Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
Ralu79 spune:
Ola!
Remember me?
Mi-am facut si eu butoi ta na na na na na na (sic!) Saptamana asta mi-am pus si tapet pe dinauntru, nu de alta dar sa fie frumos daca tot stau destul de mult pe acolo.
Motivul- cel mai frecvent de pe aici- Mirunicimea Sa a pus intr-o luna 60g si a ajuns la 7 luni la uriasa greutate de 6,700kg (aplauze si valuri in fundal). Mai nou nu mai mananca legumele (deh, contin vitamine cah), de la ou varsa, asa ca imi voi pune si un scaun in butoi. I-am facut analize la sange si e super ok, urina- ok, e vesela, e vioaie, asa ca incerc sa ma resemnez si sa gasesc variante de pacalit copilul sa manance. Si pe deasupra a avut o medie de 8 treziri pe noapte.
In rest, toate bune si frumoase![]()
Sa stiti ca am vazut pozicile noi (scuze ca nu nominalizez) si am citit tot din urma si am votat tot ce se putea (daca am uitat pe cineva nu e cu intentie- spuneti-mi va rog)
A si intre timp mi-a fost si laptopul stricat si aveam acces doar seara cand venea sotul de la servici. Acum am altul si macar pot sa nu raman in urma.
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
ladymina77 spune:
Mada,nu ma supar deloc mai ales pe tine,ma bucur ca mi-ai scris ca asa nu mai am dubii.Si legat de medici ai dreptate,e jale cu ei aici,nu toti dar 99% da`.Cred ca au facut scoala asa de dragu` de a pierde vremea.
Dam pupici la printese.
Mami de
Andreea Maria 07.08.08
Mami de
Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Kimmy spune:
Pica,si al 8 luni cat lapte ar trebui sa pape?
,ca timi abia papa 400.
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
mcoca spune:
Aciel, nu citisem de ce statea ala. Dar vezi, daca e un sir de masini oprite ...e dubioasa rau treaba, ca vii cu viteza si nu iti dai seama ca sunt oprite, si mai ales daca acea coada nu e in localitate (in gen vorbind)... Important e ca ati scapat cu bine
.
Iriss eu prefer sa raman in viatza si cu avariile decat cu codul in mana intre 4 scanduri
.
Mada, de acord cu uniforma, ai mare dreptate cu tot ce ai scris. Dar e asa o schimbare de la Ari cea in roz la Ari cea in gri :). Are un aer serios, e dulce foc.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
scumpi spune:
Buna fetele,
Bebe doarme, eu i-am pus puiul la steamer si astept sa-i pregatesc papica. Azi dimi cand i-am dat sticla cu lapte, ce credeti ca a facut? M-a ciupit de nas, am obs. ca e tare interesant nasul meu 
Maitrey bafta azi, nu stiu de ce, dar am citit ca-i o zi importanta pt. voi
. Pregatiti nunta
?
Flo frumoase poze, frumos tort, Alex e frumusel foc si iti seamana. Gata ai baiat mare, ce sa mai ![]()
A.cicel offff, bine ca nu ati patit nimic 
Boti ce sefa nebuna, auzi si tu, 8 si un min....hai nu intra in butoi, or sa vina zile mai bune 
Dia si Sebastian mai doarme cateodata intr-o parte.
Irolf ma bucur ca ati gasit loc la gradi ![]()
Ladymina ma bucur ca ai reusit sa dormi in sfarsit 
gata, fug sa-i fac papica
Sebastian, minune mica
MissJJ spune:
Dia ms.
Mai vb engleza sau romaneste nu le amestac mai des engleza si mai rar romaneste in romaneste cu toate ca intelege si noi ii vb romaneste in casa zice cateva cuvinte sau repeta dupa noi deci cum ar veni inca exerseaza.
Mina
faina semnatura.
Ralu uff.
Lasa ca imp e ca e sanatoasa si ca e bine asa e verisoare lui Ari la 1 an avea 9 kg si e ok si asa e si acuma slabutza poate asa e felul ei.
Kimmy aici zice ca e ok intre 500-800. Ami bea cam 600.
Vicky da asa e e o schibare mare dar imi place ca o invat cu stilul pt scoala avem uniforma venim acasa facem dush ne punem in pijamale si facem nani si apoi avem hainitzele pt casa, ii va fi mai usor mai incolo ca nu vom avea pb sa accepte uniforma, acuma o vede ca ceva super frumos nou, ca asa is copii. Cand o imbrac zice wow mummy lovely clothes.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
maitreyi spune:
nu va agitati nu ma marit
noi suntem luati de vreo 4 ani
se iau cumatrii nostri, nasii alexandrei, si se iau cam brusc si deodata. ii intereseaza un restaurant elegant, cu meniu international cam de 40 euro de persoana. pls care vreti care puteti, care stiti asteptam sugestii 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
scumpi spune:
Mada cat de dulce e Ari, mi-o si imaginez 
Ralu daca Miruna e vioaie inseamna ca asa e felul ei sa nu pape mult. Tot ce conteaza este ca-i sanatoasa ![]()
Kimmy Sebastian bea cam 500-600 la aproape 7 luni.
Sebastian, minune mica
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_filipas Salut fetele!! Flo vazut poze cu micul sarbatorit. Ce frumusel e! Si ce ochi are ! Tortul a fost super...eu am crezut ca-i urs panda Dia - "Diet" is "die" with a "t"!si bebe Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me! |
Pai urs panda a fost!
Ladymina cred ca s-a indragostit de catelusul de alaturi
Mada, Gally

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2
Ralu79 spune:
Mada, Scumpi-
si multumesc. Toata lumea spune ca asa e ea si sa ma uit la mine (eu am vreo 52kg acum) si sotul pana acum cativa ani avea vreo 70
Incerc si eu sa ma consolez, dar uneori e aspra tare. Si nici eu (ca si Ooka) nu ii fac deloc circ la masa- mananca-bine, nu mananca- incercam mai tarziu. Multumesc de incurajari
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

! Tortul a fost super...eu am crezut ca-i urs panda
- "Diet" is "die" with a "t"!
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!