***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(93)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ficatul se tine in lapte peste noapte parca. Apoi se fierbe in lapte (sa stai langa el sa nu dea in foc ), apoi se paseaza cu unt. parca si verdeata, dar eu nu am pus ca Ana nu suporta patrunjel. Dar acum imi veni in minte, cred ca data viitoare ii pun masline.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Aaaaaa, Liviana, ff frumos din partea sefului ca a spus cu voce tare un asa mare adevar ! Noi nu primim complimente, dar am primit prima de 8 martie ! Si de data asta chiar am de gand sa-mi cumpar ce va pt mine .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Corap, si eu stiu ca zeama de prune uscate sau sa le mananci asa, se gasesc la legume-fructe (eu am vazut pe la noi), miere de albine cu germeni de grau, sau germeni de grau, ori capsule (la mine functioneaza tare bine), ulei de masline, kiwi, struguri, suc de portocale, suc de morcov si apa multa.

Ana, ti-am admirat domnisoara imbracata tare frumos. Zici ca e o papusa, asa blonduta si ochii albastrii, mai ales cand i-ai pus o bentita. Si tu ce slaba esti, reusisem si eu cand am venit din concediu sa ajung la 52 (inainte aveam 48), si ce bine era, acum am 63, si o burta mare, pana in iunie ma rostogolesc.

Tamara, ai un baiat mare si frumos, imediat poti sa il dai la scoala, mai ales cate stie. Ne vom reveni noi ca nu avem incotro, dar o sa fie greu la inceput, si mie mi groaza sa schimb sau sa o iau de la capat cu ceva nou, dar cine stie ce ne rezerva viitorul.

Am pus si noi 3 www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank">poze noi, doua de azi cand faceau concurs de scris pe pereti cu Thea.

Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_So

Fetelor, cum s-o conving eu pe nr 2 sa ia siropul? de doua zile de cand e racita nu pot sa-i dau nici un antitermic, la febra mare am pus supozitor si in rest sosete cu otet. Da' nu stiu cum s-o mai pacalesc sa ia siropul, totusi, ca ma gandesc ca nu-i trece daca nu ia nimic. Am incercat sa-l pun in ceai, in lapte, in lingurita, in mancare, nimic.

Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi

Io insir toate animalele de plus si le dau mai intai lor, apoi ii vine randul si lui STEFAN.II dau o gurita mica,apoi o iau de la inceput cu animalele si tot asa pana termin siropul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

la dr simu eu am fost cu bia la cabinetul lui pe ca rosetti; programarea mi a facut o de pe o zi pe alta;are program marti si joi de la 11 la 20;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Cit costa la voi o consultatie+remediu la dr homeopati? La noi 80 a fost.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Cit costa la voi o consultatie+remediu la dr homeopati? La noi 80 a fost.

eu am dat 100 lei consultatie +80 tratament

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Ckristina, ohoo, mult. O fi renumit dr respectiv si se mai plateste si capitala, desi nicin aici nu sint preturi mici la nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI MAMICI !!!

www.trilulilu.ro/hosmy/fa16e296ce747b" target="_blank"> un cantecel pentru voi

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

La multi ani, Mamicilor de capusnici!!!! Sa fim sanatoase si voioase macar pina la 80 de ani!!!!

Mergi la inceput