Mamici si burtici din BAIA MARE (21)
Raspunsuri - Pagina 9
melly23 spune:
io ma bag ca si asa n-am ce face toata ziua!decat sa ma pozez ![]()
fetelor eu tocmai mi-am pedepsit cupilul!la o ora in patutz singurica cuc!de ce? poi la 3 i-am dat sa manance si a tot dat cu mana toata mancarea pe ea si asta in moduri repetate!apoi miorlaind la fiecare lingura de mancare!si gata tzup din scaun in patutz si o ora stai cuc!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
anca81 spune:
Tu Melly, n-o pedepsi asa. Poate nu-i era foame, fluturica scumpa.
Nici Carla n-a mancat decat 75 g de piure. Am culcat-o, ei cred ca-i era somn de aceea n-a mancat, ii mai dau cand se trezeste.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
anca81 spune:
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face marePovestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Malinka spune:
ancaurn...sa stii ca tocmai ma gandeam ieri, dupa ce am ajuns acasa de la flavia, sa punem iar de o intalnire...vroiam sa zic sa veniti la noi azi, credeam ca marius se intoarce de la bucuresti doar maine dar a venit azi noapte...deci, eu vin sigur...sa incercam si rotobilul lui dragos...:)
anca81...e o dulce carla si ce pijama draguta are...mi se pare are de nostim ca piticii nostri au cam aceleasi miscari in program...
Malinka spune:
melly...hei, nu te supara pe pitica...o fi avand ea ceva...de ex, tu cand nu vrei sa mananci iti place sa iti dea cineva cu forta? las-o in ritmul ei, sigur e doar o toana...
flavia...maseaua mea e super naspa, ma tot doare de ieri dar incerc sa evit sa ajung la stomatolog acum...
melly23 spune:
ei nu va necajitzi atata ca n-am fost asa rea! m-am dus apoi la ea i-am dat umpic de ceai si a adormit pan' acuma!
deci io fi fost somn!asta e1 o sa manance mai bine la 6.30!
anca81 fffff frumoasa si acrobata draga ce sa mai 

la voi!
deci ancaurn da-ne date, tot!la ce ora, ce sa aducem si noi...
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
clauco spune:
salutari fetele,
Incep prin a va spune ca Madalina a reusit ieri performanta de a cadea din pat. A urlat cat au tinut-o plamanii, abea am putut sa o linistesc. Am intors-o pe toate partile sa vad, nu si-a rupt ceva. Din fericire n-a patit nimic doar o sperietura zdravana atat ea cat si eu. Nu stiu cum naiba....
Maine mergem la vaccin, ufff ....iar....
Cu condusul, fac progrese zic eu, incep sa-mi dau seama cu ce se mananca.
Anca81, e mortala Carla cum se plimba ea prin tot patul. Probabil asa a facut si a mea de a reusit sa cada.
Ancaurn, foarte frumoasa e bucataria ta.
Melly, biata Amelia 
AdrianaSM, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Ce oameni...
Ana, 
Malinka, Se vede cat de fascinat a fost Marc de rotobilul Stefaniei. Nu stiu daca v-am spus dar si eu o pun de vreo saptamana in rotobil. Ii place foarte mult. Nu o tin foarte mult. Dar bineinteles ca deja merge direct la suportul de la tv unde sunt tot felul de aparate si alte chestii si trage tot ce poate. Dejjjjaaaaa.
ancaurn spune:
Deci, va astept la ce ora vreti voi, numai sa fie dupa 8 dimineata. Stau in blocul din spate de la Rustic, intre magazinul Casa Dumneavoastra si terenul de atletism. Cand ajungeti la a treia scara dinspre mag. Casa dumneavoastra, dati un bip sa vin sa va ajut la copii si carucioare. In holul meu incap cam 4 carucioare, dar le mai putem lasa si in fata usii, ca stau la 3 si am si interfon. Deci pana acum doar Melly si Malinka? Restul?
Mamici, burtici?!?
Anca81 imediat n-o mai poti tine deloc in pat. Sa vezi ce-o sa-ti mai misune prin casa... Scumpa foc si faina salopeta.
clauco spune:
Ancaurn, asi fi venit si eu....dar maine avem vaccin, apoi conducere apoi cumparaturi si apoi mancare. Alta data cu toata placerea.