***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(93)
Raspunsuri - Pagina 9
corap spune:
da, betty, e sanatos. bine, noaptea cand cerea lapte il "pacaleam" in sensul ca ii dadeam lapte degresat integral, de-ala cu 0,1 % grasime. apa n-ar fi vrut, ca nu era prost
acum nu mai bea asa de mult, adica nu mai mult de 2 cani/zi, cateodata si mai putin, dar a avut o perioada de lapte intensiv. eu nu mi-am facut prea multe griji, pentru ca se dezvolta ok.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
diana spune:
Ioana <doxinu>, medicul meu spune ca 500 ml/zi este duficient pentru un copil 1-3 ani. Mi/a spus sa nu ii mai dau lapte in timpul zilei,*ca ii stric foamea* si sa/l invat sa bea apa si sucuri facute la storcator (copiilor mei nu le plac fructele). Si multumim pentru sfaturile date
Si ai mei baieti mai ies asa ca *baietii* dar in timpul asta mai stau si eu linistita.
Fetelor, ati fost la babyexpo? As vrea sa ma duc si eu sa ma uit de o tricicleta cu maner. Eu am avut la Alin una chinezeasca pe care am folosit/o foooarte mult pe post de carut dar a cedat...ca orice lucru chinezesc. Ati vazut ceva interesant?
Va pup
Alyna24 spune:
Salutare,
Vreau sa felicit si eu proaspata mamica, Lavini.Sa fie sanatoasa Teo, cuminte si sa va aduca numai bucurii.Sunteti o familie minunata!
Vreau sa spun cate ceva la fiecare ca v-am mai citit dar n-am avut timp sa si scriu:
Gravi- am vazut fetita frumoasa de Mara care e o dulce cand scoate limbuta;
Ella- apropos de tuns, deja l-am tuns pe David de 4 ori si abia ultima data a fost mai cumintel caci s-a dus cu ta'su si poate de aceea;iar Bob e un mic geniu(repet ca ma lasa masca de fiecare data).Cum ai reusit sa-l faci sa aiba rabdare?Ma chinui cu David sa-i desenez, sa facem puzzle-uri, sa ne uitam pe carticele dar cam fara rezultat.Se enerveaza imediat si nu mai vrea nimik.
Vazut si pozici de alti capsunei care sunt toti asa de mari si frumosi.Pupici la toti!
Liviana, sa stapaniti sanatosi noua casuta!Asta este si visul nostru dar...cine stie cand sau daca se va materializa vreodata!
Ana, refer la primul Nos vazut de David....era tinerel, dragutel....Oare vorbim de acelasi mos vazut si de voi?Era in CityMall acum 2 ani.
Mihamora, m-ai terminat cu pozele din Cancun.F frumoasa vacanta.
Noi suntem bolnavei.David a facut febra si a varsat de m multe ori acum 2 zile, abia i-am scazut febra.Si totul....de la un iaurtel Danone Cremoso.Eu una nu-i mai dau de la Danone nimik.Acum e un pic mai bine dar ink f slabit si nu prea mananca.Abia bea cate un pic de ceai.De 2 zile n-a mancat mai nimik.Sper sa-si revina cat mai repede ca m-a terminat de 2 nopti.Sta si dormiteaza si adoarme imediat cum sta pe pat sau cand il iei in brate.Probleme aveam si cu kk dar azi in sfarsit a facut si cam moale.Cred ca de la atata ceai, nemancat.....Maine mergem si la pediatra.
Stie cineva daca Lactuloza si Dufalacul daca sunt una si acelasi lucru sau sunt asemanatoare continand aceeasi compozitie?N-am gasit decat Dufalac.lactuloza nu mai au farmaciile de cateva luni.
Multumesc pt raspunsuri anticipat.
Pupici.
PS:Inainte sa se imbolnaveasca David, bea cam 800 ml de lapte pe zi(dimin si seara).
Irinusha spune:
Salutare plantatie!
Vreau si eu sa felicit proaspata mamica dubla :) ... nu-mi vine sa cred ca deja primesc capsuneii suriori si fratiori ...
Lavini, sa-ti traiasca Teo si sa fie sanatoasa si baftoasa! Frumoasa e deja ... am vazut pozele :)
Bagati, va rog frumos, un ochisor si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133694&whichpage=1
Pupici pe capsunici! :) Sanatate multa puiutilor bolnaviori!
Mamica de "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
Suntem MAME cu "M" mare?
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alyna24 Noi suntem bolnavei.David a facut febra si a varsat de m multe ori acum 2 zile, abia i-am scazut febra.Si totul....de la un iaurtel Danone Cremoso.Eu una nu-i mai dau de la Danone nimik.Acum e un pic mai bine dar ink f slabit si nu prea mananca.Abia bea cate un pic de ceai.De 2 zile n-a mancat mai nimik.Sper sa-si revina cat mai repede ca m-a terminat de 2 nopti.Sta si dormiteaza si adoarme imediat cum sta pe pat sau cand il iei in brate.Probleme aveam si cu kk dar azi in sfarsit a facut si cam moale.Cred ca de la atata ceai, nemancat.....Maine mergem si la pediatra. Stie cineva daca Lactuloza si Dufalacul daca sunt una si acelasi lucru sau sunt asemanatoare continand aceeasi compozitie?N-am gasit decat Dufalac.lactuloza nu mai au farmaciile de cateva luni. Multumesc pt raspunsuri anticipat. Pupici. PS:Inainte sa se imbolnaveasca David, bea cam 800 ml de lapte pe zi(dimin si seara). Alyna @ DAVID(22 Aprilie 2007) |
SA nu fi facut enterocolita sau toxinifectie alimentara.Noi am facut enterocolita de la o punga de pufuleti GUSTO pe care la fel ca tine am zis ca nu-i mai dau niciodata.
Referitor la Lactuloza si Dufalacul ai cautat pe net?Io cand nu gasesc ceva cau imediat prospectul pe net si ma lamuresc.Sanatate multa!
Uite www.efarma.ro/products.php?id=2089" target="_blank">AICI
Alyna24 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui doxinu
SA nu fi facut enterocolita sau toxinifectie alimentara.Noi am facut enterocolita de la o punga de pufuleti GUSTO pe care la fel ca tine am zis ca nu-i mai dau niciodata. Referitor la Lactuloza si Dufalacul ai cautat pe net?Io cand nu gasesc ceva cau imediat prospectul pe net si ma lamuresc.Sanatate multa! Uite www.efarma.ro/products.php?id=2089" target="_blank">AICI Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007 POZE 1 AN www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN minunea noastra Stefan |
Am cautat pe net insa mie mi-a prescris Lactuloza si mi-era teama sa-i dau Dufalac crezand ca nu e acelasi lucru.Am sunat si doctora si m-a lamurit.
Mersik frumos.
doxinu spune:
Fetele unde va duceti voi in weekend cu puiutii?Adica cand este vreme asa urata de nu se poate sta prea mult afara....Cum sa isi consume energia daca ii tinem asa de putin afara?Cum va jucati cu ei in casa?Io nu stiu ce sa-i mai fac sa nuse plictiseasca.Astazi am facut prajituri impreuna.Nu va zic cum arata bucataria
ckristina spune:
ioana, eu o fugaresc in jurul canapelei;alteori dansam; ii mai spun ca facem gimnastica si merge pe varfuri, facem intrecere la mersul de a buselea; sotul mai incearca fotbal(dar fara succes); cel mai mult ii place cand ma pitesc si apoi incep sa o strig si ea vine sa ma caute; se piteste si ea dupa perdeapt stefan
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
bettyR spune:
Ioana, nici eu nu mai stiu ce sa fac cu ea, noi stam cam doua ore afara, dar ramane mult timp.
Andreea are un cub cu forme geometrice, dar pe fiecare lature is alte figuri, e mai greu, dar s-a prins si acum in fiecare zi se joaca cu el.
Are puzzle-uri multe, si simple, adica un animal intreg, la altele se face imaginea din 3 piese, si unul mai complicat,un vapor din vreo 10 piese, incepe sa il faca aproape tot si il prefera. A mea e genul ca ii trebuie sa mestereasca nonstop ceva, nu pune mana pe papusi sau jucarii de plus.
Mai are carti de colorat si creioane colorate, coloram impreuna si mai invatam culorile, dar si singura. Cam astea o tin ocupata, dar si umbrelele, scaunelul, baloanele, cortul. Azi scria iar pe perete, o auzeam din bucatarie cum scrie ca e perete comun. Am mai facut baloane de sapun, dar nu-mi plac ca pe mine ma pisca ochii si cere sa sufle si ea si pune gurita, si m-am saturat de 'mama dufa'. Aseara s-a jucat tati tare frumos cu ea, arunca o minge spre ea, una usoara, si ea dadea cu manuta inapoi ca la volei, s-a distrat tare.
Mai nou se uita cu ce e imbracata si se duce si isi alege ea haine si ma tot pune sa o imbrac, si le alege pe cele cu flori.
Ii pun muzica de copii si o mai las singura sa se joace, ii place sa
asculte si spune si ea cuvinte din cantece, mai dansam impreuna sau cantam si gesticulam, 'Bate vantul frunzele','Daca vesel',...
Ii mai spun poezii, in ultima vreme imi cere ea cate una anume, ca altele noi nu i-am mai zis.Cand spal vase de obicei eu ii zic o poezie si ea sta si spune dupa mine cuvinte din ea.
Cam atat, ma duc sa ma culc ca e noapte si maine merg la cluj la control.
Betty 22+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
doxinu spune:
ckistina cam asa ne jucam si noi
bettyio am un copil energic care nu sta in l;oc 2 minute sau se se joace cu aceiasi jucarie.Si io i-am luta to felul de puzzel-uri din carton sau lemn forme geometrice,defapt este un cub cu multe forme geometrige.nu are rabdare sa stea sa mosmondeasca,la el este totul o fuga
Sa ne spui cum este bebe si daca vrea sa sti si tu ce sex are colocatarul