Mamici si burtici din BAIA MARE (21)
Raspunsuri - Pagina 8
ancaurn spune:
Terminat o baie si doua camere. Mai am doua, o baie si cel mai naspa...bucataria.
Malinka vreau doar sa puna la loc cu ce umbla. Atat. Sau daca sunt vase murdare, sa le aseze frumos in chiuveta nu insirate pe toata mobila. Fac imediat o poza sa vezi ce mi-a lasat si o postez.
Melly vrei sa devin alcoolica?
Carmenbudea hai ca mai ai 4 mesaje si te vedem in timp real.
Flavia
. Incet incet se da si Stefania pe brazda.
ancaurn spune:
Deci, dupa cum vedeti aici chiuveta e goala si vasele sunt insirate. Eu inca n-am ajuns cu ordinea in bucatarie, asa ca totul e neatins.
melly23 spune:
beyyy!decat deloc mai bine o data de doua ori pe sapt beata!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
melly23 spune:
mama da ce bucatarie mare ai tu acolo!!!
dar e nesimtzita rau femeia aia!ni trimitio la minie sa-i dau vreodoua pa coja![]()
ce bunatatzi facetzi acolo la bebei !eu azi la pranz ii dau dovlecel+morcov+carnitza+orez(nici eu nu blenduiesc orezul)
mno bugat!fug sa vad ce face fata ca se trezasi!
si daca va plictisitzi ia vedetzi voi aici ce face plictiseala din om pozici 26.02.2009
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
ancaurn spune:
Da, am bucatarie mare. Jegoasa pare mica. Ma duc acum la ea si-i fac poza curata.
Dragos a papat borcanel, ca...unde era sa-i fac ceva? Acum s-a culcat, asa ca urati-mi spor la treaba.
anca81 spune:
Anca, spor la treaba
. Frumoasa mobila ![]()
Melly 

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
mihor spune:
ancaurnde aia am zis ca e cazul sa mergem si in vizite sa se obisnuiasca si cu alte locuri....cand avem musafiri de obicei nu plange si sta cu oricine dar vrem sa se obisnuiasca si in alte locuri
mellyla roman mergi numai la euromedica? am vazut ca are si cabinet particular(care ar fi mai aproape de mine cand o sa trebuiasca sa merg la el)
malinkapana acum au venit numai parintii si prietenii in vizite...cand o imbrac cu salopeta de scos afara si ii pun caciula plange....abia astept sa o scot afara mai lejer imbracata si atunci nu o sa mai avem scuze
dflaviaam fost eu afara azi dar nu m-am intalnit cu nimeni...nu m-a prea lasat sofia la calcuator azi deci n-am putut sa intru sa va spun ca ies...
ancaurn spune:
Gata bucataria. Ioc poze ca mi s-au terminat acumulatorii. Dar declar maine ziua portilor deschise. Deci, cine vine la noi la o sezatoare de mamici si pitici?