Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Bun..aici m-ati lovit si pe mine...cu ingrijirea...
Sa povestesc si eu, in mare, de ce produse sunt indragostita..

Par - sunt blonda si tendinta e spre uscat asa ca, dupa multe incercari, nu ma dezlipesc de gama Absolut Repair de la L Oreal Professional. La mine rezultatele chiar se vad. Alternez inca masca din gama L Oreal cu una la la Subtil, tot profesionala, si un balsam cu ulei de masline de la Body Shop. Cateodata mai sparg cate o fiola cu placenta de la Plafar..

Maini si picioare - folosesc gama pt piele uscata de la Garnier (cea rosie) si intodeauna sosete dupa ce aplic crema. Intra bine in piele e grasa, si rezultate rapide. Pt exfolierea calcaielor nu ma lipsesc niciodata de pila de la Peggy Sage..din salon cumparata.

Unghii - folosesc clar OPI, insa nu ma dau inapoi nici de la ojele Seventeen care au niste culori pe placul meu si tin destul de mult. Din cand in can ulei de migdale presat la rece de la Plafar..face miracole..

Corp - la exfoliere folosesc Source Africaine de la Body Shop, gel de dus de clementine (miroase sublim ) tot de la Body Shop, crema de la Body Shop, Garnier piele uscata sau La Roche Posay care-s testate dermatologic si numai bune pt pielea mea sensibila.

Fata - la demachiat folosesc cand Garnier (gama verde) cand L Oreal..La hidratare cel mai bine merge pe tenul meu Estee Lauder - Hydra Complete si StriVectin de la Sephora pt conturul ochilor.

Machiaj - intotdeauna fond de ten Diorskin, rimel Bourjois Clubbing pe maro, fard de obraz Givenchy, farduri de ochi duo/trio de la L Oreal. Rujuri si glossuri L Oreal si Bourjois.

Parfum - Issey Myake sau Diorissimo.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna!
Si mie-mi place la nebunie acest subiect,pentru ca sunt o impatimita a make-up-ului!
So,acord o mare atentie ingrijirii fetei pe care o demachiez cu Johnson 3 in 1 sau demaq de la Boots,No.7-cca 20 ron,aplic tonic No.7-Boots-20 ron.Ca si creme de ingrijire folosesc Aqualia Thermal de la Vichy,hidratanta de la Boots (No.7) sau Avene Cold Creme .Pentru fixarea machiajului spray cu apa termala Avene!
Cremele sunt intre 40-70 ron,apa termala cca 35 ron.
Ocazional fac cate un peeling cu crema abraziva-oricare,nu tin cont.
Ca produse de machiaj:
-ma fardez zilnic si incep cu fondul de ten obligatoriu.Am folosit o multime de- a lungul timpului(L’oreal,Maxfactor,Margaret Astor,Burjois),dar am ramas f placut impresionata de Estee Lauder-Equalizer Smart make-up si Clarins-True Radiance Foundation Light-pe asta il folosesc acum-ca pret in jur de 30-35 USD.
Pudrele sunt de la Estee Lauder si Clinique-30-35 USD.
Blush-Clinique 30 E.
Creion Khol-Clinique si Christian Dior-20-25 USD.
Rimelul meu de suflet ramaneFatale de la Lancome,desi am incercat si altele.Si imi mai place Magnifique de la Estee Lauder !
Rujuri –folosesc numai gloss-uri,culori naturale de la Burjois-Effect 3 D,Revlon,Estee Lauder si Christian Dior.
Fardurile de pleoape sunt marea mea pasiune.Prefer nuantele de gri si derivate,bej,auriu,caramiziu,movaliuri f fine si mate.Am okii albastri si astea sunt nuantele care mi-i pun f fain in evidentza !
Folosesc Christian Dior-5 Color Iridescent Eyeshadow-nuante de gri-degradeuri,Givenchy-Prismissime 9 Colors Face & Eye Powder-bejuri si Shiseido The Makeup Silky Eye Shadow Quad-roz,mov,gri!
Fardurile sunt in jur de 40-45 E.
Majoritatea sunt cumparate din duty- free-uri sau le comand pe stawberrynet.com!

Pentru ingrijirea parului-produsele din gama Wella SP-sampon pt volum,masca pt par degradat,Sampon Tigi pt volum-sunt in jur de 55 ron/sticla.
Pentru styling folosesc un balsam care se aplica pe parul umed de la Silky-cumparat dintr-un salon-40 Ron si fixative L’oreal pt volum-13 ron.

Pt ingrijirea pielii-lapte de corp de laThe Body Shop cu grapefruit rose-30 RON,L’oreal,o crema profesionala anticelulita -Crema termica reducatoare Noche Y Dia-Reducell-cca 70 ron si gel anticelulitic cu extract de ciocolata-cca 120 ron.
Crema abraziva de la Elmiplant-Cellulight-10 ron,sau crema cu extract de samburi de caisa-30 RON !
Pentru bronz-No.7-Boots-30 ron !
Sper ca v-am fost de folos impartasindu-va si experientele mele intr-ale ingrijirii si cosmeticelor!
O zi buna!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

sa va spun si eu de ale mele:

In primul rand investesc mai mult in creme/produse de ingrijire decat in machiaj.

Pentru fata ( am ten normal ) folosesc crema Avene Hydratante Legere dimineata si seara. Se absoarbe foarte repede, nu e unsuroasa, foarte racoritoare, lasa pielea catifelata si miroase a proaspat. 16 euro de la farmacie

Pentru conturul ochilor folosesc de la Vichy Aqualia Thermal e un gel intr-un tub, tot asa dimineata si seara. Asta este mai mult pentru cearcane si hidratare, inca nu am trecut la antirid. Vreo 13 euro.

Cremele ma tin cam 1luna 1/2 - 2 luni.

Demachaint: Servetele de la l'Oreal Demaq'Expert 4-5 euro si ma tin cam o luna. Traiasca forma asta de demachiere, ca fara ele cred ca nu m-as demachia in fiecare zi. Daca m-am dat si cu fond de ten ma spal cu L'Oreal Happy derm, o spuma in tub ca frisca.

Fond de ten: Nu folosesc zilnic, ci doar la evenimente mai importante. Folosesc un produs Korres Wild rose Foundation 17 euro. Korres este o firma greceasca, producatoare de cosmetice bio, la preturi destul de ok. http://www.korres.com/
Am si rujuri de la ei, dermatograf...

In machiaj au mare importanta pentru mine: Anticearcanul si rimelul. Dupa multe multe incercari, cel mai bine ma inteleg cu anticearcanul l'Oreal, cel cu pensula in varf, se aplica foarte bine : 12 euro.
Rimel: imi plac cele cu doua aplicari: un strat alb care lungeste, si cel negru. Le schimb periodic: Bourjeois, L'Oreal, Maybelline

Am unghii foarte proaste, foarte moi si se rup intr-una, imi e tare rusine de ele. Am incercat tratamente Mavala, Sally hansen Miracle Cure, vitamine peste vitamine, nici un rezultat. MAi folosesc ci un ului pentru cuticule de la Bourjeois. As vrea si eu sa stiu ce /cum faceti cu uleiul de masline si lamaile.

Cu oja ma dau rar de tot, caciam unghiile moi si sare instantaneu. Atunci cand totusi folosesc ma dau cu Opi sau Essie. Culori super si rezistenta maxima.

Gel de dus and co. le aleg mai ales dupa miros, le schimb de fiecare data... Masca de par Elseve, cate un serum pentru stralucire din cand in cand... Pentru astea eu contez mai laes pe o alimentatie corecta. Am sa caut si eu samponul pentru volum joico.

Lapte de corp L'Oreal sau Ulei Jonshon Baby pentru ca am pielea foarte foarte uscata pe corp, mai laes pe picioare.

Cam atat de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Revin pe fuga: capsulele de vitamina E le sparg si le pun continutul in crema. Le cumpar din farmacie, 9 lei cutia cu vreo 3 blistere. In cremele de fata amestec cu un betisor de urechi, la inceput are tendinta de a se branzi, apoi se omogenizeaza si devine mai lucioasa - crema. Eu sunt super incantat de rezultat.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Fata :
crema Avene Cold Cream 60 RON - e f grasa dar eu am pielea f uscata;
demachiant crema de galbenele 5 RON nu-mi irita pielea si nici nu ma ustura ochii sau fata; hidrateaza f bine;
fond de ten Clinique supermoisture makeup 100 RON- e onctuos; nu are o putere de acoperire f mare;
rimel Telescopic L'Oreal 30 RON trebuie sa cureti periuta sau sa-l aplici cu atentie, cu miscari fine, altfel iti face niste gene pline de volum; e foarte potrivit pt. seara;

Corp
uleiul Johnson's baby 12 RON extrem de hidratant
untul de corp de la The Body Shop - 70 RON si dupa 12 ore iti mai simti pielea ca si cum abia ai fi cremuit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

E randul meu (preturile orientative ale produselor se gasesc in linkuri; la parfumeria unde merg eu am insa reducere de 27%):

Pentru fata: am tenul deshidratat asa ca un nene de la parfumeria unde merg de obicei mi-a recomandat un ser de la Clarins si un gel crema Clarins care hidrateaza in profunzime.
Produsele sunt urmatoarele:
http://www.beaute-test.com/bi-serum_anti-soif_clarins.php
http://www.beaute-test.com/gel-_creme_fraicheur_desalterant_clarins.php
Crema are variante pentru toate tipurile de ten (gras, uscat, normal etc).
Eu aplic intai serul si apoi crema. Si serul si crema sunt si pt zi si pt noapte.

Mai au si masca hidratanta foarte buna. Eu insa nu am incercat noua versiune: http://www.beaute-test.com/masque_creme_anti-soif_clarins.php
In plus sunt destul de neglijenta si nu aplic respectiva masca cu regularitate

Demachiant pentru seara tot de la Clarins:
http://www.beaute-test.com/lait_demaquillant_velours_gentiane_clarins.php

Sapunul (spuma) cu care ma spal dimineata pe fata din aceeasi gama:
http://www.beaute-test.com/doux_nettoyant_moussant_peaux_normales_ou_mixtesclarins.php (de fapt eu am ceva pentru toate tipurile de piele, vad ca recent au separat acest produs in functie de tipul de piele)

Pentru cosuri, imperfectiuni, pete rosiatice etc am un stick si un tubulet cu crema Louis Widmer. Stickul il folosesc cand vreau sa ususc ceva relativ repede. Altfel daca am ceva mai persistent ma dau cateva zile la rand cu crema din tubuletul respectiv si situatia se amelioreaza. Eu am cumparat anul trecut din farmacie, e posibil sa fi schimbat ambalajele ca nu le gasesc pe site sa dau linkuri.

Farduri: nu folosesc desi am cumparat foarte multe. Poate si din cauza faptului ca port ochelari permanent si prea stiu sa ma fardez ca lumea, nu imi place cum se vede. Singurele care imi plac sunt niste farduri de ochi de la L'oreal (combinatie de trei culori) care pe spatele cutiutei au si o schema care explica cum sa combini cele trei culori.

Din acelasi motiv nu folosesc mascara.

Fond de ten nu folosesc. Inca nu am gasit unul fara efect de masca si am incercat mai multe, de la L'oreal la Chanel. Poate voi incerca ceva de la Clarins pentru ca observ ca imi convine foarte bine aceasta gama. Cand nu e frig afara folosesc insa o pudra de la Clarins care imi place foarte mult:http://www.beaute-test.com/poudre_stop_brillance_compacte_clarins.php

Pentru ca se termina as vrea sa incerc asta: http://www.beaute-test.com/poudre_douceur_libre_clarins.php

Imi plac si rujurile lor din gama Joli Rouge: http://www.beaute-test.com/joli_rouge_clarins.php

Crema de corp: Nivea, produsele pentru piele uscata. Cel mai mult mi-a placut o crema intr-un flacon albastru mai deschis, cu beurre de karite (shea butter).

Gel de dus: Sanex pentru piele sensibila.

Deodorante: sunt destul de alergica si cele considerate super eco-bio mi-au produs mancarimi. De cele cu aluminiu a inceput sa imi fie frica dupa ce le-am folosit ani de zile, asa ca acum alternez deodorante clasice (fara pudra) si le caut pe cele fara aluminiu. Am incercat toata gama Ushuaia si au fost ok. Acum un deodorant de la Bourjois (un flacon portocaliu deschis).

Pentru unghii: timp de un an de zile si ceva am avut unghiile facute cu acele geluri (french) care se usuca la o lampa speciala, se indeparteaza cu un polizor, iar manichiura se reface o data la trei saptamani. Acum m-am plictisit si am dat jos gelul. Constat insa ca unghiile sunt destul de afectate (subtiri si destul de casante). Asa ca astept sa se regenereze (au crescut aproape de tot, am mai ramas o bucatica mica care trebuie sa se elimine). Si pe urma o sa le fac rosii!!! Imi plac ojele de la Bourjois de ex (am si Chanel dar nu ma dau pe spate; de altfel experientele mele cu aceasta marca s-au dovedit a fi mai degraba nefericite). Mi-a placut ideea cu masajul cu ulei de migdale sau de masline. Il pot incalzi la microunde?

Pentru par:
Sampon contra caderii parului de la Kerastase:
http://www.beaute-test.com/bain_prevention_-_kerastase_specifique_kerastase.php
Masca hidratanta pentru par fin si uscat:
http://www.beaute-test.com/masquintense_cheveux_fins_-_kerastase_nutritive_kerastase.php
Tratament contra caderii parului:
http://www.beaute-test.com/intervention_antichute_a_l_aminexilgl_-_kerastase_specifique_kerastase.php
http://www.beaute-test.com/densitive_-_kerastase_nutrients_kerastase.php (cura de trei luni)

Parfum: Arpeges de la Lanvin: http://www.beaute-test.com/arpege_lanvin.php
Inca nu am gasit un parfum pentru vara...

Ce pot spune e ca pana sa invat exact ce produse folosesc si sa nu mai arunc banii pe prostii am cheltuit destul Eu sunt mai degraba tipul de persoana care daca a gasit ceva care sa ii convina (crema parfum etc) ramane la acel produs. Adica nu (mai) fac experimente doare de dragul de a incerca ceva noi. Pe mine asta ma ajuta sa imi limitez cheltuielile in domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Citind acest topic mi-am dat seama de 2 lucruri.
Nu se simte criza in cosmetice neam, ca vad niste insiruiri de sume de-mi cade capul.
Si apoi am realizat ca eu o sa imi asum “rusinea” de a scrie cosmeticele mele, cele mai ieftine din lista pana acum.
- Pentru ochi exista niste crème de la Tis Farmaceutic, o companie slab promovata care are insa niste produse extrem de bune si destul de naturale (spun destul, pentru ca atata vreme cat nu vad eu cu ochii mei cum se fac nu-s in masura sa sustin ca sunt 100% naturale).
- Crema de fata de la Bioten mi se super potriveste si se absoarbe usor, am mai incercat niste crème de la Tis, dar am uitat cum erau, oricum foarte ok. E drept ca eu am tenul destul de cuminte si probabil am norocul sa mi se potriveasca mai multe crème. Am perioade cand crema cea ma buna pentru fata mea este cea de corp de la borcanele mari Dove.
- Demachiantul meu preferat este Doina alb sau Doina roz, ala cu laptisor de matca parca. Lotiunea tonica este Doina 2, cu ceva solutie alcoolizata si extract de castraveti.
- Pentru maini si pentru zonele groase (gen calcai, cot, genunchi), folosesc glicerina uleioasa – asta am vazut-o scrisa deja. Mai exista foarte bune niste borcane cu unguent de galbene, care are consistenta unei vasiline cumva. Se gasesc inclusiv in Metro, si sunt minunate si ieftine, avand o cantitate marisoara de produs.
- Singurul rollon cu care am reusit sa imi reduc nivelul transpiratiei a fost cel de la Bourjois.
- Rujurile le alternez in functie de starea de spirit, am unele de la Kallos, si vreo 2 de la l’oreal… eu oricum le mananc, indifferent de cat de scump asa, asa ca nu ma mai obosesc sa dau bani multi pentru “gustarea” cu ruj.
- Pentru par sunt absolut fan al tratamentelor Kallos, foarte competitive ca si prêt. La fel si la sampoane. Desi am descoperit recent magazinul cu produse Balea, asa ca – sa revin aici cu nou feedback.
- Oja – aici, pentru ca am un fix cu unghiile, am incercat tot ce se putea de la scump la absurd de scump. Imi doream o oja care sa ma tina 5-6 zile. ADica sa imi refac manichiura fix acasa in weekend, nu sa stau seara dupa ce culc prichindeaua sa imi refac unghiile. Ei bine singurele care ma tin 5 zile sunt cele mai ieftine oje ever: Gabrini si Classic. Care costa undeva la 2-3 lei sticluta. Probabil ca-s toxice de tin asa mult, unghiile mele insa arata foarte bine si nu-s afectate.
- Crema de corp mai folosesc in afara de Doina (pe care il folosesc la ce am nevoie, inclusive sa imi fac cizmele) uleiul copilului de dupa baie, minunat este.
- Scrub imi fac din ce gasesc prin casa, la fel si masti. insa am mereu prin casa argila, pe care o amestec cu tot felul de chestii.
Am insa constant 3 ore pe saptamana, sambata sau duminica, doar ale mele, in care imi fac toate astea… stau si ma moi, ma curat, ma ung, ma tai… nu renunt la astea pentru nimic in lume. Mai bine nu dorm.

Gata. Daca mai descopar ceva revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

... Pai....sa zic si eu ceva!
Pe langa ce faceti voi aici incep sa ma consider neangrijita.
Acum serios: pentru unghii folosesc de cand am constientizat eu cum e cu ingrijirea, lac de unghii impotriva despicarii, ruperii, etc de la Avon: 10-15lei. Oje am cumparat de la Oriflame si sunt foorte multumita de ele, cred ca din gama Visions, am toate nuantele nedefinite posibile. Le cumpar numai la oferta, deci nu mai mult de 10 lei.
Crema de fata am avut o experienta cu Hydra-ceva de la Avon (era albastra), de am jurat ca nu mai pun crema pe fata. Imi ramanea fata incarcata, parca aveam o chestie vascoasa tot timpul si imi tinea pielea f rece (asa mi-au spus si altii). Nu am avut probleme cu tenul - din cand in cand mai apare cate un nedorit, dar dispare el.
Acum mi.a recomandat cineva niste creme cu apa imbogatita cu deuteriu. Persoana respectiva chiar a aobtinut rezultate, dar acu depinde iarasi de ten. O sa incerc. Sunt intre 40-150 lei/buc, depinzand de gramaj si gama.
Make-up: Fard de pleoape (no name, pt ca ma atrag culorile), rimel, unul de la Oriflame care are periuta jumate scurta si jumate mai lunga, si e roz toata, chiar nu stiu cum se numeste -maxim 20lei.Rujuri am incercat odata Hydrafresh de la L'Oreal si m-am indregostit de el, dar acum nu am mai vazut, in rest glossuri.
Crema de corp acum sunt pe Jonshon e un roz, iara nu stiu cum se cheama, iar inainte am avut una de la Oriflame SSS roz, super buna, am si crema de maini din aceeasi gama.
Acu vine problema mea cea mai mare. PARUL!!!
Am firul moale, chiar foarte moale, se ingrasa in doua zile si mai am si matreata. Sunt clienta fidela H&S. Am incercat Kallos, Petrol Hahn,etc,etc, dar nustiu vreun produs care sa imi rezolce ambele probleme. Sau macar din aste babesti. Daca stiti imi spuneti si mie va rog?
Momentan, doar atat.

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

am noroc cu un ten frumos, asa ca nu prea dau bani pe cosmetice. dupa mai multe incercari m-am oprit la:

fata
scrub fata-corp - malai! din liceu, din baia mea nu lipseste cutiuta cu malai.
- un demachiant (cred ca Lush Angels of Bare Skin) care este si pe post de scrub
- in loc de crema ma dau, seara de obicei, dar se poate si dimineata inainte de plecare, dupa ce ma demachiez (ma spal pe fata practic) cu produsul Lush, cu ulei de musetel. sunt super, super multumita de cand l-am descoperit. am incercat tot felul creme, de la foarte, foarte scumpe la cele ieftine. cu uleiul de musetel (8 ron) nu se compara nicuna. ba, am mai fost candva foate multumita de oil of olaz, cand aveam vreo 20 de ani, dar pe urma a disparut de pe piata noastra.
- am mai descoperit un ulei demachiant Virginia, de la favisan, cu vit A,E, ulei de musetel, galbenele, lavanda si fenicul, care imi facea pielea tare fina, dar dupa 3 utilizari am facut alergie in zona ochilor. pentru cine il tolereaza cred ca e foarte bun.
- ca lotiune tonica folosesc lotiunea cu apa termala de la avene sau vichy
- machiaj: creion, rimel, fard de pleoape Bourjois
- corp - folosesc laptele de corp: lait veloute pour le corp de la Yves Rocher a la vanille bourbon (400ml la 20 Ron; sunt cu mai multe arome: mure, pere, fragi, piersica, pere. toate sunt foarte faine. oricum cosmeticele de la yves rocher sunt cosmetice vegetale, mare parte). am pielea foarte uscata, deshidrata. este singura crema care am simtit ca imi hidrateaza pielea. si credeti-ma ca am incercat muuuuuulte. am probleme cu pielea din copilarie, cand de uscata ce era, pur si simplu nu suportam hainele pe mine! o folosesc si pentru maini si picoare. si gelul de dus tot de la yves rocher, din aceeasi gama cu laptele de corp: bain doucher nectar. tot 400 ml, si tot in jur de 20 ron
- par. am par lung si carliontat. deci imi trebuie produse care sa nu-i dea nici volum, dar nici sa-l pleosteasca foarte tare. m-am orientat catre produse cat mai aproape de natural. asa ca folosesc samponul de la hofigal cu extracte naturale 10 ron si masca tratament pentru regenerarea parului de la aslavital. conicidenta sau nu, nu-mi mai cade parul de cand le folosesc. am mai folosit si samponul de la Klorane, cel cu urzica. era ok.
- crema anticelulitica - cea de la elmiplant
- spray - tot de la yves rocher, Senteure Nature, 34 ron, dar e fara aluminiu (care creste sansele aparitiei unui cancer de san)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

aliclara poti incerca de la hofigal sapunul moale lichid vegetal cu saruri de potasiu (200ml) cu 9 Ron din magazinele cu produse naturiste.

Mergi la inceput