***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(93)
Raspunsuri - Pagina 10
DidiAlex spune:
Chichi, LA MULTI ANI!!!
sa fii sanatoasa, fericita si tot ce iti doresti tu!
distractie placuta
ella_74 spune:
Chiqui,
La multi ani! tot ce-ti doresti.
inca un pestisor in odisee
Alyna24,
multumim pentru aprecieri.
Nu stiu ce sa-ti zic cu rabdarea la joc; si alearga ca un zabauc prin casa, dar se mai opreste, mai face un puzzle, mai construieste ceva si o ia de la capat.
Noi inca nu-i citim povesti dar ii zicem scurte poezii si invata si el si spune el poezia acolo unde prinde.
Mai avem niste enciclopedii de copii , cu animale , cu natura, etc si il tin in brate si ne uitam impreuna; ii place tare mult sa-i zic cate o scurta poveste despre fiecare animal de ex; si de ex daca il intreb ce traieste in apa, imi spune balena, hypo, crocodilul, rechinul, etc.
Cred ca trebuie sa le lasam libertatea sa aleaga ce sa faca cu timpul dar pe de alta parte sa ii "mani****m" spre anumite directii.
Betty,
asteptam vesti daca e roz sau bleu.
si sora mea geamana se pregateste de bebe, inca nu e gravi dar sper sa fie luna asta ; asa ca o sa ma bucur iar de bebe mic chiar daca nu va fi al meu.
Diana,
asta am citit si eu, ca laptele peste zi reduce cantitatea de mese solide; si cum nu prea mananca in general , de asta nu-i dam lapte peste zi, desi de multe ori imi vine sa fac asta ca daca vad ca nu inghite nimic ma gandesc ca macar lapte sa bea.
mai pun un filmulet cu , evident tot cu puzzle, dar mi s-a parut haios ca desi noi l-am indrumat sa puna gresit piesa de final el saracutu a stiut ca nu-i asa si tot spunea "nu-i acolo, nu-i".
http://picasaweb.google.com/clementina.cinca/Filmulete OFebr2009#5307813788681608834
plec spre baby expo...
kid spune:
Chiquitita La multi ani cu sanatate, noroc, fericire si tot ce iti doresti!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
bettyR spune:
O sa am inca o fetita, mi-a zis si data trecuta, dar nu era sigur 100%. E bine, normala, are 700gr, se misca nonstop si sta cu picioarele in cap.
Ella, mie mi se pare ca seamana Bob cu Andreea la comportament, la fel de tare s-au zbierat cat erau mici, acum parca is tot mai intelegatori. Si Andreea are rabdare sa ii spun poezii scurte, cantecele, la povesti le scurtez mult si le spun pe carti cu imagini. In ultima vreme a invatat ca aude cu urechile, vede cu ochii, arata animalele care rad, ca iarba e verde, din astea. Mai avem un joc preferat, ii spun 'mainile pe urechi, mainile pe picioare, mainile pe nas...' si punem amandouam mainile, o distreaza. Sper sa isi revina Bob cu mancatul ca e tare rau, in perioada asta Andreea mea mananca bine si e mai simplu, nu tot faci si arunci ... Mai vorbeste cu soacra-ta sa fie mai flexibila, Andreea ii place sa ii pun bucatele de snitel, peste la gratar, banana, portocala, cascaval si isi ia singura. Incearca si asa, poate merge, dar nu in scaunul de masa, pune-l pe un scaun al vostru, sau de-al lui mic, deja poate vede scaunul de masa ca scaun de tortura daca insista soacra.
Asteptam sa ne zici si de sora ta cand o sa se intample.
Oare Elteka ce mai face?
Ioana, si Andreea are energie multa, fuge prin casa si ocupatia de baza e sa sara pe paturi in picioare, se arunca pe burta, in fund, apoi se pune pe spate si da din picioare, zici ca face fitness. Sare in fund pe mingi, nu stiu de unde ii vin atatea in minte. Si afara la fel, dar are si momente cand sta si se joaca frumos.
Andreea nu adoarme fara mine, dupa 10 minute de cand am venit a inceput sa caste, am pus-o in patut si in 2 minute a adormit.
Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
ckristina spune:
ella, ne am uitat cu interes la bobo; am vrut apoi sa i pun baby einstein biancai si tot striga:"nuuuu... bobo";l a auzit pe sotul tau cand ii tot zicea bobo... asa ca i trim un mare si asteptam alte filmulete...
ioana am vrut sa ti raspund la intrebarea cu laptele dar am uitat:bi papa 3 * 230 ml lapte si nu o sa i reduc pt ca ea nu are voie alte lactate;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ioana13 spune:
LA multi ani Chiquitita!!!
Betty, va fi frumos pt fetela tale, 2 surori! Voiai sa ai si un baietel? Ori mai faceti, ori stai linistita ca vei avea la baieti... din cauza fetelor tale frumoase.
Bob sigur e un super destept! Cind ai zis, Ella, ca iar e un puzzle, am crezut ca e de ala din 2-3 bucati, dar m-a impresionat! Azi miine face din alea de 500!
Noi azi am fost la sanius, prima data, ca e zapada din greu la noi, dar am fost raciti si era prea frig. Azi a fost superb, P e incintat. Miine mergem iar, daca nu ploua, fac si niste poze, ca am uitat azi aparatu.
V-am mai spus, noi avem in vecini un baietel, cu 2 luni mai mic decit P. Se joaca mult impreuna, dar azi P a facut o faza... cred ca din gelozie sau saturatie, voia sa plece vecinu acasa..... S-a lovit putin, cum in alte cazuri nu plinge, dar a inceput sa plinga si s-a scremut vreo 5 minute sa smiorcaie in brate la mine, apoi a stat nemiscat... am crezut ca adoarme, ca Doamne fereste, ce tare s-a lovit ca devine somnolent.
L-am intrebat ce face, hai la catel... de astea, nimic. Mama vecinului a zis, hai ca plecam, s-a ridicat P, si nu a mai avut nimic Dar am tras o spaima.... Oricum, m-am linistit, cred ca actor va fi cind va fi mare...
El mai face faze de astea, la soacra-mea, dupa 2 ore de stat cu el, el s-a dus in pat si i-a facut pa-pa!
VA pup, noapte buna
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
chiquititaLA MULTI ANI ,FERICIRE SI SA TE BUCURI DE COMOARA TA
betty felicitari pentru fetita!O sa ai doua surori si vor fi 2 prietene.Bravo.
bettyR spune:
Ioana, tati si-ar fi dorit un baietel mai tare decat mine, dar am mai facut unul mai mult pentru Andreea, sa nu fie singura, si cred ca o sora de varsta apropiata e bine. Eu altul nu mai fac, ajunge.
Ce frumos ca mergeti la sanie!
Andreea a adormit si s-a trezit plangand si strigand 'mama', am luat=o in brate si asa s-a lipit de mine si a stat asa nemiscata. Cred ca is la varsta la care is lipiti de noi tare.
Eu nu am vazut filmul cu Bob inca, dar maine ma uit.
Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
madaiulia spune:
Chiquitita La multi ani! si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.
Ella super inteligent Bob. Andrei n-ar sta sa faca puzzle-uri sub nici un chip, el din fuga imi arata aici se pune, pune-l tu. Ii mai zic uneori ca parca are mancarici in fund, asa nu sta locului o clipa. Ziceai mai demult ca ti-a zis un medic ca Bob ar putea avea ADHD, stai linistita, un copil cu ADHD nu ar sta sa faca puzzle nici daca de asta ar depinde viata lui.
Betty felicitari pentru fetita, cred ca se vor intelege tare bine cele doua surori, nici diferenta de varsta dintre ele nu e mare, mereu vor avea preocupari comune.
Noi tot singurei suntem, Andrei toata ziua il "apteapta" pe tata. Azi am avut program de socializare intens insa, am fost la niste prieteni cu copii si dimineata si acum seara, nu mai voia sa plece, de care ori ma pregateam sa-l imbrac imi zicea "mai tam putin-putin" si i se inchideau ochii de somn. A adormit in masina pe drum de fiecare data, doar l-am luat si l-am plantat in pat cum am ajuns.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007