Mamici si burtici din BAIA MARE (21)
Raspunsuri - Pagina 12
melly23 spune:
si tot cu gandul, tot cu gandul 

NICOLAS 

ce sa-i faci, ma lasa neuronul!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
dflavia spune:
pai e doar un chec
- 8 oua
- 2 cani zahar
- 2 cani faina
- 10 linguri apa
- 7-8 linguri ulei
- in compozitie se pot pune stafide, nuci, fructe, eu am pus cirese de la congelator si banane ca asta am avut in casa
deci se bat albusurile spuma cu zaharul topit in apa asa fierbinte si putin cate putin ca la maioneza, apoi se adauga galbenusurile, uleiul si faina, eu am pus si cacao pe jumate din compozitie si de da la cuptor 40 min la 180 gr, se incearca cu scobitoarea cand e gata
Melly ma duc cu carutul ca mai tre sa ajung undeva 
Mami de
Stefania 11.05.2008
anca81 spune:
Nu vin gagici pentru ca nu am RCA la masina si nu ma risc sa merg fara. In plus trebuie sa-i fac mancare Carlei, sa aspir, sa-i bag in masina vreo 2 ture de hainute si mai am si de lucru pentru firma. Sa faceti multe pozici!
Anyway, a facut careva RCA anul acesta? Pentru un motor de 1.6 cam cat se plateste?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Malinka spune:
neatza...ce vremeeeeeeeeee...

la multi anisori Nicolas, sa cresti mare si sa le faci multe bucurii parintilor...
flavia...arata bestial ce ai tu in cuptor...parca simt mirosul imbatator...
si noi am avut chef aseara de facut ceva bun si-am facut clatite americane (pancakes) cu ciocolata...yummi, ce bune au fost...
noi venim cu caruciorul, desi burniteaza marunt, sper sa ajungem intregi la voi...ancaurn...detalii, ce apartament e? noi pe la 13 putem sa ajungem...
mihor spune:
Ancaurn m-as duce si eu la tine...numai ca pe la 13.30-14. Am facut si eu muffins si va duc daca tine intalnirea mai mult. Eventuat la scrii aici daca pot sa merg un pic mai tarziu.
AdrianaSMSi mie imi place sa fac retete de pe bloguri. De cele mai multe ori imi ies chiar foarte bune. Blogul pe care mi l-ai aratat e chiar super.
ancaurn spune:
Eu am zis ca azi, incepand cu ora 8 e ziua usilor deschise. Bine-nteles ca va primesc la orice ora.
Deeci, de la mag Casa Dumneavoastra a treia scara, etaj 3, ap 27. La interfon formati 27, impingeti intai de usa si apoi trageti. Nu trageti mai intai, ca nu se mai deschide. Cel mai bine, dati un bip sa cobor sa va ajut la carucioare. Yupiii. Abia astept sa am casa plina.
anca81 spune:
Nicolas 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
mihor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancaurn Eu am zis ca azi, incepand cu ora 8 e ziua usilor deschise. Bine-nteles ca va primesc la orice ora. Deeci, de la mag Casa Dumneavoastra a treia scara, etaj 3, ap 27. La interfon formati 27, impingeti intai de usa si apoi trageti. Nu trageti mai intai, ca nu se mai deschide. Cel mai bine, dati un bip sa cobor sa va ajut la carucioare. Yupiii. Abia astept sa am casa plina. Anca, mami fericita de Cezara (19.07.2003) si Dragos (11.06.2008) Daca vreti sa ne cunoasteti ![]() |
Atunci ajung si eu ;)) ce sa iti ducem bun?
Am fost ieri la aerobic...am transpirat cum cred ca nu am transpirat niciodata...Si dupa ce am ajuns acasa inca transpiram :)) azi am un pic de febra musculara la picioare si fund dar nu e grav. Mai merg si luni.