Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ely,Cornelia sunt o mare inconstienta,azi ma-ma luat cu treaba si s-a lasat cu o durere de cap si nu m-am programat ,pana la urma la dr.Ciofu.La Teo am facut la Luteasca.
Vai cu nectarinele m-ati lovit,as manca non-stop,asa a fost si cu Teo iar ea ca si mine cand le vede.
Noapte buna!

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 18+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Crissa nici macar un fir de gand ca te-am uitat.Brava tie ca te-ai tinut pe pozitii si ai avut dreptate!Ma bucur mult,te simt cu alta voce,mai puternica si mai optimista.Si asta conteaza enorm.Si mai conteaza si sa gasesti un medic care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine.Si il ai.
Alinutza aprob menu-ul teu,daaaar soro, am obosit numai cand am citit cate activitati fizice faci,ca sa nu mai pui la socoteala ca azi esti aici si maine la jj de km distanta.Esti tare!Mai am o prietena draga pe forum la fel de energica,spirt nu alta.Eu imi fac actele de pensie daca ma mai uit la voi
Clara ne-au spart cu Oscarurile.
Pogos multumesc,deci inseamna ca slabe sanse sa vad vreo inregistrare,pt ca nu am ab la HBO.No comment!Pt ce le trebuia exclusivitate la o chestie de genul???Sau suntem noi printre ultimii pamanteni care nu au HBO?Si bila neagra TVR-ului care trebuia sa se deie peste cap sa obtinuta transmisiunea,daca tot suntem obligati cu totii sa le platim ab.Ata ete.
Nusy DEOCAMDATAAAAA???Pai si tu cum incepi sa cumperi lucrusoare pt BB?Ca BB tau e ou surpriza.Asteptam nasterea,cred ca e mai sigursau negociaza cu BB sa lase sotiile si sa spuie drept:codite sau sepcute?
Noapte buna!Somn usor!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Bonsoir si voua!

Alinutza, ca sa vezi albumul din cont mergi la rubrica photos / fotografii si ti-l afisaza. Am sa repun in Inbox invitatia, poate cineva vrea sa acceseze direct din mail.

Andreea_1979, ti-am incarcat eu 2 poze in album din mailul trimis, sper ca e ok!

Somn usor si o saptamana si mai usoara!

Luana +17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Nusy,acum m-am uitat mai bine ai 22 sapt ,nu 20 cat credeamscuze..te rog mult..i-am spus lui barbatu-meu ca poate fi totusi fetitaa facut o fata cica indiferenta..orgoliu de mascul...desi dc ma gandesc mai bine ce mai imi placeau fetitele..cu codite,iar la raionul de hainute pt copii tot le rochite roz ma uitam mereu..Nusy am uitat sa iti spun,eu nu ma asteptam la nimic sa mi se spuna asa de repede sexul,ma rog probabilitatea..dar au masurat si urmarit fluxul de sange..se pare ca circula diferit inca de la varsta asta mica la baieti fata de fete..eu imi doresc sa fie un copil sanatos.atat.orice va fi il voi iubi mai mult decat pot spune in cuvinte...acum parca era mai placut sa fie o surpriza la nastere...

Jojo_miha..imi pare rau ca am declansat operatiunea nectarine dupa lubesunt innebunita dupa fructe,acum mai mult ca oricand,noroc ca aici si "iarna" ma rog,pe la 18 grade avem fructe de care iti doreste inima,gustoase dar spunea sora-mea ca si la nemti sunt bunicele..am si o sora nu stiu dc v-am spus..locuieste de vreo 17ani in GE..fat de gasca..

noapte buna,zmeuricilor!

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

nusy, si eu i-am spus sotului cat de des ti s-a schimbat culoarea caruciorului, si inevitabil ne-am intrebat oare la noi raman roz???? E clar ca vei avea o surpriza la nastere.

Cu Oscarul, am inteles ca maine de la ora 8 se va retransmite pe HBO.

17+

Mergi la inceput

Moni..si noi am avut deja aceeasi discutie..desi doctorita era destul de sigura pe ea ba ne-a mai si ironizat placut..cineva te intreba si pe tine cum fac deosebirea ,imi amintesc ca scriai de 2 liniute albe..nu?tu la cate sapt ai aflat ca nu mai tin minte ?

Muffinuta
14+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

lucilau intra pe www.oscars.com vezi acolo si nominalizarile si speech.urile si rochiile , adica ce a fost mai important.
Eu am vazut o mare parte din filme, Slumdog a fost super bun filmul, desi io i-as fi dat lui "THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON", care mi s-a parut ceva mai tare.
Cat la actori, vezi ca zicea Jojo la Europa fm (singura pe care o ascult pe net) ca moama ce tare a fost Sean Penn in "Milk", again, buun da, dar nu cel mai, dar na, cum e nebunia asta inversa cu discriminare POZITIVA a gay-ilor, cred ca a influentat oricum. Io zic ca Brad Pitt (deci nu e favoritul meu in general)a facut super rol in Benjamin Button. Ca sa nu mai zic ca si madama lui, Jolie, a fost super tare in "Changeling". Daca vreti deschidem subiect . I'm into movies in general. Tre sa o mai vad pe Kate Winslet, dar cred ca si-a meritat premiul.
Pe Penelope n-o suport de nici o culoare, nici nu prea am chef sa ii vad filmul, desi am auzit ca merita (Vicky.Cristina.Barcelona)

Gata cu filmele, ca nu termin niciodata la cap. asta.

Mancare: m-am delectat cu niste pizza, si tot imi vine sa bag ceva dulce, of of!

pooh, nu stiu exact ce inseamna valoarea aia, dar daca e cumva ca un corespondent de 10 (deduc eu), nu e chiar rau, adika ai fi la limita superioara, dar permisa... in sarcina. Oricum sa iti zica un medic, dar cauta pe net si ai sa vezi ca e ok. Oricum, cu antibiotice trece, nu te speria.

muffin, asa e banii conteaza, dar sloganul ajuns cliché ca "banii nu aduc fericirea" are o profunditate mult mai mare. Banii iti aduc satisfactii, dar fericire, no. Stiu ca in general se confunda multitudinea de satisfactii cu fericirea, pentru mine cel putin e foarte diferit. Anyway, e cool sa iti iei de toate , adica sa iti permiti.

alinutza78, poate comenta fiecare la propria foto cu detalii despre sine... cred ca e ok ideea.

Va

18+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffi, da, explicatia dr. erau cele doua liniute albe pe care le-am vazut si eu foarte clar si la amandoi copilasi existau. Oricum in 12 mart cand ma duc la un nou eco pe langa intrebarea daca le bat inimioarele o sa-l intreb daca au ramas fetite . Eu am aflat la 16 sapt. La 12 sapt mi-a zis ca poate sa-mi spuna daca vreau, dar un procent de 50%, i-am zis nu mersi ca 50% stiu si eu ce sunt.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b3b3_2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

Citat:
citat din mesajul lui b3b3_2007

salutare burtici!sunt si eu o viitoare mamica de iulie.la eco ne a zis ca vom avea un baietel pe care-l va chema Dennis,DPN :06.07.2009. pupici,sarcini usoare si bebei sanatosi!

Bine-ai venit, sarcina usoara si bebe Dennis sanatos si somnoros . Pentru listuta mai avem nevoie de data nasterii tale si de ultima menstruatie.

alfa, eu am adaugat numerele. Din punctul meu de vedere mi se pare mai usor atunci cand trebuie sa cauti dupa cineva anume in lista. Le-am adaugat acum, mai spre sfarsit, pentru ca nu mai apar asa des persoane noi care se inscriu ... nu e ca la inceput. Dar daca vrei, le sterg, nu tin neaparat la ele.

DN:27.07.1990 :D ,UM:28.10.2008,DPN:06.07.2009
multumesc ca m ati primit si pe mine alaturi d voi

Mergi la inceput

Motana,draga mea,

ai inteles complet gresit.detalii fara importanta..m-ai intristat rau de tot,habar nu am ce ai inteles ,din pacate nu ma cunosti deloc.ceea ce simt eu acum dupa o viata oribila,plina de munca si responsabilitati,fortata intr-un fel sa fac asa..acum fericirea asta ma sperie..fac glume de multe ori sa mai destind atmosfera,sa nu se vada cat de stresata sunt..si cat de singura.dar eu am ales asta,nu ma plang..cui ii pasa de bani?cool? ce e aia?habar nu am avut ce e aia vacanta in ultimii 30 ani..te pup,ai grija de tine si daca imi permiti sa spun , e bine sa nu judeci dupa aparente.

Muffinuta
14+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput