Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica
[Mi-e cel mai groaza de pielea pe care o am la decolteu.Se increteste parca pe zi ce trece mai mult.Ce sa fac???????????

Monikka

vacanta Moeciu 2008

Eu zic ca uleiul de musetel, care e mana cereasca cand e vb de inflamatii ale pielii, iritatii,e slabut ptr ce vrei tu.
Ptr problemuta asta, cel mai indicat este uleiul de avocado, cel de struguri , si cel de migdale,daca ai de unde procura, intrucat sunt puternice si rapide regeneratoare ale pielii, redandui aspectul neted, catifelat, sanatos.
Ma rog, poti folosi un amestec de uleiuri alese special ptr problema ta, dar e cam greu banui de gasit sau iti poti face tu singura amestecul.

Dar mai mult decat atat, daca observi o deteriorare rapida a pielii, intr-un timp scurt sa zic asa, poate fi o problema hormonala(am in familie asa un caz), sau se poate datora expunerii necontrolate la soare, asta in timp ducand la reducerea colagenului din piele.
Polologhie multa...

Ceaiul verde in combinatie cu mierea poate fi o foarte buna apa ptr decolteu, gat fata.Eu fac in fiecare vara si ma stropesc de cate ori pot, pe unde apuc.Eu fac o combinatie de ceaiuri: ceai verde , rooibos, rosehip, hibiscus.Toate acestea au rolul de a reda elasticitatea pielii, o hidrateaza, si o protejeaza de factorii externi(vat, soare, praf, etc)

Si neaparat introdu in alimentatie afinele, spanacul,avocado,brocoli, galbenusul de ou,capsunele.

O masca buna si simpla ar fi asta:doua linguri de orez fiert(ideal ar fi cel brun), 1 galbenus ou,2 lingurite zeama lamaie,o lingura ulei migdale, si, in cazul tau poti adauga miere de albine.
O aplici pe decolteu, pui o folie , si deasupra un prosop umed cat de cald il suporti, si stai asa intinsa 15-20 minute.Ideal ar fi sa ai un ajutor care sa reancalzeasca prosopul la fiece 3-4 minute, imediat cum se raceste.
E minunata!
Daca o faci macar saptamanal, vei vedea o imbunatatire a aspectului pielii...deh cosmetica naturista cere tiiiiiiiimmmmmp, perseverenta, dar se vad rezultatele, asta garantez!
Simplu galbenus de ou in combinatie cu uleiul de migdale ajuta f mult pielea, ii reda stralucirea ,si devine fina, sanatoasa.

Totusi numai pielea decolteului te nemultumeste?

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

nikole ai dreptate "cel mai indicat este uleiul de avocado, cel de struguri , si cel de migdale"! da' nu am gasit! cand m-am documentat mi-am facut lista cu uleiuri numai ca oferta de pe piata noastra este destul de ingusta sau poate nici nu am stiut unde sa caut. trebuie sa mai bantui prin magazinele de specialitate sa caut. dar nu la producatorii romani, ca acolo sigur nu au.ai vreo idee unde pot gasi? ma gandeam ca in sticluta cu ulei esential se poate pune si vitamina E si A uleioasa, amestecandu-se. banuiesc ca nu are ce strica, din contra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

maddutz spune-mi te rog ca vad ca esti si tu din cluj din ce magazin ai luat uleiul demachiant de la fares.Am cautat disperata ieri prin toate farmaciile naturiste si intr-un singur loc avusesera, dar mai aduc doar la finele lunii.Aveau de toate de la ei, doar uleiul asta nu.Tu-l folosesti ca o crema pentru ochi nu sau si pe fata?Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Pentru proprietatile antiseptice si astringente, eu zic ca ceva mai eficient ca witch hazel nu exista!
E f bun, daca se gaseste in tara asa ceva, va puteti prepara un tonic din o lingura de witch hazel esenta+2 linuri alchool, sau daca considerati ca ar fi prea puternic(ptr mine e) puneti o lingura otet de mere, si o lingura cu apa plata.
E un f tonic astringent f bun.

Ptr inlaturarea semnelor lasate de acnee,puteti incerca combinatia asta:o lingura pudra nutmeg+1 lingura miere albine.
Intindeti, lasati 10 minute, apoi faceti un masaj usor, fara sa frecati pielea, clatiti cu apa calduta si...bucurati-va de rezultat!
e suficient 1-2 ori /saptamana.

Eu tocmai am iesit din baie dupa o ora jumate de muruiala...azi a fost ziua mea de SPA...am adormit Albastrelul si mi-am facut de cap, acu mai greu cu curatatul, asta ma enerveaza cel mai mult la preparatul mastilor, exfoliantelor,tratamentelor....

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nikole
in acest moment aici e problema GRAVA!!!!!!!la decolteu.
Am fost la dermatolog pentru problemele tenului meu,mi-a recomandat crema Xerial 5 -SVR in urma careia incep sa se vada rezultate.saptamana viitoare merg iar la dr.si vedem ce mai urmeaza.
Insa la decolteu,dimineata cand ma trezesc si ma uit in oglinda,vad ca am pe piept"urme" creturi etc se vede pielea ridata ,stiti cum?parca ar fi zatul acela de cafea in care se ghisceste si raman urme,dare..etc...Glumesc eu dar treaba e super nasoala cu decolteul meu.fata e cat de cat ok pentru 40 de ani ai mei dar pielea decolteului meu este la ca 80:creata,ridata intr-un cuvant super,super nasoala.La control cand voi merge voi aborda si aceasta problema cat si cea a ridurilor chiar daca nu am deocamdata foarte multe.
Multumesc oricum si voi aplica si ceea ce ma invatati voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Nikole, am gasit pe ebay nutmeg powder Aceasta e???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

denisabia eu am luat uleiul demachiant de vis a vis de magazinul central, din centru, este un magazin cu produse naturiste. eu l-am folosit fix ca orice demachiant. insa, daca ai fost atenta, eu am facut alergie la el in zona ochilor. alergie, de 2 zile nu am putut iesi din casa (dar, numai in zona ochilor, pe restul fetei pielea fiind super ok).
monica la mine la decolteu nu e asa "grava" problema. pur si simplu au inceput sa se vada niste "riduri" de pozitie (cum dorm pe o parte, se formeza riduri din cauza posturii) iar pe gat am 3 linii (mari si adanci ) dar alea...le am de cand ma stiu ma rog, acum s-au accentuat (si procesul e in continua evolutie )

Mergi la inceput

camelia_daniela cred ca www.witchhazel.com/" target="_blank">aici poti cumpara online si uite si www.youtube.com/watch?v=FGBmY49iEJs" target="_blank">aici pe cineva care vorbeste despre witch hazel. pe aici nu am vazut asa ceva. poate fetele din bucuresti au mai multe sanse sa fi vazut asa ceva.

Mergi la inceput

ups.am editat de 2 ori. scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Poate are cineva ceva "leacuri" si pentru problemele decolteului?PLEASE!!!!!!!!!!!!!!
Este bine venita orice idee!si multumesc anticipat!

Mergi la inceput