Moldovence aspirante sau gravidute (9)
Raspunsuri - Pagina 5
taty_ana spune:
multumesc pogonici...la asta ma gandesc si eu...chiar daca sunt mai in urma asta poate sunt mai profesionisti si sufletisti fata de dr nostri..sa dea DD sa fie bine....da ai auzit sa se poata face histeroscopie si hsg in aceeasi zi?de fapt dr nu mi-a zis hsg,mi-a zis ca facem histeroscopie sa vedem uterul si pe urma facem...si a bolborosit ceva ca n-am inteles ca vb romana stalcit,dar la sf a zis sa vedem si trompa aceea daca n-are lichid ca dauneaza...si m-am gandit eu ca e hsg...si tare mi-e frica ca mi-o face manual cam cum se face la noi in provincie,adica iti introduce lichidul ala manual nu ca la bucuresti...off o sa vad eu ...
Delphinas spune:
pogonici iertare...de
eram mult prea nervoasa si am uitat.
tatyana felicitari...mergi pe mana lui...
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
arinaa spune:
hop si eu....si nu e nimeni prin zona:(
azi am avut o mica pata usor maronie pe chilot(z 18 la un cm de 28-29zile),citind pe ici pe colo am vazut ca au mai fost fete care au avut aceasta problema la ovulatie(sa fi fost la ovulatie?)iar explicatia ar fi ca in cazul ruperii foliculului mai apar astfel de sangerari..am interpretat eu oare gresit?oricum avand in vedere ca ultima oara am prestat pe 24(z 14) si azi ar fi in 28 slabe sanse sa iasa ceva luna asta....iar eu acum astept sa ma contraziceti ...stiti voi ...speranta moare ultima
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
Delphinas spune:
Buna dimineata frumoase aspirante si gravidute!!!
LA MULTI ANI DE MARTISOR
Sa aveti o primavara frumoasa, senina, plina de dragoste si impliniri, cu vesti bune.
Si din partea mea un martisor, o felicitare si www.youtube.com/watch?v=IwT6M38osAE&feature=related" target="_blank">o dedicatie muzicala
ariana poate e un semn bun...ei nici atat nu am avut....sau mint...ca am avut o chestie asa foarte mica si putin cantitativ exact o zi inainte de CM, cand ar fi tb el sa vina....si eu tot astept si el nu vine....cred ca pe langa faptu ca sunt dereglata cu capu m-am dereglat si cu CM
pogonici tu mereu esti harnica si ne servesti cald si ceiuc. fata harnica. auzi, da tie nu ti-au trecut rusii sa le zici sa vina si la mine??/ te rog eu mult, fac orice, dau orice...
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
dymomo77 spune:
Dragele mele moldovence va doresc o primavara insorita plina de bucurii. Va pup dulce.
taty_ana spune:
fetele frumoase si viitoare gravidute,sa aveti o primavara frumoasa,roditoare cu burtici....sa primiti cel mai frumos si ravnit martisor acolo in burtika..va pupacesc pe toate
any75 spune:
Fetelor va doresc din inima sa aveti parte de cel mai minunat martisor si o primavara frumoasa care sa aduca cu ea bucurie in suflet va pe toate
Fetele...la noi in Moldova inca se mai pastreaza obiceiul de a oferi martisoare barbatilor?stiu ca pe vremuri asa se proceda.....sotu' mi-a reprosat ca trebuia sa-i dau eu martisor,nu el mie....ehehe
happymum spune:
Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!
Martie cel calator
Iti trimite-un martisor
Nu e lucru de valoare
Dar atentia e mare!
Va pup si va doresc sanatate si mic mic si scump.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie