Mamici si burtici din BAIA MARE (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Malinka

adrianasm...cand se face un pic mai cald, ne urcam toate in masina, cu pitici cu tot si venim sa o vedem pe estera...:) ce ziceti, ne primiti?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...22 aug 2008
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Malinka, va astept cu maaaare drag...!!!!!!!!
pe bune...si dc aveti pana atunci careva drum in sm va astept pe la noi.invitatia e lansata pt oricare dintre voi!

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Merci, Malinka, am dat search dupa numele patutzului si am gasit; cam asa e idealul meu de patutz: sa fie de lemn, alb, cu sertar.
Eu sunt bine cu burtoiul, fata avea 1 kil 600 la ultimul control (31 sapt.), picioare lungi...mi-a aratat un pumn amenintzator (probabil stie ca nu are inca patutz!). Cele care ati nascut la Euromedica, ati fost inainte de nastere pe acolo, sa vedeti cum e, sau sa vorbiti cu personalul de-acolo?...Ca imediat imi vine si mie randul.
La magazinul de pe Cosbuc n-am fost inca, trec sapt. viitoare sa vad de mai gasesc una-alta.
Deci azi v-ati facut de cap...abia astept sa vad pozele!

32Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Da fetelor a fost o nastere destul de grea hai ales pt Ianis. Eu am fost dezamagita de dr meu. Toata perioada sarcini control din 3 in 3 saptamani la 70 ron...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Salutare lume....vai ce mult ati scris....nici nu mai stiu pe unde am citit ultima data.....
Dar serviciul imi manaca toata ziua , iar cand vin acasa , mi-e dor tare de Alexia si stau cu ea, iar cand se culca ea, pic si eu de somn, sau mai ma uit la TV, si la 10 cel tarziu incerc sa dorm, ca dimineata.....vine repede.
In alta ordine de idei, pe 5 "zburam" acasa, abia astept intr-un fel,.....pe de alta parte nu.... ca o las pe printesa la mami, toata vara, si-mi v-a fi tare greu fara ea, dar m-am gandit ca-i trebuie si putin soare, ca aici e tare zgarcit in aparitii.
Cam atat, nu stiu daca oi mai avea timp sa intru, daca nu, am un nr. de mobil, si cand oi fi disponibila , dau un semn....sa ne intalnim.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

fetelor, sa aveti un weekend placut,..si cate un martisor de la noi..pe toate si toti

Adriana, super aiurea situatia la cluj,..dar ce sa facem, traim intr-o tara,..mai bine nu zic nimic,..tot asteptam schimbari,..dar pana nu ne schimbam noi,..in foarte multe privinte, nici o sansa de mai bine,..sper ca data viitoare sa fie bine, mai ales pentru Estera, care totusi a rezistat eroic avand in vedere situatia..

Anca81, se parte ca sunteti pe calea cea buna, tineti-o tot asa

Malinka, la dentist cu tine, chiar nu merita atata suferinta,..poate ti-a trecut intre timp,..hop si eu..

melly, aniversare frumoasa..si la cat mai multe aniversari impreuna

Carmen, bine ai venit, sper sa te simti bine in compania noastra,..imi place mult numele Ianis,..la un moment dat si eu ma gandeam sa-i pun baietelului meu asa,..

Ancaurn, nu te-am mai vazut la sala,..ai abandonat?

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

ilinca, poti sa vii in vizita la clinica daca vrei,..cred ca o sa-ti placa,..

ce bine de voi ca va intalniti..poate totusi pune-ti de o intalneala si dupa ora 4 sa pot veni si eu,..mi-ar face placere sa va cunosc pe voi si copii..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

seara
incepand de aici puteti admira poze de la intalnire, a fost super super mai facem din astea

eu ma simt tare naspa, na au venit rusii in vizita dupa un an jumate de absenta ce bine a fost fara ....

ariana2005 numa sa se mai incalzeasca vremea si apoi sa vezi intalneli...abia astept sa te vedem si noi pe tine
irlandeza intoarcere placuta acasa, sper sa ne vedem
carmenbudea bravo pt papa
mihor, anca81 pacat ca n-ati venit, da o sa mai fie ocazii si va sugerez sa nu le ratati
Ilinca_M. ciorapi pt gravida....mh nu stiu da iti recomand din cei cu banda care se lipesc pe picior, nu ajung pana la burtica, si sunt si "sepsi"

noapte buna copii

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

...iar dansul nici nu a venit la nastere a dau doar un tel. Dar a trecut, m-am obijnuit sa dau uitarii toate neplacerile si am invatat sa vad jumatatea plina a paharului. Poate o sa va povestesc candva.
Sunt fericita ca Ianis e bine si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ariana, eu ajung sigur la clinica, pt. ca acolo imi fac analizele de cate ori vin in Ro. Si stau doar peste drm de clinica. Sau tu esti doar sus in maternitate? Am fost si acolo o data, la un scan.
Cum te gasesc? Ai un nr. de telefon sau spune-mi cum arati ca sa te recunosc.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Apropo eu sunt de langa ulmeni stau in baia mare de vreo 5 ani. Locuiesc pe alecsandri intre elvira si unitatea militara. De cand m?am mutat nu prea mi.am facut prieteni.
Id mess carmenbudea yahoo pt cine vrea sa vb acolo merge mai usor de pe mobil.

Mergi la inceput