***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(93)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
neata, fetelor, o de la mine.
ella, doar n-o sa te cari cu laptele dupa tine. o sa gasesti cu siguranta ceva care sa-l satisfaca pe bobita. stiu ca fata sora-mii era foarte incantata de borcanelele englezesti.
didi. nici andrei nu zice nimic daca il doare ceva. in schimb ana zice si cand n-o doare nimic . nu cred ca e vreo solutie, decat sa-i tot spui ca ar trebui sa-ti spuna daca il doare ceva, ca sa poti sa il ajuti blah-blah-blah. poate nu suporta doctorii & medicamentele si atunci trebuie sa imbunezi relatia lui cu d&m intai.
azi am serbare la andrei la gradinita
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Didi, eu am o patanie asemanatoare. Eram intr-un fel de mall, dar mic, veseli nevoie mare, fusesem la intilnire cu bb-ii formisti din Cluj, P o ia vesel inainte, eu o fractiune de secunda ma uit dupa niste haine, femeie obsedata, iar el ajunge la scarile rulante si o ia... dar pe cele care urcau, din fericire. A cazut, chiar urca un barbat si l-a prins... dar mi-a aruncat ala o privire, tradusa prin: ntz,ntz, ce mama incosntienta!
Nu a patit nimic, dar m-am tot gindit ca daca o lua pe scarile corecte, coboritoare... facea bum-bum pina jos.
Invataminte: cind vad o scara rulanta, pun mina pe el! Sau vreun lif!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](images/user_woman.png)
Carmen_So spune:
Foarte bune sfaturile pentru febra, ca am racit si noi (adica nr 2,si bona, deocamdata). Febra 38.9, voma, nedormit, tot tacamul. Sper ca macar sa nu raceasca si nr. 1, ca nu rezistam si cu ea acasa...
Didi, nu-i frumos ce faci: sa ajung sa behai ca vaca de ras in birou, vrei sa ma dea astia afara?
Si noi avem patzanii d-astea, nu esti singura. De fapt, cu un tata care pleaca cu telecomanda in parc pe post de telefon mobil (si nici nu observa), la ce ma mai mir? Nr. 1 are asemenea experiente: urcat in lift si tras de par in ultimul moment (bine ca are plete), fugit in fata masinii de doua ori (aceeasi masina, da?) Bine ca am prins-o si bine ca nu ne-a batut soferul, ca si el era sa faca infarct, cred.
Ultima data, nr 1 fuge la baie. Nr.2, la galop dupa ea. Nr 1 intra si tranteste usa. Nr 2 izbeste usa, iar nr 1, ca sa fie sigura ca nu intra balaurul peste ea, suceste incuietoarea. Noi, singure in casa si in oras, tati plecat pana seara. Ce sa sparg usa, cu ce? sau geamul, cadea naibii peste ea. Asa ca am stat s-o conving sa rasuceasca singura incuietoarea, bine ca n-au apucat-o isteriile, si pana la urma s-a descuiat singura. Dar nici sa duc gunoiul nu ma mai duc fara chei si fara telefon, de atunci. Mai avem o prietena la care au venit pompierii cu scara sa scoata fata incuiata in casa (si mama fetei striga de jos sa desfaca geamu cu grija, sa nu-l strice)...
De spus, spune ce o doare, dar cred ca asa-s baietii, sufera in tacere, pe cand fetele anunta intreg universul ca au o bubita.
ckristina spune:
ce faze tari!!!!! sunt convinsa ca atunci cand le traiesti sunt adevarate drame, dar citite par desprinse din cele mai bune comedii
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
lbelciug spune:
Didi, m-ai distrat, dar imi dau seamana ca nu ti-a fost deloc usor sa traiesti "patzaniile" alea cu copiii. Le tii scrise intr-un jurnal caci vad ca sunt datate exact - daca-i asa, mi se pare o idee super. Peste ani de zile vor fi amintiri de aur. Mie chiar imi pare rau ca nu scriu undeva aceste lucruri sau macar expresii cu care ne amuza copiii...
Carmen_So, mi te si inchipui razand la birou. Mai ales acum cu criza asta chiar ca erai in pericol sa te dea afara. Sanatate la zane!
Apropo de lift, Bogdanel s-a prins care e coltzul favorit de piteala a lui Matei si acum zapacitul cum se urca in lift direct acolo se duce. Spre disperarea lui frate-sau, of course. Sa vezi ce tipete se aud din lift in momentele alea... nu vreau sa stiu ce gandesc vecinii.
Hehe, si noi suntem patiti cu baia, noroc ca Matei si-a invatat lectia.
Una peste alta, imi place sa vorbim despre astfel de patzanii. Mai facem si noi haz de necaz, nu?
An@, hai mai scrie si tu ceva.
Eu m-am mai eliberat de un stres, am luat ieri un examen de specialitate si in sfarsit am si eu o sapt mai libera la munca. Acasa totul e pe dos, mai avem doar o noapte de dormit in fostul nostru apartament... maine vine masina ca sa care mobila ramasa... parca am un sentiment de nostalgie, am petrecut in el 8 ani de mariaj, copiii au aparut locuind in el etc... C'est la vie!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM
Florentina Roman spune:
Continui eu...
Tudor, pe la 3 ani, in blocul de 10 etaje al unor prieteni...ii deschid usa la lift, urca doar el, si nu stiu cum si de ce pleaca liftul cu copilul singur in el. El tipa disperat, eu inlemnesc. Noroc ca n-a urcat decat un etaj si acolo l-a preluat persoana care chemase liftul, in timp ce eu am urcat scarile in timp record. De atunci ii tin strans de mana cand trebuie sa mergem cu lift, scari rulante, urcam sau coboram din autobuze, tramvai, metrou.
Tot Tudor, pe la 8 luni, cand mergea de-a busilea... Pleaca sotul dimineata la serviciu si-i dau si sacul cu gunoi, numai ca uit sa inchid si usa cu cheia...eu ma duc la baie sa spal cosul de gunoi, iar asta micu se ridica in picioare sprijinit de usa, ajunge la clanta, usa se deschide si el iese din casa... Ies din baie...si ia copilul de unde nu-i, ies pe hol, nu-i, il strig disperata, ma uit pe scari in jos, nu-i! Pana la urma ma striga vecina de deasupra care-l gasise la usa ei stand in fund... A durat totul cam 2 minute, dar mie mi s-au parut o vesnicie...
De atunci cum intram in casa, invart si cheia...
Si a ramas si inchis in masina lui unchi-su pe la vreo 2 ani, cu cheia pe bancheta din fata, numai ca noi strigam disperati la el sa dea cheia si el avea treaba cu butoanele de pe bord. Iar cand a obosit, a adormit, iar taica-su si cu frate-su au trebuit sa forteze pe dinafara un geam sa poata recupera cheia, ptr ca eram la tzara si rezerva era la Bucuresti. ...A fost invatare de minte sa mai lasam copilul singur in masina fara sa fim siguri ca avem cheile in mana.
Carmen, m-a distrat faza cu telecomanda.
Didi, poate asa sunt baietii, nici Tudor n-a spus cand il durea ceva pana pe la 4 ani...asa umflat...o fi de vina vreo maselutza?
Ella, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!
Corap, si noi avem azi serbare!Il iau si pe Ciprian, ca tati are o sedinta si nu poate veni acasa, parca vad ca alerg dupa el prin toata gradinita...
Florentina Roman spune:
Liviana, felicitari ptr examen! Hai, lasa nostalgiile, va asteapta o viata intreaga in casa cea noua!
Am uitat sa va spun, am lasat saptamana trecuta PC-ul deschis pe pagina cu capsuneii si eram logata si s-a jucat Tudor pe aici si...nu stiu ce a facut. A zis ca a facut clic pe nume si pe niste semne de plus si minus, habar n-am pe unde, asa ca daca ati primit vreun mesaj ceva de la mine, va rog frumos sa nu va suparati, ca nu mai fac
Tamara, sanatate multa la pitic! Si eu alternez antitermicele la febra mare, peste 39.
lbelciug spune:
Florentina, asa e, ai dreptate, dar tot melancolica raman . Voi ce cadouri duceti la gradi, acum de 8 martie?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM
DidiAlex spune:
tot io..in rondu de dupa amiaza.
iunie 2008,
Eram pe balcon, intindeam rufe. David tot se juca la usi si tot le inchidea, le deschidea. Abia o luase la picior. Imi trece un gand ca ar putea sa inchida usa, dar o aveam pe cea de la camera lor deshisa. Dar intr-o zi imi inchide usa si a trebuit sa bat in geam sa vina soata sa mi-o dechida. Asa ca daca-s cu el in casa deschid si geamul, si stau linistita
decembrie 2008,
ca o incepatoare in parcarea masinii, alegeam un loc langa casa. inconvenient: era prea aproape de gard. Si deschideam usa la R ca el sa urce si io sa revin dupa ce il fixam pe David, sa ii prind centurile. si el in urcare, zbang deschidea usa la maxim si o lovea de gard. o data, de doua ori..ii tot explic ca are loc, de ce mai impinge usa...si schimbam masina si mi-o tranteste si pe cea noua fix in primul minut s-a lovit un pic, un okii atent vede si imi dau seama ca ccc copilul nu are nici o vina. io is fraiera ca: parchez aiurea si 2. nu trebuia sa il las singur. Asa ca daca nu are avizul meu, adica nici o piedica aproape, nu deschide usa.
mai am multe ...
corap, la fel si R e un pik mare, cand vrea sa se uite la Tv.
Liv, frumosi ani!!! io am schimbat vreo 16 locuinte in viata mea, greu ma atasam de ele, greu ma desprindeam. Acu chiar imi faceam socoteala ca nu am mai stat din copilarie 3 ani intr-un loc
Noi am primit antibiotik, are o infectie la un ganglio, mi-a zis denumirea, mi-a intrat pe o ureche, mi-a iesit pe amandoua. tre sa il tin acasa ca-i contagios. am intrebat-o daca o poate lua si D si mi-a spus: o sa vedem..
bettyR spune:
Cand citesc ce ati patit imi vine sa rad, dar cand ma gandesc ca mai apare unul si o sa ies cu doua afara, nu stiu zau cum o sa ma descurc. Si noua ne-a plecat Andreea din casa pe la un an, dezbracata aproape, avea numai un tricou si pampers, batea in usa de la casa scarii, norocul nostru ca stam la parter si usa are interfon si era inchisa, altfel se ducea pe scari care-s inalte si multe.
Iar azi afara am mers la un spatiu verde, dar e pe langa apa, Andreea numai in apa direct sa se arunce, si eram pe un mal inalt, au apucat-o isteriile ca nu o las si a trebuit sa plecam in urlete maxime. Tot din astea o apuca, la mare fugea direct in apa ori arunca cu nisip in oamenii de pe plaja, alergam cate unul pe rand dupa ea. Tot asa glont se ducea in strada la masini, abia acum s-a potolit si pare ca a inteles ca nu e voie. In magazine nu am curaj sa intru cu ea, mai ales singura ca nu mai pot sa o scot.
Carmen, Didi sanatate la copii.
Betty 24+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada