Moldovence aspirante sau gravidute (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

O primavara frumoasa tuturor!

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

O primavara frumoasa la toate fetele !!!

Tatiana ma bucur ca ai fost la Chisinau, procentul de reusita de 48% mi se pare f bun, in condtitiile in care in general pt FIV se da un procent de aprox 25%, 40% maxim; iti tin pumnii!! Nu cred ca e o pb sa ti faca si histeroscopie si HSG in aceeasi zi, HSG dureaza 5 min , iti introduce un lichid de contrast in trompe si ti face o radiografie sa se vada daca lichidul a trecut si deci trompele sunt permeabile!! Multa multa bafta, iti tin pumnii!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

tatiana bravo. sa fie cu succes...

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

any ai un raspuns pe PM
eu...cum ma stiti, tot fara urati la purtator, inca ii astept...desi am niste simptome de CM de simt ca mor, dar ei tot nu vin

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

delphinas...de la mine au plecat rusii sambata, ufff daca stiam ii trimiteam la tine, eu pot spune ca sunt un om normal, la mine a tinut 4 zile, asa cum era normal...

acum sunt ziua 6 de CM..sotul nu poate tine post trupesc, desi eu tin post dar din pacate numai de mancare, iam spus ca ii voi spune parintelui duhovnic..ca NU MA LASA IN PACE..E OBRAZNIC...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata.
va pup si va urez o zi buna.
va las si ceiut.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

Buna fetelor!

O primavara minunata numai cu bebei sa vina la toate!
Ma inscriu si eu in clubul moldovencelor aspirante si optimiste. Sunt in curs de investigatii, am facut HSG e ok, acum fac monitorizari si se pare ca nu am ovulatie natural, mai am vreo 3 zile de monitorizari si apoi vedem tratament. La mine e z 13 fara urma de ovulatie

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

neatza fetele frumoasele,
in noaptea asta plec din nou la chisinau si mi-e o fricaaaa de nu mai poot, ca-mi face histeroscopie si hsg....poate scap cu bine si sa nu fie probleme...off...fetele ati auzit cumva ca un polip endometrial sa se vindece singurel sau ma rog sa dispara(am luat si AC 2 luni)??ca in oct 2008 mi l-au vazut la echo la buc si acum dr mi-a zis ca el nu-l vede...poate si pt ca eram in a4a zi de ciclu??stiu ca histero exploratorie nu doare da cea operatorie doare...brrr...sper sa fie totul bine...va pooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

taty_ana, bafta multa, sa iesi bine cu analizele la Chisinau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Hello!!
Tatyana mie polipul mi l-a scos la HSG. Nu a fost ingrozitor de dureroasa dar nici relaxanta. A durut un pic.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp2.png

Mergi la inceput