Mamici si burtici din BAIA MARE (21)
Raspunsuri - Pagina 13
Malinka spune:
melly...multumesc frumos de oferta, dar ne conduce tati pana la bloc, deci e ok asa, chiar daca mergem pe jos, oricum ajungem repede...:)
mihor...bravo pentru transpiratie...
AdrianaSM spune:
Fetelor, astept pozici de la marea intalneala,ok?
Pupici la toate mamicile si la toti bebeii.
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
mihor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihor
Atunci ajung si eu ;)) ce sa iti ducem bun? Am fost ieri la aerobic...am transpirat cum cred ca nu am transpirat niciodata...Si dupa ce am ajuns acasa inca transpiram :)) azi am un pic de febra musculara la picioare si fund dar nu e grav. Mai merg si luni. |
Nu mai merg...asa mi-e de lene incat cred ca ma pun la somn cu Sofia
carmenbudea spune:
Buna mamici eu sunt f fericita Ianis a papat azi 10 lingurite supa crema de legume+carnita. Pan acum refuza legumele. Sper ca maine sa pape mai mult. Distractie placuta la intalnire. Pupici
AdrianaSM spune:
Carmenbudea, am uitat sa iti spun bine ai venit printre noi! 
multi
lui Iannis are papa legume!
spune-ne mai multe despre voi...il apaltezi, sau papa formula?
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
Asa cresc eu
Ilinca_M. spune:
Fetelor ex-gravide
, sa va-ntreb: exista undeva in orashul asta ciorapi pt. gravide?! In ceva farmacii, magazine...oriunde?! Pe net m-am saturat de cautare: ba trebuie comanda de minimum 100 lei (ce-oi face cu atatia ciorapi in 2 luni?:))), ba transportul e mai scump decat ciorapii ba nu stiu ce...
32
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
carmenbudea spune:
Adriana multumesc! Acum papam nan am alaptat pana la 4 luni cand am introdus formula ca nu se satura. In luna 3 a luat in greutate 350g. Acum avem aproximativ 6kg si 63cm. Marti mergem la vaccin si o sa vad cum mai stam.
AdrianaSM spune:
Carmen, si noi ne-a nascut micute..cu 2470 gr si 48 cm...acum avem cam 6300 gr si 69 cm...
ai nascut la termen? eu la 37 de sapt fara 1 zi.
nastere normala sau cezariana? a fost o nastere grea,nu- asa? dupa scorul apgar cred ca asa a fost...
Va pupam
..asteptam poze, sa va cunoastem !

Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
Asa cresc eu
Malinka spune:
fetelor..intalnirea a fost foarte placuta, ce bine ca putem povesti asa, ca intre fete...mai vreau, mai dessss...multumim anca de primire, o
si un
pentru tine...
poze cat de repede...
carmen...piticul tau s-a nascut la o zi dupa al meu...deci are 6 luni si un picut, nu? s-a nascut mai micut, banuiesc, pentru ca acum are 6 kg...
ma gandesc ca, daca scrii de pe mobil ti-e mai greu sa ne povestesti mai mult dar am vrea detalii, despre tine si pitic...care are un nume dragut foc...:)
anca81...data viitoare nu te mai iertam, ne-ati lipsit, si tu si carla...
mihor, ne-ai lasat balta, te-am tot asteptat...
adrianasm...cand se face un pic mai cald, ne urcam toate in masina, cu pitici cu tot si venim sa o vedem pe estera...:) ce ziceti, ne primiti?
Malinka spune:
ilinca...nu prea stiu...incearca la mon bebe, pe cosbuc, ei mai au chestii de gravide...chiar nu stiu, sorri...
cum mai e burtica?
am uitat de patut...deci uita-te pe www. chic bebe. ro (fara spatii)...e modelul Kuba, la patuturi de lemn, 377 ron...daca nu merge nici asa iti scriu pe mail, scuze de intarziere...

Cezara (19.07.2003) si