***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Corap,
Ioana13 a avut problema cu constipatia parca dar ea nu e din Bucuresti.
Daca vrei homeopat, dr. Simu Rares la CMU; 021/9268 pentru programari

An@, vai ce domnisoara avem, tot asa delicata, dar mi-a placut in poza cu rochita maro cu dungi, foarte trendy.

Alyna, am vazut Davidut domnisor mare; luna viitoare face 2 anisori si dupa 2 zile.
Mi-am dat seama aseara uitandu-ma pe biletele de avion spre LO ca dupa 24 aprilie, cand va face 2 ani nu mai are loc de infant la avion si tre sa platim bilet intreg, cel putin la British Airways.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ela, multam, o sa incerc la el. am abonament la cmu (ma rog, nu stiu daca acopera si consultatii de felul asta), da' nu mi-a trecut prin cap ca au si homeopati.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

ela, multam, o sa incerc la el. am abonament la cmu (ma rog, nu stiu daca acopera si consultatii de felul asta), da' nu mi-a trecut prin cap ca au si homeopati.

Corap, vezi ca Simu in schema la CMU apare alergolog, ca asta este specializarea lui, dar are competente in homeopatie, este membru al Asociatiei Roamane de Homeopatie si cred ca lumea merge la el mai mult pe partea de homeopatie.
Tu cere consultatie la el; mai departe ii spui tu ce ai nevoie.
Vezi ca dureaza pana gasesti loc.
Eu am programare luni,pe 9 martie dar am facut programarea de la sfarsitul lui febr.
Poate ai bafta si gasesti mai repede avand in vedere ca te grabesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

fetelor, am nevoie de AJUTOR

vb cineva de un tratament homeopat pt constipatie care a functionat (scuze, nu am retinut cine).
plizzzzzzzzzzzz, spuneti-mi si mie numele doctorului si cum pot da de el (eventual pe pm) ca sunt disperata cu andrei.

MULTUMESC

Eu am vb despre asta, dar sintem din Cluj, iar dr la fel. Nu stiu ce i-a dat, ca sint adaptate pt persona si nu au denumire, de mine stiuta.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Carmen_so, toate dorintele enuntate de tine sunt si pe lista mea. Acum ca stau si ma gadesc mai bine, cand prind o baie "necenzurata" este ca si cand as fi in vacanta. Deci, sa nu ma mai plang ca nu plec in vacanta, corect?
Baga copy-paste cu perlele sa ne mai amuzam si noi.
Azi le-am dus la doamnele de la gradi si cresa 6 pachete cu cadouri. Ar mai fi trebuit si pt ingrijitoare, dar s-a terminat bugetul... Oricum nu am vazut prea multi parinti cu pachetele azi dimineata. Poate vor duce luni, stiu si eu? Sincer, eu cred ca merita o atentie cu acest prilej, ne plangem noi cu 1-2, darmi-te ele cu 20-30?
Corap, pt contipatie ai putea sa incerci si cu ceai de musetel.
an@, vazut domisorica blonda-roz, ce combinatie minunata! Si mami arata f bine
Alyna, e mortal David cu gaina in brate, ci ce curajos a fost.
Mai fetelor, ce zboara vremea asta. Cand vad capsuneii ce mari au crescut parca abia atunci realizez trecerea timpului! Indiferent cat de greu ne este, trebuie sa ne bucuram ca-i avem!

Ca fapt divers, azi presedintele firmei noastre ne-a inmanat cadouri si ne-a laudat, recunoscand pe fatza ca noi femeile, suntem superioare barbatilor. M-am simtit tare bine, chiar daca stiam ca vrea sa ne "perie" intentionat. Daca ma gandesc bine, cred ca nici sotul meu nu-mi va face un asa compliment. Noroc ca-l iubesc!

Fetele, eu inchei pe ziua de azi, va urez La Multi Ani la toate, sa avem parte de ce-i mai frumos in asta primavara si sa ne incalzim suflete cu candoarea copiilor nostri! Suntem eroine si PUTERNICE!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hello, hello!
Didi, ce frumos ca tii jurnal, mi-am propus si eu ca macar din cand in cand sa scriu ce am facut o zi intreaga si cu data. Notam si eu diverse chestii, cuvinte, date etc insa ditamai intamplarea nu...
An@, superba domnisorica, are niste ochi asa mari!!! Si par lung, ca noi ne chinuim inca cu el scurt. Cum ai facut carnatii, ai luat foietaj si ai rulat?
Liviana, cat era mai micuta Livia toti ii ziceam Livi si de acolo a invatat fata ca pe ea o cheama IBI, insa acum mi-am propus sa ii zic Livia sau alta varianta care sa nu ii scurteze numele si cand o intreb serios cum o cheama spune DIDIA, in rest toote le face IBI. Am citit azi un banc cu invidia asta la romani:
“In iad vine inspectie. La cazanul cu nemti pazesc doi draci. La cazanul cu americani, face paza un singur drac. La cazanul cu romani nu`i nici un drac.
- Care`i logica? intreaba inspectorul.
- Pai, la cazanul cu nemti sunt doi draci pentru ca sunt multi care vor sa iasa afara, asa ca trebuie doi draci sa`i bage inauntru. La cazanul cu americani e doar un drac pentru ca`s putini care vor sa iasa.
- Pai bine, dar la cazanul cu romani de ce nu`i nimeni?
- Acolo nu`i nevoie. Cum vrea un roman sa se ridice, il trag ceilalti in jos.”
Felicitari si pentru examen, mai ai timp si de asa ceva! Mie imi e tare frica ca am uitat ce faceam la serv, eu stau acasa de mult timp ca am stat si sarcina.
madaiuliaimi amintesc ca mama ta povestea la spital ca atunci cand erai mica aveai 3 suzete, una in gura si in fiecare mana cate una si daca iti cadea vreuna era jale. Asa si andrei cu suzi lui! sinoi suntem prietene cu suzi (dudi), ne arat ca e doar pt "a cucaie"(la culcare) insa o mai ia si peste zi si eu i-o dau spre disperarea familiei care cum o vad cu suzi i-o dau jos.
Mica superbe pozele, mi-a palcut domnisorica pregatita pt piscina!
Alyna, Davidut e asa maricel!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Corap, dr. Simu este alergolog, asa il gasesti la cmu.

Betty si eu imi pun problema ca ma voi intoarce la serviciu si voi mai fii in stare sa recuperez si sa-mi aduc aminte ce stiam. Mai ales ca banuiesc ca in acesta periooada nu ma mai trimite nimeni la cursuri.

Liviana felicitari pt examen. Si eu am facut cursuri si nu am dat examenele , de fapt imi trebuia experienta si eu nu mai aveam rabdare sa incep lucruri noi.

Am vazut poze cu fetite si baietei. Foarte draguti.
Am pus de aici poze recente cu Matiu, cum isi pune el.

Si despre Matei. Multumesc tuturor pt sfaturi si gandurile bune.
I-a trecut febra. La inceput a fost groaznic, cred ca in primele 40 de ore nu i-a scazut febra sub 39 decat cateva ore. Antitermicele pe baza pe paracetamol si ibuprofen nu i-au scazut febra, poate doar l-au ajutat sa nu mai creasca - el avea peste 39 si extremitatile ii erau foarte reci si mi s-a spus ca in acea perioada creste temperatura. Am refuat sa-i dau novocalmin si mi-au dat supozitoare diclogesic, sunt pe baza de diclofenac. Cu acesta i-am scazut la inceput febra, apoi si-au facut efectul si antitermicele. De urechi astazi nu s-a mai plans, deci cred ca este spre bine. Oricum el nu a fost apatic, a mancat cate ceva, in noptile cu febra mare a dormit relativ bine, la 38 grade se juca ca si cum nu ar fi fost bolnavior.

Am primit o schema de administrare a antitermicelor, din care reiese ca la temp mica (sub 38.5) se da nurofen, intre 38.5 si 39 se da panadol alternat cu nurofen la 6 ore si dupa 39 supozitoare cu novocalmin sau diclogesic.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Carmen-So, si la noi e la fel cu rasfatul, am si uitat cum e sa faci baie in cada plina cu spuma sau sa citesc o carte. Ciprian cum ma vede cu vreo carte sau revista in mana, mi-o ia si se urca cu picioarele pe ea...asta daca reusesc sa-l fac pe frate-su mai mare sa taca.
Si noi tot cu flori si bomboane mergem la gradi,iar de 1 martie i-am luat un martisor mic din aur de care doamna a fost foarte incantata.

Liviana, asa multe cadouri?! Cate doamne aveti?

Corap, soacra mea face un fel de ceai din prune uscate care face minuni, dar nu stiu sa-ti spun de unde sa iei prunele, ca ea le face acasa, la tzara...

Am vazut poze cu capsuneii, ce mari sunt!. Numai al meu mi se pare ca e mic, desi cei din jur spun ca nu-i adevarat.

Apropo de perle, Ciprian zice "cacan" la tractor. Dar Tudor a ramas campion cu "cacati" la carnati si soldati si "papanii dzandzao" la pantalonii de pijama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Multumim ca ne-ati vizionat !

Ella, da, tot delicata e si nu cred ca se mai schimba , dar compenseaza cu o atitudine razboinica (nu violenta) si cam intepata .

Liviana, multumesc de compliment, ma simt mai bine , ca eu nu ma vad asa:m-am cam ingrasat in ultimul timp (ajunsesem si io la 49-50 si acum am 52 de kile). Pufuletii bate-i vina...ca imi cumpar dimineata in drum spre serv si mananc la birou, ca acasa ma vede Ana si nu-i dau (mama denaturata ).Tre sa-mi mai fac un abonament la sala, dar am o leeeeeene. Mai iau si niste vitamine si asa ma lesina si alea.

Chiquitita, lasa, mai, ca pana la vara aveti si voi par de codite. Sincer pe mine ma streseaza ca acum are parul nici lung sa i-l prind tot, nici scurt sa nu-i pun nimic in par. SI mereu stau dupa ea sa-i pun un elastic, o bentita sa nu-i stea in ochi. daca ar fi dupa mine, eu as mai tunde-o pe Ana scurt si anul asta (nu asa scurt ca anul trecut), dar e deja constienta de podoaba ei si imi zice ca papa tot sa ii creasca paru' , fudula lu' mama!
Da, carnatii i-am facut cu foietaj din comert, taiat fasii si pus in spirala pe carnat. Unse cu galbenus si presarat susan cand le asezi in tava. Luna trecuta am facut prima data de ziua sotului si mai fac week-endul asta o tura. Se mananca cu ketchup. Carnatii sa fie subtiri si putin afumati.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Salut! Care sunteti pe faza sa-mi dati si mie reteta de pate de ficat a la Ioana? Merci.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput