Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eleni, recent am descoperit si eu din greseala demachiantul Doina (mi-a facut cadou bunica-mea unul ) si e bestial .
Lotiune tonica am una de la Farmec, e vreo 6,5 lei si e cu Aloe Vera, tare buna si aia.
Pentru par e foarte bun un sampon din magazinele naturiste, cred ca Sapun Moale se cheama, e destul de ieftin si bun.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Am intrat aici doar fiindca era subiectul deschis de Deianira (pupa mama fata da' n-am primit poze) dar m-am ingrozit; nu atat si nu neaparat de preturile articolelor folosite de voi, cat de numarul lor si de vastele informatii pe care le aveti voi despre acest domeniu...

De fapt, trebuia sa stau cuminte si nici macar sa nu postez, ca ma fac naibii de ras dar tineam neaparat sa va povestesc cum am mai citit eu candva pe aici un subiect asemanator si m-am dus acasa si m-am uns cu numaistiuce pentru calcaie si era sa-mi rup gatul prin casa...

Hai, mai scrieti, ca e foooarte refreshing subiectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

[quote]citat din mesajul lui petaluda

sa va spun si eu de ale mele:

In primul rand investesc mai mult in creme/produse de ingrijire decat in machiaj.

Pentru fata ( am ten normal ) folosesc crema Avene Hydratante Legere dimineata si seara. Se absoarbe foarte repede, nu e unsuroasa, foarte racoritoare, lasa pielea catifelata si miroase a proaspat. 16 euro de la farmacie

Am unghii foarte proaste, foarte moi si se rup intr-una, imi e tare rusine de ele. Am incercat tratamente Mavala, Sally hansen Miracle Cure, vitamine peste vitamine, nici un rezultat. MAi folosesc ci un ului pentru cuticule de la Bourjeois. As vrea si eu sa stiu ce /cum faceti cu uleiul de masline si lamaile.

Cu oja ma dau rar de tot, caciam unghiile moi si sare instantaneu. Atunci cand totusi folosesc ma dau cu Opi sau Essie. Culori super si rezistenta maxima.

Vara, primavara, si eu folosesc crema de la Avene, este extraordinara, intr-adevar, nu as schimba-o ptr nimic in lume.
Iarna insa, este insuficienta, in cazul meu.

Asa ca vara Aven, iarna Clinique, insa mi-as dori muuuult sa am banala crema Epidermin din tara.
Pe timpul iernii este f buna, o foloseam in tara.

Ptr unghii, ptr a le intari, fortifica, le poti masa cu ulei de maslin extravirgin , usor incalzit.Daca ai timp sa le moi efectiv in ulei cldut si sa stai asa 10-15 minute, ar fi mai bine.
Eu le masez cu o bucata de bumbac inbibata cu ulei de masline/migdale cald.
In tara, foloseam o crema Sanopil se numea, din pacate am inteles ca nu se mai fabrica,...pacat, era efectiv o minunea, crema aceea, habar nu am ce continea, insa intr-o luna de zile efectiv iti schimba unghiile.
Cam asta face si uleiul, insa odat' oprit ritualul asta de ingrijire, problemele reapar.

Din ce ati spus voi, m-ati facut curioasa sa incerc untul de corp de la Body Shop(apropo de la ei am cumparat un tratament ptr unghii/cuticule ff bun, insa la fel, cum s-a terminat, si unghiile au inceput sa se exfolieze, banui ca e o cauza interna totusi)
si fardurile de ochi de la Dior.

Revin apoi cu impresii.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am uitat sa spun de deodarant care este Lady speed stick Fresh Fusion care este fff bun si in plus cu o valoare sentimentala inalta De cate ori ma dau cu el imi aintesc de orele de biologie pe care le faceam pt. admitere .

Fondul de ten este Maybelline superstay care zau ca e cel mai bun pe care l-am folosit , dandu-le clasa celor de la L'oreal.
Mai mult de 30 de lei insa nu dau pe un fond de ten , asa ca pana sa incerc Chanel si altele e f. bun asta.

Intrebare , ca am vazut de apa termala: cum adica fixeaza machiajul?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Multumesc Nikole , am sa incerc, mai ales ca uleiul de masline nu ne lipseste pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Doamne, si mie imi era jena ca m-am intins rau cand am postat initial ce folosesc!
Am citit foarte multe despre exfoliere si despre unghii, eu nu ma ingrijesc atat de mult la capitolul asta si in mod cert n-as avea rabdare si nici timp sa mai si prepar cine stie ce. Ii multumesc lui Doamne Doamne ca n-am celulita (mama nu stie ce e aia celulita la 44 ani) si ca sunt slaba. Ca am citit si despre produsele pentru celulita care nu stiu ce va fac, pentru ca nu au nici un efect decat ca sunt extrem de hidratante, hidratarea, alimentatia si sportul sunt baza.
Ideea pentru care am intervenit acum este ca am vazut foarte multe produse Avon si Oriflame...va rog sa ma credeti ca daca as putea le-as da foc!!! Cu aceasta ocazie va intreb pe voi, fetele plecate din Romania, cum sunt vazute firmele astea 2 de "cosmetice" in tarile in care locuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Imi puteti recomandra un demachiant de ochi bun?
Sau demachiantul de fata il folositi si la ochi?Nu e prea dur ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Maria, rezolvat problema cu pozele .
Xio, eu am folosit de ani intregi Secret (adus de dincolo, la noi nu se mai comercializeaza) si din nevoie am cumparat intr-o zi Lady Speed Stick Gel si ma simt de parca l-as fi prins pe Dumnezeu de un picior .
Carrye, multe folosim Avon si Oriflame pentru ca sunt accesibile ca pret si toate ne orientam spre produse care ni le permitem. Evident si produsele astea au efect la x% din cele care le folosesc. De exemplu aici pe topic, cineva spunea de Hydra Radiance de la Avon ca e o porcarie, pentru mine e exceptionala . Am prietene care au locuit ceva timp in Statele Unite si se pare ca si acolo se comercializeaza cu succes , diferenta e ca de acolo le-au luat mai ieftine si produse in alte tari (cele de la noi majoritatea sunt de prin Polonia). Si cand am fost eu in Germania si m-am lovit de produse Avon, toate erau produse in alte locatii fata de cele care ajung la noi.
In plus, cineva care castiga sa zicem 900 de lei pe luna, nu prea cred ca da 130 pe un ruj (prefera unul cu 15 de la Avon) pentru ca sunt alte chestii care vin primele - cele cu adevarat necesare (mancare, chirie, intretinere, telefon etc). Eu is de parere ca trebuie sa ne descurcam in functie de posibilitati .
Deya, eu am demachiant Doina, e un tub alb cu capac mov (acum m-am uitat si scrie pe el "Lapte nutritiv vitaminizant", "Pentru ingrijire si demachiere"), prea scump banuiesc eu ca nu e, si pe ala il folosesc si pe ochi si e ok. Mai am un demachiant special de ochi de la Farmec (vreo 7 lei), din acela duo, care trebuie agitat, dar e prea uleios pentru mine.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu am niste ochi f sensibili mai cu seama ca folosesc si lentile de contact...asa ca nu ma despart de Garnier-demachiant pt ochi sensibili. E fara alcool

Ma intreba cineva daca se poate incalzi la microunde unleiul de migdale. Banuiesc ca da..insa sticlutele sunt atat de mici incat nu stiu cate ti-ar trebui sa poti incalzi..

Ma aliniez si eu la ce a scris Carrye despre renumitele, mult promovatele Oriflame si Avon..In strainatate le cumpara cineva? Sau le-au adus la noi ca pe multe altele..pt ca undeva tot trebuie sa aiba succes

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Doamne, si mie imi era jena ca m-am intins rau cand am postat initial ce folosesc!
Am citit foarte multe despre exfoliere si despre unghii, eu nu ma ingrijesc atat de mult la capitolul asta si in mod cert n-as avea rabdare si nici timp sa mai si prepar cine stie ce. Ii multumesc lui Doamne Doamne ca n-am celulita (mama nu stie ce e aia celulita la 44 ani) si ca sunt slaba. Ca am citit si despre produsele pentru celulita care nu stiu ce va fac, pentru ca nu au nici un efect decat ca sunt extrem de hidratante, hidratarea, alimentatia si sportul sunt baza.
Ideea pentru care am intervenit acum este ca am vazut foarte multe produse Avon si Oriflame...va rog sa ma credeti ca daca as putea le-as da foc!!! Cu aceasta ocazie va intreb pe voi, fetele plecate din Romania, cum sunt vazute firmele astea 2 de "cosmetice" in tarile in care locuiti.

Carrye esti o norocoasa ca nu ai celulita.Eu am,insa nu folosesc cremele minune ca am folosit si nu dau rezultate.Pentru vergeturi,fac scrub cu zat de cafea si dupa dus masez cu ulei de masline.Pielea este foarte fina si parca mai dispar.

Nici eu nu folosesc oriflame/avon.Sor'mea mi-a spus ca in state sunt foarte multe magazine avon,da cica sunt mult mai bune decat la noi.Nu stiu ce sa zic de ele,ca nu am incercat.Prefer produsele noastre romanesti in locul astora.Chiar ma intreb in cate tari se comercializeaza oriflame si avon

Mergi la inceput