***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana, nu e nici Ana prea cuminte ...cred ca a intrat si ea in "criza de 2 ani", avem si noi faze de circ, cu miorlait din orice, cu tarat pe jos daca nu faci ce vrea ea, adica sa o cari in brate, asta vrea cel mai mult. Inca merge cu distrasul atentiei in majoritatea fazelor, mai purtam "discutii serioase" de ce nu e voie una sau alta...mi-e greu sa-mi aduc aminte ce scrie in carti atunci cand incepe cu "istericale". Ii mai ies si caninii, asa ca mai are "scuze" uneori.
Of, cu invidiile asa e...romanul mereu moare de "grija" altuia. Iar mesterii s-au obisnuit din vremurile bune, cand erau full de comenzi, cu niste tarife si acum nu vor (inca) sa revina cu picioarele pe pamant.

Betty, Ana accepta o gura de mancare din orice, dar daca simte ca nu e orez, o scuipa si cere orez.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Liv, sincer imi doresc din suflet sa reusim.Poate candva.....o sa se implineasca si la noi!Felicitari pt examen si sa aveti parte de o viata minunata in noua casuta!

Didi, am ras cu lacrimi de pataniile voastre desi....nu e chiar de ras cand le patesti!De retinut cu cheile si usile ca....nu se stie niciodata!Deja am luat cheile de la toate usile ca David se tot juca cu ele in usa insa am o teama cand ies in balcon sa nu-mi inchida usa.

Ella, noi cand am fost plecati cu David in Turcia am luat lapte praf cu noi.Cred ca e cel mai sigur asa, parerea mea!

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...

La multi ani!

VA DORESC SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA SI UN 8 MARTIE INFLORITOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Fetelor, voi ce mai dati la capsunei pt tuse?Andrei behaie ingrozitor(tuse productiva)de o groaza de timp, are si muci, se ineaca cu ei...i-am dat sirop de tuse, sinupret, picaturi in nas, acum incerc cu sirop de ridiche neagra.Mai dati-mi o idee, m-am saturat de dus la dr, dat bani pe medicamente si rezultate ioc.

Nu mai stiu cine zice a de dr homeopat.Nu imi dati si mie un PM cu date de contact?Ca asta pare ultima varianta, nu mai stiu inco0tro sa ma duc cu el.

Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La noi a functionat foarte bine ceaiul de patlagina foarte concentrat.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui An@

Daca va e dor de noi, pun cateva poze noi aici

Si la noi a venit Mosu' cu acel trenulet din cuburi.
Iar Ana....e o adevarata dominisoara. de la David pt printesica.

Si noi avem cateva pozici noi de aici :DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

fetelor, am nevoie de AJUTOR

vb cineva de un tratament homeopat pt constipatie care a functionat (scuze, nu am retinut cine).
plizzzzzzzzzzzz, spuneti-mi si mie numele doctorului si cum pot da de el (eventual pe pm) ca sunt disperata cu andrei.

MULTUMESC

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

fetelor, am nevoie de AJUTOR

vb cineva de un tratament homeopat pt constipatie care a functionat (scuze, nu am retinut cine).
plizzzzzzzzzzzz, spuneti-mi si mie numele doctorului si cum pot da de el (eventual pe pm) ca sunt disperata cu andrei.

MULTUMESC

Ai incercat cu lactuloza?
Mie pediatra mi-a zis sa-i pun in lapte suc de mere, pere, portocale....depinde ce accepta copilul pt a-si regla scaunele ca si noi avem probleme cu constipatia.
Sanatate multa si sa rezolvati problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

alyna, am incercat toate metodele neinvazive, cred ca de-acum e si o chestie psihica, e vina mea ca am asteptat atat, constipatia i-a aparut dupa un tratament cu antibiotice - care pp ca i-au distrus flora intestinala si nu reusesc nicicum sa i-o refac.
lactuloza, debridat, biotics sunt deja chestii fumate, nu tine cu nimic. alimentatia e ireprosabila (in afara de orez, care-i alimentul lui preferat si ii mai dau - rar ce-i drept si nu in cantitati mari). ii dau si fibre, si fructe, si suc de fructe proaspat stoarse, iubeste legumele verzi...
sunt cam disperata, ca a devenit cea mai mare bucurie a mea sa aud ca a facut andrei kk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Lavini, am aflat de un sirop de tuse care se cheama Bronchicum, e din plante, l-a folosit bona noastra si spunea ca e bun.

Liviana, ce dor de vacante, de timp liber? mie mi-e dor de o baie luunga, in care sa nu dea nimeni buzna peste mine, mi-e dor sa citesc o carte fara sa mi-o inchida cineva in nas, mi-e dor sa ma dau cu crema pe tot corpul o data, mi-e dor sa vad un film de oameni mari de la cap la coada...

Inteleg nostalgiile cu casa, o sa fie si un pic greu perioada urmatoare, dar apoi, cine are casa noua si frumoasa? Tu intrebai de cadou la gradi, ca nu mai stiu? noi ducem doar flori, ca si-asa am dat o gramada de bani pe martisoare placate cu draci baltati, in fine. Si niste cutii de bomboane, cred.

Noi tinem jurnal cu ispravile si mai avem si unul cu "perlele", sa aiba de ce rade cand or fi mari.

An@, si noi suntem oreziste. Daca stie ca are orez la felul doi, nici nu mananca supa. Imi arata frigiderul si tre sa-i dau orez, ca nu ne intelegem. O sa i se faca ochii oblici de atata orez.

Vazut poze Maya, Ana, David, foarte frumoase.

Fetelor, cum s-o conving eu pe nr 2 sa ia siropul? de doua zile de cand e racita nu pot sa-i dau nici un antitermic, la febra mare am pus supozitor si in rest sosete cu otet. Da' nu stiu cum s-o mai pacalesc sa ia siropul, totusi, ca ma gandesc ca nu-i trece daca nu ia nimic. Am incercat sa-l pun in ceai, in lapte, in lingurita, in mancare, nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Carmen_So, fix la fel ii zic si eu: ca i se fac ochii de chinezoi de la atata orez. Io supa/ciorba i-o dau la sfarsit, ca zeama aluneca mai usor, indiferent cat de mult a mancat.
Eu siropuri, medicamente,...ii dau cu o lingurita dintr-un set de la papusi. Sau am mai colectioat capacele/lingurite gradate de la diverse siropuri si ii dau cu alea. Asa le ia de buna voie. In ultima instanta, daca nu vrea si nu vrea, dar trebuie, cineva o tine de maini si altcineva ii da mai cu forta, asa... (fie cu lingurita, fie cu seringa). Si pe urma repede apa, sa nu simta mult timp gustul. Dar rar apelam la "forta" si asta pana simte gustul, ca pe urma accepta singura.

Alyna, da, stiam ca mai vazusem la cineva in poze trenuletul, dar nu mai stiam la cine . L-am vazut pe David cu gaina in brate .

Mergi la inceput