Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Maaaama fetele ce harnice ati fost!! Recunosc ca nu am reusit sa citesc decat pe diagonala
dar, Un Cald Bun Venit!!!!!!noilor zmeurci!!!!!
mcrissa - dupa socul pe care l-am avut cand am citit nenorocirea ce ti s-a intamplat, te-am urmarit si la celelalte subiecte,am vazut cat de mult ai luptat sa afli o cauza a acestei nenorociri. Oare de ce naiba nu ne dau medicii sa facem analizele de genul asta preventiv??!! Mi se pare inuman sa stii ca doctor ca exista anumite afectiuni care pot duce la o asemenea tragedie si sa nu spuna nimic mamicilor sau fetelor care vor sa aiba un bebel...off...felicitari pentru ca ai avut puterea sa lupti si sa afli cauza!
Cred ca e un termen pentru panica la gravidutele cu gargauni ca mine si ca altele (va stiti voi). De doua zile am senzatia ca am stomac dar nu mai am burtica din-aia de bebe, ca nu mai simt nimic..jena, greutate..nimic...ca nu mi-e rau....incer sa ma calmez si refuz sa ma gandesc la tampenii iar noaptea visez numai idiotenii..ca bebelu nu mai e si alte prostii..of Doamne..eu care aveam premiu pt cea mai relaxata persoana....sper sa fie bine bebe...normal ca nu mai rezist pana in 10 martie...joi sau vineri mai bag un eco...macar sa-l vad ca se misca....nu vreau sa va transmit starea asta a maea asa ca va las...mai vorbim....si...mersi ca sunteti ca voua va mai pot povesti..

s 14
http://bd.lilypie.com/gkpVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

hellou burticutelor mele dragi .Sa fiti iubite si apreciate de jumatatile voastre,asa cum meritati .
Noi cam chiulim de pe aici,dar tare greu imi fac putintel timp liber sa mai citesc cate ceva,iar de postat....
eu ieri am fost sa fac TT si am vazut ca naintea mea au mai fost 2 burticute trimise de Tutunaru,una de 14 sapt si una de 16 sapt,poate o fi fost vre-o una dintre fetele de pe aici .Si acum am draci ca mi-au trimis rez pe mail si nu merge gmailul,le e crapat serverul cred .Nu mai am rabdare sa se remedieze sa va rez.
Acum trebuie sa hranec fata si sa o culc,si daca mai pot,mai intru putin sa mai citesc macar de la capitolul acesta.
Si sa primiti muuulta dragoste azi si nu numai.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

17sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b3b3_2007 spune:

da imi cer scuze,am gresit,nu stiu unde´mi era gandul,UM :28.09.2008,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of am inceput ziua prost si asa cred ca se va incheia,si am avut si soacra in vizita ,pe care nu o sufar nici cu o tona de miere.
Am remarcat si eu prezenta mamicii de 19 ani,ce frumos,cand vor creste va zice lumea ca sunt surori.Bine ai venit la noi.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 18+tot cu

Mergi la inceput

Un lucru bun am reusit sa fac,m-am programat pt morfologica pe 3 aprilie.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b3b3_2007 spune:

va multumesc burtici ca´mi sunteti alaturi,altii ma condamna ca nu mi traiesc viatza,ca un copil aduce greutati,etc. dar ce i mai frumos decat sa ai un bebe??uff mor de nerabdare sa vina ziua cand voi naste,sa l tin la piept,sa l mangai...m´am maritat la 17 ani si nu mi pare rau,pot sa mi traiesc viata alaturi de sotzul si de bebitza fericita si implinita,ca am realizat ceva de la o varsta mai mica...

Mergi la inceput

Danielle02 oare nu am fost colege de odisee si in sarcinile trecute?
Eu caut nume printesei mele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Am si eu o intrebare...cred ca a venit momentul sa incep sa folosesc creme impotriva vergeturilor. Voi ce folositi?

Stef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna dragi burtici!
eu am cateva nopti de cand visez numai tampenii; nu pot sa le relatez, insa cand ma trezesc am un sentiment de teama ca si cum as fi avut cine stie ce cosmar...uf asa pateam si la prima sarcina, doamne ce stari...
bebita danseaza de zor, si asta ma incanta la maxim. insa aseara mi s-a intamplat un lucru cel putin ciudat. stateam pe canapea si la un moment dat cand am cascat si parca mi-a trosnit un muschi abodminal. s-a vazut cum a tresarit si s-a si auzit un zgomot. oricum, cateva secunde am avut muschiul amortit. uf, foarte ciudat. de-abia astept sa vorbesc cu doctorita. a mai patit careva asa ceva?
pup you

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput