***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,
am fost la baby expo si am cumparat in 30 de minute o gramada de chestii: in total 10 puzzle-uri, 4 carti de colorat si culori cerate.
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/JocuriBabyExpo#5307969223526292658

sunt 2 cutii cu cate 3-4 puzzle-uri cu animale si niste puzzle-uri gigant, mai are unul cu Winnie si ii place.
Cartile de colorat sunt din alea groase , una chiar are 500 de pagini; culorile le-am probat si sunt bune, nu se faramiteaza si nici nu se topesc
Si ceva special, o carte de colorat cu un stilou care se umple cu apa si cand va desena, paginile care in acest moment sunt albe se vor colora singure; dupa un timp paginile redevin albe si poate activa culorile prin desenare de cate ori vrea; scrie pe carte ca e potrivita pentru calatorii.

Din pacate n-am avut timp la dispozitie, dar de data asta mi s-a parut ca erau mai multe standuri cu jucarii; maine dim plecam la munte dar parca as mai trage o fuga pana la baby expo, ca azi n-am vazut de incaltat pe acolo decat Pablosky si din pacate pentru nimic masura 24; n-am apucat sa parcurg decat standurile de la parter.

Nu mai retin cine intreba de puzzle-urile din 2 bucati pe care le are, sunt marca GALT si le aveau si azi in stand; mi le-a recomandat azi duduia care vindea dar am ales cele 2 puzzle-uri cu dinozauri si animale de jungla.

si multumesc ca l-ati vazut pe in actiune.

Betty,
felicitari pentru fetita nr.2.
sa stii ca nu are probleme cu scaunul de masa, adica sta frumos in el dar ideea e ca nu mananca; si oricum am incercat sa-i inducem aceasta obisnuinta, ca daca e in scaun , acolo se mananca; nu mi se pare normal sa alerg cu mancarea dupa el prin casa, desi uneori as sta si-n cap numai sa manance.

Mica,
v-ati intors de la schi? cum a fost?

Ckristina,
sa stii ca si eu ii arat filmuletele cu capsuni lui o si la fel, striga si el ce aude in filme

Ioana,
multa sanatate lui P; si a bolit luna asta; sper sa fie ultima raceala pe acest sezon, ca tare rau e sa fie raciti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Nu stiu daca ma mai tine minte cineva. Am o capsunica de baietel de aproape 2 anisori la sf. lui aprilie.
Noi locuim in North Carolina. Vom veni in Rom pentru o luna. Nu am mai fost de 5 ani, deci familia nu-mi cunoaste baiatul. Sunt f. emotionata de revedere.
Stiu ca in Romania se gasesc absolut de toate, dar as vrea totusi sa stiu cat costa scutecele. Aici sunt reletiv ieftine dar parca nu m-as cara cu ele. O prietena tocmai s-a intors din Cluj si mi-a zis ca a cheltuit enorm pe scutece pt. bebe...!!!???? :) Jacob foloseste Pampers inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Arthurana, cum sa te uitam??????? Bine ai revenit. De ce nu ne-ai mai scris nimic de puiul tau??????
Poate ca acum cat vei fi in Romania vei fi mai mult cu noi aici pe forum.
Te pupam ,si revin azi cu ceva preturi pentru tine.

Chiqui, la multi ani!!!!!!!!!!!!!!Sa fi fericita si sanatoasa!!!!!

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Didi, Ella, Florentina, Madaiulia, Doxinu, Kid, Ioana, Vas multumesc pentru urari! M-au bucurat foarte mult! Am implinit 29 de ani, desi daca calculam dupa ziua mea, doar 7 si un pic am!
Am pus niste poze cu Livia in semnatura. Cu cititul suntem la zi, de scris nu am mai scris, rusine sa ne fie.
betty, felicitari pentru fetita, o sa se joace impreuna si stii ca se zice ca copii nu sunt la fel asa ca poate va fi foarte cumintica, sa nu ma intelegi gresit, ca nu zic nimic de rau de Andreea!
ella, cu gradinita o sa scapi in anumite privinte de soacra, eu cred ca va continua sa te innebuneasca pentru ca va veni de dorul lui bob sau va vrea sa il ia la ea, vor incepe discutii de genul e nepotul ei, il iubeste etc...macar nu te mai streseaza zilnic
Liviana, felicitari pentru casa! Mi-a placut mult tortul cu familia!
carla, esti o graviduta asa de slaba, felicitari pentru fetita!
lavini, teodora e o scumpa, ce bine iti sta cu doi pui! Asa am si eu un chef cateodata!

Livia e intr-o perioada cand mananca de sparge, are 12,5 kg iar inaltimea nu o stiu ca nu am masurat-o. A inceput sa zica din ce in ce mai multe cuvinte, repeta tot dupa noi si, spre bucuria mea i-a mai crescut si parul!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mirela La multi ani!! Sa fi fericita alturi de puiul tau scump!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Salut! Am fost ieri la Baby Expo, pe la 10 dimineata, nu am stat prea mult, dar i-am gasit Marei niste ghetute dragute de la Tesorino, au piele int si exterior, sunt 125 de ron, pret de productator. Cei care le comercializau sunt din Oradea, nu au magazin in Buc, dar de sapt viitoare o sa se poata comanda online de la ei. E posibil sa vina si de la Kidex.
La multi ani, chiquitita!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani de martisor!

Sa aveti o primavara frumoasa, cu sanatate, multa dragoste si impliniri pe toate planurile!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

chiquitita, La multi ani! si din partea mea cu intarziere. Nu ma supar eu asa usor, mai ales ca eu singura zic de Andreea ca e o mare zbieratoare, ce sa ii fac daca asa e, acum iar ii ies masele si face crize din orice. Eu nu ma bucur ca ii creste parul f repede, ca nu sta deloc la tuns, face isterii si am ajuns sa ii tai bretonul azi in somn. Nu am putut sa vad pozele cu Livia, imi da 'Page Not Found'.
Sa o tina Livia tot asa cu papa, si Andreea are peste 12, dar numai 100-200 gr, oricum mananca mai bine in ultima vreme si de acuma treaba ei ca e mare.

Fetelor, multumesc pentru felicitari!

Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Chiqui la multi ani! Scuze de intarziere.

Arthurana nu te-am uitat. Referitor la intrebarea ta poti sa-ti spun ce mi-au povestit 2 prietene care au venit in tara si au regretat ca nu au luat cu ele lapte praf, chiar dc este aceeasi firma, calitatea a fost alta.
Pachetul de pampers la noi in hipermarket costa in jur de 50ron= 15usd un pachet de 50-60 bucati (in functie de nr). Mult mai scumpe mi se par servetele umede care costa vreo 2 usd un pachet de 62buc. Din pacate cred ca daca faci conversia vei constata ca unele bunuri si alimente sunt cam sumpe in Romania.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Incerc iar cu pozele:
http://good-times.webshots.com/album/570171014HLtVWI

Madi, Graviduta, Betty, Tamara multumesc!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput