Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

maddutz am fost si acolo,magazinul e relativ nou deschis.Nici nu mi-a zis ca ar fi avut, oricum voi mai cauta, desi eu ma machiez foarte rar, dar acum ca mi s-a pus pata pe el trebuie sa-l testez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Monica nu stiu daca este bun dar eu imi dau numai cu Apidermin si nu am nimic bine ca nici nu sunt super batrana dar mama mea la fel si iti pot spune ca la 50 de ani nu are nici un rid pe decolteu.Alta solutie eu nu am poate fetele mai stiu ceva.
Sau mi-a mai venit o idee daca iti dai direct cu vitamina E?
e o idee personala poate merge.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

denisabia relativ nou deschis? hmmmm....m-am obisnuit cu el. asa ca, am impresia ca e acolo de ani!
daca vrei, si nu te deranjeaza, ti-l cedez eu pe al meu! ....si asa nu-mi foloseste!
da-mi PM daca te hotarasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Nikole, am gasit pe ebay nutmeg powder Aceasta e???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Da, despre asta este vb.
Eu am aflat de aceasta combinatie, de la colega mea de munca(lucreaza in paralel , cateva zile pe sapt si intr-un cabinet Esthee).
Chiar eram in pauza de masa, si cum am aflat, curioasa de fel, am dat fuga la bucataria rest. m-am demachiat cu ulei de avocadao(ca altceva nu aveam), si am aplicat in zona T amestecul.
Am stat asa o bucata de vreme, dupa care m-am spalat cu apa calduta, am aplicat un tonic improvizat, si apoi....mi-a facut un masaj facial cu ulei de masline, DEMENTIAL!!!
Dupa pauza de masa(nu am mai avut timp de nici un mancat nici eu nici ea) am inceput lucru toata sclipitoare....dar a fost o experienta f placuta , acum cand imi amintesc, ma incearca un sentiment de nostalgie!
Bine e sa lucrezi cu oameni minunati si stiutori in ale cosmeticii

Tot de la ea stiu si de Witch Hazel, binenteles combinatiile sunt multe, depinde de ce urmariti sa obtineti, si de tipul de piele.

Monica, eu una as incerca cu hidratare, masaje zilnice cu uleiuri caldute, impachetari,protectie, insa daca problema e grava, ma rog....te deranjeaza atat de tare, poate ar fi bine sa ii spui medicului, sa iti dea el ceva.
Sunt curioasa de parerea unui medic, sa ne spui si noua ce ti-a indicat in caz ca te hotarasti sa mergi.

De curiozitate:te-ai expus la soare , ani la rand, fara protectie?

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Am sa ajung la medic saptamana asta cu siguranta.ieri si alaltaieri m-am dat cu ulei de migdale presat la rece in acea zona si situatia s-a imbunatatit cat de cat.
Despre mare......da!Am stat la Mare,la soare ani la rand cat am putut de mult ,nu fara creme pt.protectie dar mult,mult de tot.
Nu ma lasam vara pana nu eram neagra tuci,drept pt.care m-am ales si cu punctele maronii de pe spate.de ars ,nu m-am ars decat de vreo 2 ori in viata de stateam unsa cu iaurt si cu alte alea ,dar se pare ca soarele acum isi spune cuvantul.
Va tin la curent cu ce spune medicul.
Am fost ieri la farmacie si o prietena farmacista mi-a recomandat a doua oara cu caldura o crema antirid BOTOINA .Voi stiti ceva despre ea?fabricata in Elvetia parca ,mi-a spus ca face minuni(parerea consumatoarelor care deja au cumparat-o).
Va pup si va doresc o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Nu ma dumiresc deloc!
Unde pot gasi witch Hazel?Banuiesc ,ca fac febra fetele de la Plafar.Daca n-au stiut de uleiul de musetel ,cum sa mai am curaj sa intreb de witch hazel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

monik, masti cu argila ai incercat? amestecata cu albus sau cu miere sau cu ulei de migdale. oricum ceva care sa hidrateze. si EVITA STATUL LA SOARE!

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

maddutz cred ca nu vorbim de acelasi magazin, eu ma refeream la cel care este pe partea cealalta a centralului, aproape de posta mare, asta e deschis de cateva luni doar are si etaj, sa stii ca am vazut lucruri interesante, unele mai ieftine spre uimirea mea.Sarut mana ca esti dispusa sa ma ajuti, dar cred ca ma reprofilez, totusi daca nu te-a impresionat si ai mai facut si alergie la ochi ma reprofilez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

denisabia cred ca vorbim de acelasi magazin. vis a vis de central, langa o farmacie acqvia apotueqe. mai nou (cred ca la sfarsitul anului trecut, nu sunt sigura) si-a deschis si raionul de la etaj, caci, pana nu de mult era doar partea de jos. eu, de obicei, cand doresc sa cumpar "chestii" naturiste, de acolo le cumpar, fiind mai ieftine decat in multe alte magazine de profil sau farmacii.
magazinul il stiu de prin 2006. de asta zic ca nu e chiar nou.

Mergi la inceput

Am comandat si eu acum uleiul de musetel de pe site,bineinteles ca la noi nu stie nimeni nimik de existenta lui.
Il astept cu nerabdare si-l voi folosi atat pentru ten cat si pentru decolteu.
Multumesc pentru sfaturi!

Mergi la inceput