Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)
Raspunsuri - Pagina 15
nikole spune:
Monik, witch hazel ar trebui sa gasesti in farmacii, fie lotiunea tonica, fie esenta,sau concentrat ceva.Se gaseste sigur in farmacii.
Soarele e de vina ptr problema ta, si dupa umila mea parere ar trebui de acum incolo sa pui mai ales in zonele afectate crema cu protectie solara inalta, chiar 100 daca se gaseste in tara.
Continua cu masajele, daca poti cu ulei usor caldut, si vei vedea ca pielea isi revine, dar fara SOARE!
Eu zilele astea am in plan cumparaturi:ulei jojoba si ulei germeni grau, daca l-oi gasi pe aici.
Mi-as dori sa gasesc formula magica ptr obtinerea unui ulei autobronzant...am incercat eu odat ceva, o combinatie, dar am iesit portocalie rau.
A...vezi ca uleiul de migdale de ex. ofera si el protectie contra radiatiilor solare, il poti pune si pe varfurile deteriorate, cu macar juma de ora inainte sa iesi din casa.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
maddutz spune:
nikole am aruncat un "ochi" in albumul lui albastrel! ai un copil absolut delicios, iar tu esti superba de0a dreptul!

Bratu Monica spune:
subscriu la ceea ce-a scris maddutz,
Nikole esti absolut SUPERBA si Albastrelul e frumossel foc.
Inca odata se adevereste ca romancele sunt femei superbe!!!!!
Deianira spune:
Revin si eu ca mai am cate ceva de zis
.
Am gasit la DM ulei de migdale, cu 13 lei (aproximativ, nu mai stiu exact, deci nu dati cu parul :-))). Din pacate nu am luat, ca erau doar 4 sticlute si din toate era scurs si erau lipicioase
.
Ce am luat in schimb, cu vreo 8 lei 10 ml este ulei esential de portocale de la Fares (tot din DM achizitionat) care l-am folosit pana acum doar in lampe de aromoterapie (bestial
), l-as putea folosi cumva in cosmetica?
Pentru coatele (nu, nu ma doare-n cot
) mele aspre am luat vaselina (stiu de la o prietena trucul), am dat vreo 5 lei pe 125 de ml (tot din DM), si si-au mai revenit dupa ce m-am "uns" de doua ori
.
Apropo de Avon, mi-am amintit ca pe langa crema de fata care pentru mine e bestiala (cat o fi ea de plina de chimicale, apropo, este vreun studiu pe tema asta, sau as putea citi ceva concret?) mai folosesc si sampon (care m-a salvat de la o matreata crunta) si gel intim (e singurul care il suport).
Deianira spune:
Aveau ei unul inainte pe care nu il mai au, in cutie albastra cu capac roz si era super, m-a scos din problema dupa ce testasem cam toata piata :-)). Acum folosesc tot de la ei Advanced Tehniques si e foarte bun la parul meu, nu am strop de matreata si e curat si frumos.
ellinia spune:
Am cautat de-am innebunit ulei de musetel, pe la toate plafarele si nu am gasit, cred ca am sa comand pe net. Ulei de migdale de unde cumparati? Deianira, ce inseamna DM?
Bratu Monica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellinia Am cautat de-am innebunit ulei de musetel, pe la toate plafarele si nu am gasit, cred ca am sa comand pe net. Ulei de migdale de unde cumparati? Deianira, ce inseamna DM? |
De ce nu cumperi on line?Nici eu n-am gasit nicaieri,ba mai mult ma contraziceau ca exista.
Uite aici:http://www.favisan.ro/catalog.php?cid=7
nikole spune:
Va multumesc pentru cuvintele frumoase, sunteti niste dulci
.
Apropo de matreata, este o esenta ce se pune in sampon care te scapa de problema, dar ma chinui de ieri sa-mi amintesc cum se numeste si nu reusesc, am un lapsus ce mi-a cuprins tot creerasul, revin daca imi aduc aminte.
E o planta, dar nu mai stiu exact

Edit sa spun ca pe al meu sot il ajuta samponul Nizoral, el are perioade, cand nu stiu de la ce anume face o matreata de ma mananca si pe mine pielea capului cand il vad cat se scarpina.
Nu inteleg de la ce apare matreata asta
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Bratu Monica spune:
Si pe mine ma intereseaza cum e chestia cu matreata pentru sotul meu.
Nikole poate-ti aduci totusi aminte.