***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Liviana, felicitari pentru examen. E normal sa fii nostalgica ca a fost casa voastra. Oricum te admir, ai 2 copii, acum aveti casa mare si frumoasa si mergi si la lucru, iti mai dai si examene. Mie mi groaza ca is rupta total de programare, nici nu stiu ce ma fac. Mai stau 2 ani cine stie cate se mai intampla. Imi mai explica sotul cate ceva ca la prosti ca imi vine plansul si ii amintesc ca nu-s vecinu' de deasupra care il cheama sa-i instaleze un joc. Mie mi dor sa lucrez, dar asta este.

Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am pus cateva poze din Austria aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Didi, sanatate la pitik, chiar dc e un pic mare :)Sper sa treaca repede.Multumim ca esti cu noi in gand, ieri a avut fata crize peste crize, noroc ca au fost ai mei aici ca altfel ma dadeam cu capul de pereti.O fii vreun puseu de crestere, ca a jelit continuu, vroia titi si numai in brate, patul avea spini.Moama ce de patanii, din fericire la noi nu au fost prea multe...ma bucur ca ytotul s-a terminat cu bine.

Ckristina, imi patre rau pt alergiile Biancai, sanatate multa si sa va faceti repede cat mai bine...de cand zicem ca ne vedem la Pitesti...da poate acu, ca am 2, o sa-mi fie mai usor :))

Betty, fruntea sus, cunostintele revin, o sa asimilezi apoi f repede.Si eu simt ca m-am rupt de toate cele, dar ma incurajez ca sa imi fie copiii sanatosi ca restu se rezolva.Nu om ramane noi codasele lumii, nu?

Liviana, felicitari pt examen si pt casuta voastra noua, sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de ea.

Ieri am fost la serbare la Andrei, de martisor.A fost nostim, nu a vrut sa deschida gura, desi ma asteptam la asta, asa ca mi-a recitat educatoarea cele 2 versuri.Fi-miu plecase cu scaunul prin sala, apoi a venit la mine in brate.Da am fost tare emotionata de eveniment in sine,m-am simtit intr-un fel aparte, ca sunt mama si merg la serbarea copilului.Si am primit un ghiocel si o brandusa, de data asta mi le-a inmanat Andrei, le-am pus la presat ca mintire.

Ella, l-ai dus pe Bob la gradi?Dc ai scris si nu am vazut imi cer scuze da sunt cam zombi...Ce misto ca plecati la Londra, vreau si io...nu ma luati cu voi?Orasul asta e mai de suflet pt mine, mi-a placut tare mult, m-as intoarce mereu acolo si nu cred ca m-as plictisi.

Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)

Mergi la inceput

Mica, f frumoase poze si cred ca ati avut un concediu de vis. Maya e superba in costumul de baie.

Lavini, multumesc de incurajari, am stat mult acasa si m-am saturat de facut mancare, curat, spalat copil si din astea de casa, in fiecare zi parca e la fel, ma mai apuca depresiile, poate si din cauza sarcinii si vremii, ca a inceput sa ploua. Cand o sa fie 2 sunt convinsa ca nu apuc sa ma mai gandesc ca o sa fiu f obosita. Si eu sper sa imi revina cunostintele repede ca doar altfel nu se poate.

Ce frumos ca ai mers la serbare la Andrei, ce mari is,, nu imi vine sa cred. Eu parca nu as da-o la gradi pe Andreea, tot am impresia ca mai am putin timp de petrecut impreuna linistita si vreau sa profit. Poate gresesc si ar fi bine si pentru ea, ca e tare sensibila, a venit la noi alta fetita si i-a zis 'taci' si a mea s-a apucat de plans. Iar pe afara daca fug copiii spre ea mai tare fuge la mine si se ascunde, parca se sperie.

Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Didi, sanatate multa piciului! mai, da' ce de peripetii!! Io sunt obsedata de lift si repet ca o moara stricata tuturor care o scot pe ANa afara sa intre ei primii si sa iasa ultimii...ca dovada zilele trecute nu stiu de ce liftul a urcat cu mine nici nu am apucat sa inchid usile si m-a dus pana la 10, fara sa apas nici un buton. M-am si speriat.
Mai am o obsesie cu pierdutul prin magazine, d-asta nici nu ii dau drumul de mana, mai ales daca e aglomerat.

Liviana, spor la treaba, sa mearga repede amenajarile si sa va mutati in casuta voastra. La vara sa venim la voi la un gratar in curte .

Noi suntem bine sanatosi, ceea ce va dorim si voua ( nu asa incepeau scrisorile flacailor din armata catre parinti?).
Am fost cam ocupati in ultimul timp, cu multe aniversari, botezul nepotului...Ana a fost super incantata la biserica, a fost f f cuminte si ...tacuta si asta nu pt ca nu ar fi avut de comentat, ci pt ca descoperise vasul cu anafura si manca de zor(Ana e obisnuita sa mearga la biserica, la impartasit si stie ca in biserica se gaseste mereu paine, cum ii zice ea la anafora). Mi-am adus aminte cand a venit preoul acasa de Boboteaza, el a intrat prin camere sa stropeasca si Ana alerga in urma lui si il striga:"Peotu', peotuuuu,...".

Cu mancarea stam bine, adica mananca diversificat, din toate grupele, dar nu cantitati mari, cum aud la altii, dar nici mici sa ma stresez. De cateva luni, a facut o pasiune pt orez, adica la pranz nu vrea decat orez fiert simplu, cu orice fel de carne: pui, peste, curcan, gratar sau pane sau doar fiert. Raaaaaaaar mai accepta piureu de cartofi. In rest nimic. (Sincer mi s-a acrit mie de fiert atata orez in fiecare zi). Dar zilele trecute mi-am incercat norocul cu mancare de fasole verde (chiar daca ea prefera mereu orez, eu imi fac datoria si la inceputul mesei ii ofer altceva, dar am back-up "orez" pregatit). Si i-am dus farfuria cu fasole verde si carne taiata si i-am zis: tu mananci carnea de pui si eu mananc pastai. Bei, asa mult i-a placut cum suna "pastai", ca a tot repetat si nu stia: sa incerce, sa nu incerce...Este ff posesiva cu orice, sa nu cumva sa ii interzic sa ia ceva ca fix aia vrea si a invatat sa spuna "al meu" asa ca am profitat si i-am spus ca ma duc pana la bucatarie si sa nu-mi manance pastaile. Ce credeti? cand m-am intors baga cu amadoua mainile pastai cu bucatele de carne. A fost prima masa pe care a mancat-o 100% singura si TOT! bineinteles ca din cand in cand ii mai aminteam ca pastaile sunt ale mele si sa nu le manance pe toate . N-o fi frumos ca am profitat de faptul ca are "ambitz", dar asa m-am convins ca mancarea nu o refuza ca nu-i place ci ca e prea comoda sa incerce ceva nou. Si tot zilele astea am vazut ca i se schimba gusturile in timp, adica ce nu-i placea acum cateva saptamani, acum mananca si chiar cere ea (ex: banana, masline, branza,...). Asa ca periodic merita incercat din nou, chiar daca initial a refuzat, ca nu se stie ce surprize ai (asta aviz mofturosilor).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Liviana felicitari pentru examen.
Didi sanatate la pui. Haioase pataniile voastre, dar imi imaginez ca numai la ras nu-ti statea gandul cand s-au intamplat.
Am avut si noi parte de cateva. Pe la 8 luni, Andrei mergea de-a busilea si incepuse sa se ridice in picioare pe pereti. Eram singura cu el si iesisem in balcon sa intind rufe, el in casa pe jos cu usa deschisa. Se hotaraste sa se ridice exact pe usa mea si sa faca vreo 2-3 pasi, suficienti cat sa inchida usa. Nu puteam impinge ca l-as fi rasturnat, de inteles cu el nici atat, nu stia sa se aseze inca, atunci cand obosea isi dadea drumul pe spate, imi era frica sa nu se loveasca rau in cadere, noroc ca a venit mama dupa vreo 5 minute si l-a luat de acolo. Inainte de asta, pe la 5 luni, m-am blocat cu el in baie, eram tot singuri acasa, il spalasem, era dezbracat, invelit doar in prosop. Pe la 1 an si 3 luni, singura cu el in supermarket, copilul in cosul de cumparaturi, ma intorc sa iau pampers, nu gasesc marimea lui, dureaza cam 1 minut, aud poc si apoi tipete, copilul meu cazuse din carut. Am tras o spaima atunci, nici nu stiu cum a cazut, dar nu a avut nici macar un cucui. De sarbatori la cumparaturi in supermarket, la plecare sotul cu cosul in fata, eu cu copilul in spatele lui. Trece el de usile cu senzori, cand sa trecem si noi se inchid usile peste noi, abia am reusit sa il imping pe Andrei in fata. Si aseara, tot singura cu el, ii pregateam masa, el se tot invartea pe langa mine sa vada cum fac, langa aragaz o cratita cu ulei (rece, din fericire), se intoarce dupa un prosop si aterizeaza in cratita cu ulei, avea si in cap, atat a plans cand s-a vazut unsuros, nu reuseam sa-l impac cu nimic, desi nu se lovise.
Mica superbe pozele din Austria, mi-ai facut o pofta de zapada, povesteste-ne cum a fost.
Sotul a plecat de o saptamana si jumatate si sunt rupta deja, noaptea cand ma bag la somn, Andrei are nevoie de suzete si ii trebuie una anume in gura si alta in mana, le simte si prin somn si nu se linisteste pana nu le are cum vrea el. De doua nopti cautam suzete in miez de noapte, si o data trezit ii ia cam doua ore sa adoarma la loc, numai pe la 2 reusesc si eu sa adorm. Si dupa trezirea asta vrea cu mine in pat, asa ca numai somn nu e ala, pazindu-l sa nu cada, ca se foieste toata noaptea.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lavini,
pe inca nu l-am dus la gradi; n-am apucat inca sa-i fac exudatul; abia miercurea viitoare am o zi de concediu si il voi duce si pe el la CMU.
Te-as lua la LO, te inteleg... asa ii zic si eu Ofeliei de cate ori pleaca pe unde eu nici nu visez , iar ea pleaca in fiecare luna.
M-as face purice sa calatoresc in buzunarul ei, sa merg si eu unde merge ea.
Ma voi gandi la tine cand ma voi plimba prin Hyde Park.

Mica,
am vazut poze cu printesa Maya la sanius.
Mi-ai trezit nostalgii, am fost si noi in Kaprun la schi acum 4 ani.
Poate la anul mergem si noi cu si sa-l urcam si pe el pe schiuri.

Mergi la inceput

Am crezut ca sunteti matinale rau, dar vad ca sunteti pasari de noapte. Noua ne-a schimbat Andreea ora, se culca la 10 si se scoala la 6 , asa ca la 11 eram in pat toata gasca. Nu stiu cum o apuca trezitul asa devreme, fix cand ploua afara si e gri si asa as avea chef de dormit.

Ana, si a mea tot asa a facut la un moment dat pasiune pt orez fiert, si treptat i-am pus in el legume cubulete, ieri chiar ficat taiat mic si nu refuza.Asta am vazut si eu ca nu accepta ca nu stie ce e, nu are chef sa incerce, nicidecum ca nu-i place, ca nici nu gusta, Andreea pune doar limba sa vada ce e, dar f putin si cica gata. Mai mananca si dupa culori parca, orice e rosu e bun.

Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

BettyR, din pacate nu le putem avea pe toate, dar trebuie sa ne bucuram de ce avem. Nici mie nu-mi este usor, fac multe sacrificii si incerc sa vad partea buna a paharului. Cu 2 copii e greu, imi e dor de o vacanta in 2, de o plimbare intr-o alta tara, de resfat sufletesc cu flori presate, de mare, de munte, de timp muuuuult, de liniste. Citeam un email primit recent cu niste cugetari de-ale lui Octavian Paler. Toti ne plangem ca nu avem timp, insa culmea e ca de fapt avem timp ca sa observam multe, doar ca nu le dam suficienta atentie, ca nu le apreciem suficient. Mai zicea si ca atunci cand spunem ca nu putem, de fapt putem mult mai mult decat credem... Daca vrei iti pot da fw la o adresa de email. Stiu ca e iti e greu cu un pui in burtica si unul in jurul tau, cunosc senzatia aia de "tembelizare" in care crezi ca nu mai stii nimic si ai devenit afon profesional, dar te asigur ca e doar un sentiment pe care trebuie sa-l alungi, o data revenita in campul muncii te vei re-adapta rapid. Incearca sa vezi partea frumoasa, e o per unica in viata, profita de ea!
Mica, ce clipe minunate ati petrecut in Austria! Zambetul Mayei e cel mai valoros!
Lavini, multumesc, draga mea, sa fie bine si la voi. Frumos ca ati avut serbare la gradi. La noi nu s-a organizat ceva festiv, insa Matei m-a facut ieri sa bocesc pe infundate cand mi-a cantat "E ziua ta, mamico". Cat il priveste pe Andrei, cred ca puii nostri se apropie si de perioada teribililor ani "2". Si eu am observat la B ca e mai nervos, tipa la cel mai mic inconvenient, nu ma inteleg cu el in multe privinte si inca imi e greu sa gestionez crizele dintre frati. Acum ca ne-am mutat la socri e si mai rau, dar vom invata sa ne adaptam caci nu avem alta solutie.
An@, va asteptam cu drag si pe oricine doreste sa ne viziteze cu inima deschisa! Iti spun sincer ca de cand cu achizitia casei am starnit si invidii, am vazut reactii neasteptate chiar si de la rude, dar oare de ce nu inteleg oamenii ca noi am facut mari eforturi si ca de la luna la luna ne straduim sa ne mentinem financiar pe linia de plutire? Parca e un facut, cum vine cineva la casa pt diferite lucrari, se arunca la bani multi de parca la noi ploua cu ei... Deh, cred ca e si mentalitatea de roman la mijloc.
Si la noi e la fel regula in lift, chiar daca n-am patit nimic pana acum. Paza buna trece primejdia rea!
Ma bucur sa aud ca Ana e bine, ca mananca singurica cu manutele, si ca e cuminte, asa cum ii sta bine unei fetite. Nici noi nu ne plangem la cap mancare, Bogdanel "baga" bine la ghiozdan mai ales la cresa, s-a mai implinit nitzel si a devenit mare pupacios (deh, a avut de la cine invata! ).
Madaiulia, multumesc frumos.
Poohy, ce mai faci? Esti urmatoarea viitoare mamica de BB2 pe listuta noastra. Mai e putin, nu? Tinem pumnii pt inca o luna!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ella, ti am trim un pm

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput