Mamici si burtici din BAIA MARE (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

melly...multumesc frumos de oferta, dar ne conduce tati pana la bloc, deci e ok asa, chiar daca mergem pe jos, oricum ajungem repede...:)

mihor...bravo pentru transpiratie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Fetelor, astept pozici de la marea intalneala,ok?

Pupici la toate mamicile si la toti bebeii.

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihor

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Eu am zis ca azi, incepand cu ora 8 e ziua usilor deschise. Bine-nteles ca va primesc la orice ora.
Deeci, de la mag Casa Dumneavoastra a treia scara, etaj 3, ap 27. La interfon formati 27, impingeti intai de usa si apoi trageti. Nu trageti mai intai, ca nu se mai deschide. Cel mai bine, dati un bip sa cobor sa va ajut la carucioare. Yupiii. Abia astept sa am casa plina.

Anca, mami fericita de Cezara (19.07.2003) si Dragos (11.06.2008)
Daca vreti sa ne cunoasteti

Atunci ajung si eu ;)) ce sa iti ducem bun?

Am fost ieri la aerobic...am transpirat cum cred ca nu am transpirat niciodata...Si dupa ce am ajuns acasa inca transpiram :)) azi am un pic de febra musculara la picioare si fund dar nu e grav. Mai merg si luni.

Nu mai merg...asa mi-e de lene incat cred ca ma pun la somn cu Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Buna mamici eu sunt f fericita Ianis a papat azi 10 lingurite supa crema de legume+carnita. Pan acum refuza legumele. Sper ca maine sa pape mai mult. Distractie placuta la intalnire. Pupici

Mergi la inceput

Carmenbudea, am uitat sa iti spun bine ai venit printre noi!
multi lui Iannis are papa legume!
spune-ne mai multe despre voi...il apaltezi, sau papa formula?

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Fetelor ex-gravide, sa va-ntreb: exista undeva in orashul asta ciorapi pt. gravide?! In ceva farmacii, magazine...oriunde?! Pe net m-am saturat de cautare: ba trebuie comanda de minimum 100 lei (ce-oi face cu atatia ciorapi in 2 luni?:))), ba transportul e mai scump decat ciorapii ba nu stiu ce...

32Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Adriana multumesc! Acum papam nan am alaptat pana la 4 luni cand am introdus formula ca nu se satura. In luna 3 a luat in greutate 350g. Acum avem aproximativ 6kg si 63cm. Marti mergem la vaccin si o sa vad cum mai stam.

Mergi la inceput

Carmen, si noi ne-a nascut micute..cu 2470 gr si 48 cm...acum avem cam 6300 gr si 69 cm...
ai nascut la termen? eu la 37 de sapt fara 1 zi.
nastere normala sau cezariana? a fost o nastere grea,nu- asa? dupa scorul apgar cred ca asa a fost...

Va pupam ..asteptam poze, sa va cunoastem !

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

fetelor..intalnirea a fost foarte placuta, ce bine ca putem povesti asa, ca intre fete...mai vreau, mai dessss...multumim anca de primire, o si un pentru tine...
poze cat de repede...

carmen...piticul tau s-a nascut la o zi dupa al meu...deci are 6 luni si un picut, nu? s-a nascut mai micut, banuiesc, pentru ca acum are 6 kg...
ma gandesc ca, daca scrii de pe mobil ti-e mai greu sa ne povestesti mai mult dar am vrea detalii, despre tine si pitic...care are un nume dragut foc...:)

anca81...data viitoare nu te mai iertam, ne-ati lipsit, si tu si carla...

mihor, ne-ai lasat balta, te-am tot asteptat...

adrianasm...cand se face un pic mai cald, ne urcam toate in masina, cu pitici cu tot si venim sa o vedem pe estera...:) ce ziceti, ne primiti?

Mergi la inceput

ilinca...nu prea stiu...incearca la mon bebe, pe cosbuc, ei mai au chestii de gravide...chiar nu stiu, sorri...
cum mai e burtica?

am uitat de patut...deci uita-te pe www. chic bebe. ro (fara spatii)...e modelul Kuba, la patuturi de lemn, 377 ron...daca nu merge nici asa iti scriu pe mail, scuze de intarziere...

Mergi la inceput