Pepenasi de iulie - august 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Urs era?Scuzati ca nu aveam ochelarii la mine
Corectez: ce dragut era ursuletul!!!
Mamaruta mea inca doarme de la 11.Sper sa iesim afara azi.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sunt in extaz ...ies din camera si ma striga intr-una ma-ma

www.youtube.com/watch?v=Lul6uFROg3I" target="_blank">exersam ma-ma

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

OOKA - baga un oki pe mess ca am o urjenta cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ralu iesi din butoi! Cum au zis si fetele este important ca e sanatoasa! Pozeeee!

Scumpi

Maitreyi nu stiu...cumnata mea a facut rezervare pentru octombrie in ianuarie

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am reusit sa depun dosarul. Mai trebuie sa invat legislatia si sa -mi fac mapa de lucrari pt interviu.
Dia nu, nu ma angajez, imi dau examenul pentru dreptul de semnatura.
Andreea bine ca ati scapat cu bine.
Mitsy multa sanatate la copilasi.
Am vazut ca discutati de ovulatie, imi aduc aminte de la aspirante. Io stiu asa: perioada fixa este cea de DUPA ovulatie. Adik aia e mai tot timpu aceeasi la fiecare persoana. La un CM regulat 28 zile este in ziua 14 intr-adevar, dar la un CM de 35 ovulatia are loc in z21. Dar nici asta nu e batut in cuie, sunt persoane care au faza luteala mai mica sau mai mare de 14 zile, dar tot timpul e aceeasi. Si mai e o chestie. Daca faza luteala este mai mica de 11 zile, sunt sanse foarte mici sa se prinda o sarcina.
Anka cum adik ce sa caute gigeii in trompe?
Flo ce-am mai ras de bursucu tau care zice mama. Mai ales cu bashinuta de la sfarsit

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu sunt bine,Maria iar a slabit..e tare ascutzita
nu avem nici urma de dinte si papam 2 mese/zi..azi vreau sa i-o bag si pe-a treia ,poate se mai ingrasha si ea

papam tzitzi toata ziua ,doar seara inainte de nani bagam 180ml lapte..in rest la fel de energica!!!tre sa pun nishte filmari!tot in 4 labe,se ridica pe orice..sta cateva secunde in picioare fara sprijin,merge pe marginea patului,a devenit mai dragastoasa si seara avem un intreg ritual de draganeli

e mai cuminte si nu mai plange de dragul plansului,nu mai vrea sa stea in premergator de vreo luna,nu i se mai pare interesant,o limiteaza in mishcari,sta numai agatzata de mine si dc se joaca tre sa fiu langa ea,dc plec e in spatele meu

am pus cateva poze pe picasa

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

scriu in goana calului pe care tre sa fug la scoala imediat...

A.CICEL doamne, bine ca sunteti bine!!1

RALU uelcam. lasa butoiu!

TECKY

MADA stii porcushoru'isteric? "COMENTEEEEEZI???"

FLO vazut panda.

mai voiam sa zic ceva...da am uitat. trebuia totusi sa ii mai scriu cuiva...

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Apropo de purcelushu artzagos (io asa stiu ca-l cheama)
Se duce 'mnealui la gara: Vreau un bilet dus-intors! Da acu', ai auziiiiiit?
Vanzatoarea il intreaba: pppppana unde?
Cum pana unde???? Pana aiiiiici!!!!!!!!

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Testu` 2
Semnatura noua

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Fa-te, suflete, copil si strecoara-te tiptil prin porumb, cu motz si ciucuri, ca sa poti sa te mai bucuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Am vazut poze frumoase: cu Maria Anaxenei, agatata de cuier si de usa si e tare dragalasa cu fesul rosu si vad ca o peteste un baietel , cu Nicholas de Atb, care se pupa si se cearta in oglinda, si ce ochi frumosi are , cu Andreea de Ladymina cu degetul mare in gurita, serioasa la calc.,scumpa foc zambareata, cu Timi de Kimmy, m-a amuzat tare poza cu "voua chiar va place chestia asta?" , ce frumos doarmeeeeee, si vad ca nici ei nu-i plac sosetele, cu Nicholas de Morcoveatzacare vrea sa pape planta si sta aproape in picioare in patut, cu Ioana de Annababy scumpa sub plapumioara si in dulap, cu Andrei de Diarux care se roaga pt. papa bun , cu Miruna papusica de Dia, cu Alexandra de Violeta care vrea sa bage piciorusul in gurita si papa ceva portocaliu, chiar ce papa?, cu Julia de Ariadna pe care imi vine sa o pap cat de delicioasa e, cu Irina Paula de Gabriela rasfoind revista si care doarme tare interesant, cu Victor de Truli-luli care e baiat mare, stie deja sa se dea jos din scoica, cu Sara-Alecsia de Ankuta careia vad ca-i place pe calut, cu Alexandra de Maitrey care nu a papat suficient acasa , cu Ami de Mada dulceata mica inconjurata de jucarii. Cam atat pe restul le-am mentionat datile trecute.

pupiiiiiiiii tuturor

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput