Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si mie mi se pare normal ca odata cu venituri mai mari sa ne indreptam ochii spre produse de un nivel mai inalt, fiecare dupa buzunar, ar fi si culmea altfel .

Cristina, chestia asta cu preturile exagerate in Romania se poarta peste tot, nu doar la cosmetice si e trist. Muncim mult si avem putin.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Am citit undeva cum ca o femeie care se ingrijeste cum trebuie are cel putin 300 de produse in baie. Stiu ca pare mult, dar daca stai sa le numeri, chiar asa si este, eu depasesc acest numar. Problema e ca nu folosesc ceea ce am, insa daca nu am crema aia sau creionul ala nu pot dormi noaptea de grija. Si pentru ca mi-am dat seama ca sunt "bolnava", ca sa nu mai arunc banii aiurea pe fereastra, mai intai caut pe internet review-uri despre orice, de la dermatograf la masti si aparate. Si numai daca sunt cu adevarat convinsa ca este un produs bun il cumpar. Acum, aici, pe forum, de exemplu, cineva poate sa recomande un produs care ii place, dar asta nu inseamna ca va fi bun si pentru tine. Asa ca tineti seama si de asta inainte de a cheltui bani.

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Corecta observatie, Addicted.
Si eu citesc review-uri si ma documentez bine inainte sa dau banii, nu doar cand e vorba de cosmetice, ci si de alte produse.
Tot din motive din astea zic si eu ca e bine sa incercam mostre intai dintr-un anumit produs, asa vedem daca ni se potriveste si daca isi merita investitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

O masca foarte faina care mi-o fac eu, mai ales iarna e nemaipomenita cand avem pielea afectata de frig si vant, e miere amestecata cu un pic de lapte. Las cam 15 minute pe fata si gat si clatesc. Imi ramane pielea ca de bebe .

Edit: Raza de Soare, gloss-ul de la Victoria's Secret sta la mine pe buze cu orele .
Cred ca orice produs are efectul si in functie de "materialul" clientului.

Deianira,merci de pont,o sa incerc si eu masca.Si eu am ales sa fac tot felul de masti pentru fata acasa,plus ca sunt si bio.

Ha ha,trebuie ca sunt foooarte defecta,la mine pe buze nu prea rezista nimic.Le mananc imediat,nu degeaba am si cateva kile in plus

Dermatograf folosesc Ada,farduri am si de la Jade(culori misto)si de la Clinique,pe astea mai scumpe cand le prind pe la oferte.

Deianira,vitamina A uleioasa si E le gasesti atat la plafar cat si la farmacie.Am uitat,eu mai folosesc uleiul de ricin si pentru gene(cica le regenereaza si le face mai lungi).Se aplica cu un betisor cu 2,3 ore inainte de culcare.

Pentru picioare aplic glicerina si dupa dorm cu soseta in picioare(aseara am facut la fel si la maini,tot cu sosete am dormit in maini in loc de manusi,ha ha)si dimineata pielea este super catifelata.
Demachiant-plant activ cu ulei de catina.
Gel de dus-Nivea
De bronzat nu ma bronzez decat vara la mare,nu merg la solar,nu ma dau cu autobronzat.Toale cumpar doar atunci cand trebuie neaparat.

Tocmai am descoperit ca sunt taaare econoama,ce sa mai,femeie de casa domne

Cristina1974

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Cristina, ia mai povesteste tu despre serul pt aspect mat. Ai tenul gras/mixt? Eu mereu vad seruri cu diverse scopuri, dar fug de ele. Nu stiu cum si cand sa le aplic si am senzatia ca sunt produse destinate femeilor de peste 30 de ani. S-ar putea sa ma insel, dar lumineaza-ma te rog!
Si ca sa raspund la topic (s-ar putea sa nu zic la fix preturile, ca nu prea tin minte, cele in euro sunt din duty). Ma demachiez cu solutia micelara de la Lancome, excelenta pt ten mixt/gras - vreo 90 de lei. Tonic Galenic - 40 lei, fff bun. Crema de zi Clarins- 50 euro, la ochi Dior Capture, noaptea fiola de vitamina E. Si mai alternez cu o spuma demachianta de la Estee Lauder, un soi de sapun de fata- cam 100 de lei parca.
Deodorant, un roll on Avene fara miros.
Gel de dus dermocosmetic, acum am ceva de la Roche Posay , pt piele uscata - 40 de lei, si asta bun.
Sampon Neutrogena- 40 de lei, Herbagen- 20 de lei, Fekkai- 50 de euro, le alternez, dar parca Herbagenul face treaba. O sa incerc cat de curand Joico. A propos, Carrye, ingrasa parul samponul pt volum?
Corp - ulei de migdale si crema Neutrogena.
Farduri de ochi- Chanel, Guerlain si Dior, Lancome dezamagire totala. Glossuri Chanel si Bourjois(volum effet 3 D recomand oricui, cred ca-i cam 40 de lei), blush si dermatograf Clinique.
Rimel, greu de zis. Caut inca idealul. Ca si Carrye, votez si eu cu volumul si mai putin cu alungirea, tot ca ea am fost extaziata de L'oreal Carbon Gloss(blonda si eu) dar nu stiu de ce, niciunul nu-si mai face efectul dupa primele aplicari. Am incercat Dior Show, toate de la Clinique,YSL,Lancome si muuulte altele. Am ramas la Dior, varianta ne waterproof,e mult mai bun. Cred ca vreo 30 de euro.
Fond de ten- Lancome Maquimat sau asa ceva si Vichy Normaderm.
Oja OPI ca-i incercata si nu vreau sa mai fac experimente, dar am si o Sephora f draguta,si Bourjois.
Ce-ti fac manusile puse noaptea peste creme iti face instant un produs Alessandro Hands Up, un soi de peeling si hidratant pt maini si unghii, se aplica pe mainile umede, se maseaza 3 minute si se clateste.E genial - 10-15 euro.
Am incercat sute de produse, toate categoriile de pret. Recomand oricand produsele Vichy, Kallos pt par, un scrub cu caise Bioten, uleiul de migdale pe post de crema.

Mergi la inceput

Raza, merci de lamurire si de ideea cu sosetele pe maini .

Daca ai probleme extreme cu fata pe timp de iarna (eu am avut, toata pielea mi se ducea, si era toata aspra si rupta), fa o masca din o lingurita de crema de fata, un galbenus si o lingurita de miere. Se poate pastra doua, maxim 3 zile si la frigider si o pui seara cate 15 minute, iar inainte de culcare in loc de crema de noapte dai cu crema de galbenele. Pe mine formula asta m-a salvat.

Addicted, 300 de produse? Wow! Si eu credeam ca am multe, dar chiar 300 nu cred ca am... sau... depinde daca numar si fiecare fard de pleoape (am foarte multe culori) atunci poate iese socoteala. Sau ce anume ai inclus tu in alea 300?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna!

Eu intru in acest subiect doar cu o intrebare docamdata - Carrye, de unde ai luat tu samponul JOICO? Merge oare si pentru par gras?

Revin mai tarziu sa va povestesc ce produse folosesc eu!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pt. par folosesc sampon si mai nou balsam de la Elseve. Nu folosesc spuna de par , fixativ , am lasat balta spray-urile miraculoase , am introdus doar balsaul , ca sa vad cam ce face fantastic.
Dar merg pe mana lui carrye si-mi cumpar si eu Joico, sa arat ca un leu

Pt. corp folosesc ce miroase bine si e gras.
-banalul lapte Doina care imi aminteste de vacantele la mare si e si f bun.
-am descoperit recent crema Farmasi la farmaciile Dim. Am luat un tub pt. maini si corp ca avea aroma frumoasa de cirese , dar crema este perfecta pt. pielea mea , e grasa , si se absoarbe repede.--7 lei
-crema de la Balea(tot Dim) , cu aroma de banane. Sincera sa fiu nu e fantastica , dar miroase ca bananele trase in ciocolata--6 sau 7 lei
-Dove pt. piele uscata sau la butoias , nivea din cutiuta, cremele cu arome de cocos/zmeura/vanilie de la Yves Rocher(25 lei 400 ml)

Ca scrub folosesc sare de mare+ 1 lingurita bicarbonat + zahar + cacao/cafea

PT. fata am hotarat sa dau mai multi bani decat pana acum cand nu dadeam nimic
-am folosit gama eucerin si a fost f. buna
-acum am Demachiant Nivea (ca era 2 in 1 ) , lotiune tonica Vichi(40 lei) , crema Neutrogena 25 lei . Am avut si uriage , dar nu e ok , de fapt nici asta nu e cine stie ce. Voi lua altceva tot dermocosmetic.
Si apa termala uriage.

Pt. lacuri de unghii nu imi iau nimic scump , decat cel protector. Am de la miss sporty , Seventeen , Rimmel samd.

La machiaj :glosuri de la Rimmel(ce ciuda imi e ca nu mi-am luat Victorias'secret , ca erau superieftine), ruj de la Seventeen sau Maybelline sau Rimmel , farduri Seventeen(superbune).

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

....capsula de vitamina E se pune intreaga in crema de fata si se topeste ea, sau o sparg si pun continutu????????mi-a placut ideea cu glicerina pt picioare si dupa aia sosete. cumpar glicerina pura, de la marmacie? pt par gras ce sampon folositi cu succes? mai exact ma intereseaza un sampon care sa imi mentina parul uscat mai mult timp.

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Cristina, am inteles. Asa cum a spus si Deianira, este perfect normal sa evoluam si mai ales cand avem posibilitatea sa o facem in sensul asta nu poate sa fie decat foarte bine! Tristetea a fost inlocuita de sentimentul de bucurie ca aveti sansa sa traiti mai bine decat noi celelalte, aici in Romania.
Lolita, il spal la fel ca si inainte, la 3 zile. Cateodata il tin inca o zi daca nu trebuie sa plec de dimineata, ma obsedeaza ideea ca il spal seara si se freaca de perna noaptea inutil si se murdareste! Am multe pasarele plecate din colivie!
Camelia, eu l-am luat din Constanta din salonul lui Pascu ca eram in vizita dar el se aprovizioneaza ca toate saloanele de la Top Line. Am inteles dar nu am confirmarea ca n-ar mai vinde astia persoanelor fizice. Sper sa nu fie asa. Am vazut ca nu esti din Bucuresti, intra intr-un salon si intreaba daca au produse Joico. Gama pentru volum este verde, insa au mai multe variante.
Lolita am notat deja niste produse foarte interesante, le voi testa la prima vizita intr-un mall.
Cristina, las' ca ma fac eu mare si cand o sa imi cumpar o crema de la Chanel o sa ma gandesc la tine!
Pup fetele!

Mergi la inceput