Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriroxy30 spune:

BUNA DIMINEATA MAMICILOR CARE S-AU TREZIT MAI TARZIU, ASA CA MINE SI BUNA ZIUA CELORLALTE ,MAI HARNICE,CARE S-AU TREZIT DE DIMINEATA ,DEVREME ! SA AVETI O ZI BUNA !

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriroxy30 spune:

IN SFARSIT SUNT TRECUTA SI EU IN LISTA DE BURTICI,SPERAM LA ECOGRAFIA DE LA INCEPUTUL LUNII MARTIE SA PUNEM SI UN CARUCIOR FRUMOS .FIIND PRIMUL COPILAS,NE VOM BUCURA LA FEL SI DACA E BAIETEL,SI DACA E FETITA. SINGURUL CARE VA FI DEZAMAGIT DACA E FETITA VA FI SOCRUL MEU,CARE TOT TIMPUL INTREABA CE MAI FACE BAIETELUL DIN BURTICA !

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata burtici!

Sunt cam zombi in dim asta, sunt treaza de la ora 4 din motiv de copil caruia ii ies masele si apoi de mamica cu insomnii.....
In primul rand BINE ATI VENIT! burtici noi, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi. b3b3 cred ca esti cea mai tanara mamica dintre noi, felicitari pt curajul de a face un bebe asa tanara. Mai cunosc pe cineva care a nascut primul copil la 19 ani si zicea ca a fost cu totul altceva (rabdare, rezistenta,etc) fata de atunci cand a avut al doilea copil pe care l-a facut la 34 de ani.

lucialu da, tastarnitza aveti, ca nu se potriveste limbaritza :), dar imi place. Norocul meu in schimb ca nu am pofte decat inchipuite de mine, daca citesc pe la voi ca faceti sau ca mancati nu stiu ce, nu ma pasioneaza.

micaalsa intr-adevar nu mai apar asa multe fete de acum incolo dar tot apar, asa ca nu stiu, aia a fost parerea mea, dc voua va place cu numere nu ma deranjeaza. Important e ca cine adauga vreo persoana noua sa schimbe si numerele de pe tricou .

Cand tot citeam de dim ce ati mai scris de ieri pana azi ma gandeam cine lipseste la apel si mi-am adus aminte de Rallu, sper ca sunteti bine amandoi si tu si bebe. Mai da un semn sa stim ca sunteti bine .

Aseara am fost la medicul de familie ca sa imi dea certificat pt reducerea programului de lucru cu 1/4 si m-am enervat la culme. Am o dr de fam in varsta care are fff putine gravide, poate 2 pe an si habar nu are de legile pentru gravide. Cand i-am spus la tel de ce ma duc la ea a sunat pe o "mare" dr ginecoloaga care i-a spus ca pt asta tb sa merg la o comisie de expertiza . Am ramas socata si m-am certat cu ea juma de ora. Am vb in fata ei cu medicul de la medicina muncii (ca dupa minunata dr gineco trebuia si medicul de medicina muncii sa participe la comisie) care mi-a spus f clar ca nu e nici vb de comisie si care m-a certat ca de ce nu am dus la servici direct adeverinta de la neurolog si ma mai complic cu dr de fam. Intr-un final dr de fam a zis ca imi da certificat dar sa ii duc recomandare de la ginecolog ca pe adeverinta de la neurolog nu se intelege parafa dr......I-am spus sa-mi dea adeverinta inapoi sa eu o duc pe-aia la servici si dc mi se cere altceva mai discutam.....asa imi vine sa imi schimb medicul de fam, numai ca e vizavi de casa (imi e f usor sa iau concediile de maternitate) si imi da concediu medicul fara probleme de fiecare data cand ii cer. Chiar si aseara imi zicea hai sa iti dau 2 sapt de medical pana ne lamurim ce tb sa facem cu reducerea de program, numai ca acum la munca nu pot sa imi iau medical....

Hai ca acuma am avut si eu tastarnitza, dar sunt plina de nervi.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna si de la mine....deja imi e greu sa va urmaresc, ati scris deja un capitol si l-ati inceput pe urmatorul si eu cred ca am particiopat doar de vreo 3 ori...

Eu azi am venit la birou, desi maine am controlul la doctor..dar nu mai puteam sa stau acasa....acum parca imi lipseste.... Oricum stau pe scaun si incerc sa nu ma agit si sper ca maine dr sa imi dea unda verde....Abia astept controlul, poate ne zice si noua ce culoare avem.

Si o veste buna..bebe a miscat, adica simt ceva asa ca o mica bataie din cand in cand in burtica.. trebuie sa fie bebe....

In rest va urez si eu la multi ani celor sarbatorite si un bun venit noilor burtici.

18+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna ziua mamici de zmeurici
Revin si eu cu o intrebare. Stie careva din voi in ce zile din saptamana pot gasi telefonul lui Iosup deschis ca sa-mi pot face o programare???? Va rog ajutati-ma! De vineri sun si este inchis.

Va

Andra_80 +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata!
Motana merci mult de link!M-am uitat pe covor si aproape nu am recunoscut mai bine de jumatate din personaje.Am trecut pe imdb.com si acolo sunt mai multe poze.Mi-a revenit inima la loc cand am revazut actori cunoscuti, regizori,ca incepusem sa ma indoiesc de mine :))Credeam ca am ramas in urma cu noutatile. Am vazut-o pe Madonna si m-a luat cu fibrilatii...cum i se vad venele pe maini si isi arata varsa bine inclusiv operatiile de retusare,Kate Beckinsale arata intr-adevar ca o diva si Kate Winslet-superbe englezoaicele.Mi s-a strans inima cand am vazut cum au trecut anii peste Christopher Walken...In fine sa nu fiu off topic,filmele inca nu le-am vazut,dar asa in genere nu-mi place Penelope nici mie,nu ma dau in vant.O fi buna un filmul jucat.Nu-mi dau cu parerea pt ca sunt subiectiva.Am alti favoriti.Parca prea putine rochii frumoase anul asta sau gresesc?Insa clar preferam sa-i vad pe toti in miscare,dar neam!daca e pe HBO.Si mie imi plac filmele,in special clasice sau ecranizarile redate cu fidelitate dupa romane celebre.In special productii de miniserii BBC.A si desene animate corse,pe alea le mananc pe paine
Urmeaza sa vaz Wall-E
Anca imi pare rau de nervisori.Si eu fix inainte sa raman gravi gasisem unde sa-mi mut dosar medic de fam,ca nici eu nu ma dau invant dupa al meu, dar am ramas gravi si am spus sa nu mai ma trambalesc de colo-colo pana cand vine BB.Unde doream beneficiam mai mult decat de trimiteri stanga-dreapta, ofereau kineto,acupunctura,alea-alea.Mai vedem.Si facem galerie maselutelor sa iasa afara.Stiu de la prietena mea ca sunt pacatoase.
Uliasii superb!Sa incerc si eu sa-i citesc povesti lui BB mare,care nu vrea sa se odihneasca suficient?
Blanca ai grija de tine!Daca tu esti fericita la lucru iti tin pumnii sa primesti unda verde,dar stii si tu nu ai nevoie de cicalitoare ca e bine sa nu fortezi nota.Una peste alta deci te simti mai bine!
Pooh bafta mare!Va fi bine si vei veni acasa si mai indragostita de BB
Hera,wooooooow!Ce vise!Categoric important e sa fie BBicii sanatosi,ca cred ca fiecare culoare are farmecul ei.Nu am visat nimic legat de sexul lor.Visez ca sunt gravida,deci sunt constienta de starea mea macar in vise,dar atat.Ai sa vezi ca si pt baietei se gasesc lucruri frumusele-frumusele.
Ma retrag sa nu ma apuce iar tastarnitzaEu raman fidea lebenitei.Aseara am primit una buna cumparata de tati,sorpreza.
Si eu votez ca fetele care s-au inscris la odisee si nu mai dau semne sa o faca,sa stim ca sunt bine.
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hello
eu sunt la servici zombie ca de obicei, de al 2 la 4 m-am uitat pe pereti, ca de obicei m-am trezit sa merg la toaleta si gata somn...daca nu ma trezeste Cezar ma trezeste bebelina din burtica

ca de obicei n-am apucat sa citesc nimic ca am avut ceva treaba la servici

la 15.30 ma duc la noul doctor, spersa fie ok

va povestesc dupa ce ma intorc

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Salutare mamici,

ma alatur si eu

DN 28.03.1982
UM 8.10.2008
DPN 15.07.09

Dupa ultima echo facuta pe 2 feb se pare ca sunt mamica unei fetite :)

Stef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Saluty dragelor!

Bun venit noilor burticutze cu zmeurici..sarcina usoara si puiutzi sanatosi .

mcrissa – ma bucur tare mult ca ai gasit cauza pierderilor tale si ca ai gasit un doctor de incredere si sunt convinsa ca in viitorul apropriat iti vei tine in bratze sufletzelul mult dorit .

nusy – chiar ca bebe se joaca de-a ascunselea cu voi..e bine ca pana acum pare a fi ce-ti doresti tu.

Eu ieri am avut o zi ff aglomerata la serviciu si am fost si cu emotiile ecografiei..asa ca toata ziua mi-a fost rau.
Am avut programare la Medlife la eco morfologica la ora 19..am ajuns acolo la fara 20 si a trebuit sa asteptam pana la 20 sa intram. Eram franta de oboseala..dar m-am luminat la fata cand mi-am vazut puiutzul drag care are o fetzishoara tare gingasa . In principiu este bine..se pastreaza decalajul de o saptamana in minus intre varsta conform CM si varsta ecografica...sper sa recuperam pana la urma...iar ca sa nu fie totul oki mi-a mai zis ca placenta prezinta un lob aberant..ce o mai fi si asta habar n-am..dr zicea ca nu afecteaza bb...sper sa fie asa.
In final am aflat si culoarea caruciorului...Ina va avea o FRATIOARA asa cum isi dorea tare mult.

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 22+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor,

Nusy..ca si tine eu atata imi doresc un copil sanatos dupa toate emotiile si chinul din ultimii doi ani..

Motana..don't worry..m-am uitat peste mesajele mele,cateva..ca am scris cam multsa vad ce potop am scris despre bani.nu m-am prins unde..poate ti-am facut impresie gresita cu meniurile mele ,niste cheesecake sau fructe pe care oricine cred ca si le poate permite.....ok?closed subject.

barbatu-meu vrea sa plecam ceva vreme unde avem casa de vacanta,de obicei ne conectam rapid doar pt e.mail,probabil nu vom avea semnal grozav numai 3G dar merge prost,incet din cauza muntilor,e in padure asa ca va doresc de pe acum numai bine si sanatate maxima tuturor fetelor si bebelusilor vostri!

o zi fantastica tuturor!la toata lumea.

Muffinuta
14+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput