Moldovence aspirante sau gravidute (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Delphinas sa-ti dea domnul o intarziere de vreo noua luni...
Delphi te rog sa ma ajuti cu un sfat:este vreun ginecolog in Vaslui care cunoaste cat de cat in ale infertilitatii?intreb asta pt un cuplu care locuieste pe langa Vaslui si nu isi permite sa mearga in alt oras pt investigatii(acum 3 ani a ramas insarcinata dupa 7 ani de asteptari si la 6 luni de sarcina dr a hotarat ca are nevoie de transfuzie de sange iar in urma acesteia copilul a murit si de atunci nu a mai ramas) a suferit f mult saracuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Dymomo FELICITARI!!!!!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!
Nu fi speriata, cu D-zeu inainte si totul va fi bine, in sfarsit ai fost binecuvantata cu un bebe.....e minunat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

any ti-am trimis un PM

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor..sunt suparata...LA NOI LA SERVICI SAU ANUNTAT RESTRUCTURARI eu lucrand la stat, asta e afacerea lui BOC, sia pus in plan sa ne vada cat mai multi in strada si someri ca sa ai aiba de unde cheltui mai mult ei...OAMNENII FARA CREDINTA NU SE GANDESC SI LA ALTIII

va de noi cine stie ce va mai fi

sunt atat de trista...pana nu stiu cine e vizat de la mine la munca, voi sta incordata..stresata..cine cand se va termina acest calvar...

dar poate MAICUTA DOMNULUI SI bunul meu SFANT NECTARIE ma rog la ei sa ma pazeasca..si sa pot manca si eu o paine in continuare

Mergi la inceput

pogonici trebuie sa ai incredere in Dumnezeu si in Maicuta Domnului ca nu vei fi afectata de acesta restructurare. cred ca la fiecare e rau la serviciu, intr-un mod sau altul. trebuie sa fim increzatori ca ne va fi bine.

poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

frumos fetelor..slaba miscare aici am ajuns pe pagina 3

mmmmmmmmmmmmmmmmm pe toate va intep sa fiti mai active poate poate se prinde ceva de voi

Mergi la inceput

pogonici ai dreptate..slaba miscare de am ajuns pe pagina 3.
probabil fetele se testeaza in liniste sau presteaza..dar acum fiind post...nu stiu sigur...

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

delphinas..dar nu dai si tu o cafeluta asa ca o buna prietena ce esti....hai te rog ca sotul meu mia fcaut o cafeluta de zici cai apa chioara...te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

neatza fetele,
aseara m-am intors de la chisinau,plecata de la 3dim ajunsa la acasa la 20,eram franta...dr mi-a facut echo(in a4a zi de ciclu)mi-a spus ca totul e bine,ovare,uter,i-am spus ca in oct mi s-a depistat la buc un polip endometrial de 1.2cm,mi-a zis ca el nu-l vede,dar daca e o sa se vada la histeroscopie,mi-a luat analize de sange si hormonale...nu stiu de ce dar estradiolul nu mi l-a dat sa-l fac,de ce oare??mi-a luat si secretii din col pt chlamidya si celelalte care au fost gata intr-o ora????ceea ce m-a mirat mai mult de cat atata eram totusi pe ciclu,voi ati mai auzit asa ceva sa-ti ia secretiile pe ciclu???si a ramas miercuri sa ma duc pt histeroscopie si hsg,cica incearca sa le faca pe amundoua in aceeasi zi...iar sunt in ceata,n-am mai auzit sa se poata face amundoua in aceeasi zi...in fine,una peste alta nu stiu ce sa zic,ei sunt cu mult in urma noastra ca si infrastructura,acuma ramane ca eu sa am incredere in profesionalismul dr si credinta in DD ca totul va fi bine....mi-a spus ca rata de reusita la ei in 2008 a fost de 48%...merg inainte ce-o fi o fi...va pup

Mergi la inceput

sucessssssssss tatyana..sa dea domnul sa fie cu succes la tine, poate sunt mai buni ca ai nostri si de asta pot face mai multe intro zi, da se pot lua secretii in zi de CM ptr analiza, asat stiu si eu ca e posibil

da doamne sa fie cu succes si sa tari picioruseleeeeeee

Mergi la inceput