant Bioten 10lei
Crema de corp - Victoria`s Secret (secret garden si pink, imi plac foarte mult si miros atat de bine, mai am si de la Dove) $9.50 si $12, 15 lei
Body double mist - Victoria`s Secret $12
Par - La fel ca si Carrye am parul fin, subtire, blond, dificil si mi se ingrasa dupa 2 zile. Am folosit numai sampoane din comert, dar nu ma multumit nici unul. Acum am unul de la Gliss, dupa ce se gata o sa-l schimb, cu siguranta din comert nu mai cumpar caci nu sunt bune de nimic. 10 lei
Gel pt igiena intima - Herbagen 10 lei
Deodorant - Aloe Ever Shield (nu sunt f multumita) 8euro nu mai tin minte sigur
Fond de ten - Clinique (acesta este: http://www.clinique.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4900&PRODUCT_ID=PROD541 sunt multumita de el, dar as incerca unul din cele mentionate de Carrye) $20.50
Blush - Clinique ( http://www.clinique.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4894&PRODUCT_ID=PROD8438 imi palce ) $18.50
Farduri - Victoria`s Secret ( http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CK-198555&page=1&cgname=OSMKPEYEZZZ&rfnbr=2530 de aici am cele mai multe si imi plac foarte mult.$18 Mai am ceva si de la Jade si seventeen)
Gloss - Victoria`s Secret ( http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CK-198518&page=1&cgname=OSMKPLIPZZZ&rfnbr=2533 e nemaipomenit si tine pe buze) $12
Rimel - eu nu prea folosesc, am genele lungi si dese, dar as vrea sa incerc ceva de la EL, Lancome, YSL sau Diorshow
Oja - nu prea folosesc, am unghiile fragile, din cand in cand le mai dau cu lac.
Cam acestea sunt, sper ca nu mi-a scapat ceva

Imi fac o data pe saptamana o masca cu miere si drojdie (de pe forum am aflat de ea).
Am sa incerc si eu trucul cu Vitamina E in crema. Pun o singura capsula la 50ml ?

Fetelor, voi folositi sampon cu SPF?

V-am !

Mergi la inceput