Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare din nou,

Stiu ca divaghez de la subiectul forumului insa trebuie sa intervin:

MONTANA - in general, ma conduc dupa dictonul " Gusturile nu se discuta" , insa anul asta Oscarurile mi s-au parut cele mai drepte, cam din toate punctele de vedere, in comparatie cu cele din anii trecuti. Iar competitia a fost pe masura. Filme si prestatii actoricesti de anvergura.
Si eu si sotul meu lucram in cinematografie, si vorbesc in cunostinta de cauza:

THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON - a cistigat Oscaruri la exact ce merita si anume: Efecte vizuale de exceptie, scenografie, machiaj.

BRAD PITT - chiar daca este un actor bun nu a avut nici pe departe un rol de Oscar; nici nu se compara cu Sean Penn in "Milk" care a facut un rol de exceptie si as mai adauga Mikey Rourke in " The Wrestler" absolut emotionant;

PENELOPE CRUZ - este o actrita extraordinara; nu stiu daca ai vazut-o in filmele lui Almodovar; a spune ca nu-si merita premiul mi se pare nedrept; face un rol in doua limbi (engleza si spaniola) in filmul lui Woody Allen " Viki, Cristina, Barcelona", de cazi pe jos.

In ceea ce priveste " SLUMDOG MILLIONAIRE" asa cum am mai spus, a fost seara lui si pe drept. Daniel Boyle a regizat cu o mare maiestrie o poveste atit de dramatica dar care iti insufla numai optimism. Ma bucur ca juriul Academiei a premiat un film in care sentimentul uman predomina, in ciuda efectelor speciale si a block buster-ilor de sute de milioane de dolari de la Hollywood.

Ma opresc aici, nu ma mai lungesc ca as putea continua pe zeci de pagini. Repet suntem o familie de cinefili si mai si lucram in domeniu, asa ca stau dvd-urile la noi pe etajera vrafuri, vrafuri.
Respect toate alte opinii. insa chiar au fost drepte Ocarurile de anul acesta.

Va pup mult si sper sa nu fii suparat pe nimeni,
Clara

Mamica de bebica de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

muffin , wow, nu stiu de ce te-ai intristat atat de tare, eu am opinat despre bani in general... si pentru ca tu ai zis ceva legat de asta, de aia am pus numele tau. Dar nici pe departe nu vorbeam de banii mei ai tai ai cuiva... c'mooon... era o dicutie atat de generala si impartiala!!!
In general imi e destul de jena sa atac pe cineva, ma apar dar nici nu iau la misto nici nu judec parerile celorlalti. In plus, pentru persoanele care au trecut prin greutati (cum ai fost tu de exemplu, dupa povestrile tale) sa stii ca am o atitudine chiar mai speciala, de obicei sunt foarte empatica. Adica tolerez chiar mai mult, caci mereu ma gandesc prin ce au trecut. Deci bani, fericire copii familie.... era la modul general, no offence please!

Clara, sincer chiar si parerile "expertilor" in filme sunt diferite, asa ca ma scuzi, dar argumentarea ca lucreaza cineva sau nu in cinematografie nu e prea concludenta. Eu mi-am exprimat parerea, vezi ca e subiect pt. Oscars, daca te intereseaza. Cat despre "drepte" sau "politice"... ar fi multe de discutat. Eu am zis sa iau doar partea frumoasa si sa ma bucur de filmele pe care le-am vazut deja si pe cele care urmeaza.

Anything wrong today?

18+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Alinutza: eu imi doream,dar asa cum spun si fetele,nu conteaza in final sexul,sanatos sa fie...da'imi convine de minune schimbarea...

Moni,Muffi: e haios,nu? Vorba unei fete..nu cumva or fi si gemeni?
Pai am avut asa,pana acum:
-la eco morfologica la 12 s - o dr.ne-a zis ca "se pare" ca e .
-la 15 s, o alta dr.(careia i-am zis ca am avea baiat), ne-a spus ca "asa se pare,ca e ");
- a treia dr , la 17 s, ne-a spus sigur ca e ;
-dupa o saptamana, la 18 s, dr.meu (la care am facut pentru prima data eco),ne-a zis ca e ;
-iar acum, dupa 4 sapt., tot dr.meu ne spune ca e ....
Hihihi,alba-neagra....

Micaalsa,am vazut ca si tu modifici pe listuta, te rog frumos,cand ai timp,schimba-mi si mie caruciorul pe prima pagina...

Nusy 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare din nou,

MONTANA - nu mi-am exprimat parerea pentru a supara pe cineva, ci dimpotriva. Am incercat doar sa argumentez cit mai profesional cu putinta si in limita spatiului cistigatorii de anul acesta.
E posibil ca lucrind sau nu in cinematografie sa nu fie atit de concludent, insa, pe de alta parte, lucrind in acest domeniu, ti se ofera sansa de a fi in spatele camerelor si de a intelege mai bine procesul de creatie a unui film si, in acest fel, aprecia, cu un ochi mult mai critic un proiect mai bine realizat decit altul. Atita tot, in nici un caz, nu suntem mai cu mot fata de alti cinefili. :)
Referitor la "drepte" si "politice"; da, aceste cuvinte au, in general, multe interpretari si pot conduce la o multime de discutii. Ramin insa la parerea mea ca Oscarurile din acest an au fost cele mai "drepte" la sensul cel mai propriu al cuvintului, dintre multele altele din anii trecuti.

Oricum, asa cum ai spus si tu exista un subiect separat pentru Oscar-uri, chiar nu e locul potrivit sa continuam pe acest topic.

Sunt convinsa insa ca vom avea sansa sa discutam despre chestiuni legate de bebita ca doar asta e cel mai important lucru. :)

Va pupam,
Clara

Mami de bebita de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

multumim frumos!suntem foarte fericiti si credeti`ma ca acum nu mai am rabdare sa`mi tin "flacaul"in brate.acum ca stiu ce e,voi incepe lista cumparaturilor.o sa incep cu niste body`uri,pana acum ma uitam la cele albe,si poate ceva caciulite.nu vreau sa cumpar in disperare pt ca stiu ca mai mult de 1 luna,poate 2 nu \`i vor veni.
mie mi`a dat medicul Centrum materna dar numai de la 20 saptamani il pot lua.sper doar sa fie suficient.
acum din pacate trebuie sa ma pregatesc de servici.a fost asa bine ieri acasa....pana la 18 am avut activitate iar apoi am picat.a fost o zi lunga,dar super.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Neata burtici
Legat de fetite sau baetei, aici poti sa stai''si-n cap'' daca vrei ca pana la 20 spt nu-ti spune nimeni ce sex are puiul,eu am vrut sa stiu mai devreme dar pana la echo de exact 20 spt nu au vrut si paceEu eram sigura 100% ca este fetita si cand mi-a spus doamna ca este baiestel am rugat-o sa se mai uite odata ptr nu este posibil,s-a mai uitat odata si mi-a spus ''doamna pot sa ma uit de 10 ori dar sunt 99% sigura ca este baiat si asta o sa ramana .

Seara cand m-am dus la culcare cred ca am dormit numai vreo 4 ore, toata noaptea am visat ca eram intr-un magazin foarte mare si ma uitam ptr hainute de fetite, toate roz cu danteluta si fundite si de cate ori luam ceva in mana sa le admir venea vanzatoarea si ami spunea indignata''doamna .......pune rochita la loc ca ai un baiat''! si asa am timt-o toata noaptea ......la cumparaturi de hainute.
PS (de prisos sa mai spun ca ptr noi nu conteaza ce este atata timp cat este sanatos/sanatoasa)
o zi faina

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!Flosideea,si mie mi-a recomandat medicul centrum materna de la 18-20 saptamani....si iau de la 20 sapt.Nu cred ca ar fi o problema.....Eu azi ma duc la control,insa abia la ora 18....am niste emotii....toata noaptea m-am invartit in pat,am visat prostii,,iar acum sunt agitata rau.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alo Doamnelor, hormonii o iau razna!!!!!!!

Pooh, succes azi!
hera, asa si e: nici pentru mine nu conteaza ce sunt baietei sau fetite, ca la cat m-am chinuit sa-i am, pot doar sa sper ca sunt sanatosi.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nusy, am schimbat caruciorul, dar la un moment dat ma gandeam sa scriu sau
b3b3, verifica te rog ca nu pusca UM cu DPN. Daca UM care l-ai dat e bun atunci DPN e in august. Sau daca DPN e bun atunci UM e in septembrie.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza, mamici!!

Eu am ramas acasa azi, ca m-am trezit cu rau de dimineata, am vomitat...ce m-o fi apucat acum la 20 de sapt? Ca greturi n-am avut aproape deloc pana acum...Am reusit sa mananc un mar si o bucata de paine sa pot lua pastila si acum cica lucrez de acasa...va dati seama ce chef am, cred ca in 10 minute ma duc in pat...
Nu v-am povestit...cand am fost la parintii mei acasa am cautat nsite carti de povesti de cand eram eu mica...am auzit ca e bine sa-i citesti povesti lu bebe de cand e in burtica...si eram cu sotu in pat si incep sa citesc ("Casa pisicii") si cand termin...surprize...a actionat si la barbatamiu...dormea ca un bebelus...I-a placut asa de mult, ca aseara a venit acasa cu o carte de povesti cu un soricel Desperaux (am auzit ca sunt si desene animate cu el, planuiesc sa ma duc). De-acum cand mai punem pariuri, miza o reprezinta 10 minute de citit povesti....
Gata, ma duc in pat, poate reusesc sa adorm putin, va pup pe toate, sa aveti o zi minunata!!

Iulia 20+

Mergi la inceput