Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
elenada spune:
Mcrissa ma bucur ca ai aflat cauza. E bine ca deja ai ai inceput tratamentul. Inseamna ca in curand vei veni din nou la odisee in calitate de graviduta timp de 9 luni. Mult mult noroc iti doresc si o sarcina cat mai repede si sanatoasa.
fetelor cu voi mi se face foame.
dupa ce va citesc paca as manca ceva
scrieti cu atata pofta despre mancare incat molipsiti si pe altii.
elena
+16 

Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
nusy spune:
Hihihi....
...
...baiatul nostru iar e fetita...hihihi...Azi am facut eco morfologica de trim.2 si toate masuratorile sunt foarte bune,in grafic. Surpriza e ca nu mai e
,e
...s-a mirat si dr.si nu-i venea sa creada ca data trecuta ne-a zis ca e baiat..a zis ca se inseala foarte rar...ne distram rau de tot cu sotul pe tema asta....asa ca, DEOCAMDATA, avem o
...Te rog, Anca, sa-mi modifici iar culoarea caruciorului pe prima pagina
.
Mcrissa: un
special.Doamne-ajuta mai departe,sa tratezi cauza si sa aveti bebelul mult dorit!
Va
pe toate!
Nusy
22+ 
adrianafedorca spune:
crissa cum sa te uitam??? abia astept sa ne scrii ca ai un bebe in burtica 

anne-marry voi ce faceti? sunteti bine
rallu voi??? mai dati un semn de viata

_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
fetelor imi cer scuze ca nu raspund la nimeni dar n-am citit nimic de cand am plecat de la servici la 13.30, sunt rupta de oboseala, am ajuns acasa la ora 4, am fost in carefour dupa mancarica si dupa aia m-am apucat de gatit am facut ardei umpluti cu pulpite de pui un deliciu...mi-a zis sotul, eu am papat doar putin sos
acum sunt rupta de oboseala abia mai tin ochii deschisi si maine iar trezirea la 6,30...va
, sper maine la servci sa citesc tot, ca de muncit oricum nu am chef 
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
alinutza78 spune:
...si un buna seara la gravidutze...aveti un spor la scris![]()
pooh asa cum ti-au spus si fetele eu zic sa stai linistita cu infectia urinara. E foarte frecventa in sarcina. Mie medicul de familie mi-a recomandat sa repet de mai multe ori in sarcina, analizele de urina, tocmai pe acest considerent. Multa sanatate
ylla2009 imi pare rau pentru ingrijorarea prin care treci...ma gandesc ca toate gravidutzele, dupa ce intra in trimestrul doi, sunt mai relaxate si se mai destind..dar uite ca nu scapi de ingrijorari pana ce nu tii bebelul in brate. Stai linistita la pat, multa relaxare...si mult optimism..si va fi bine
uliiasi si eu de-abia astept sa ajung in regiune la ai mei (eu sunt din Iasi) ca nu am mai fost din decembrie si ma innebuneste traficul si poluarea din Bucuresti. Plus ca acum am ce sa arat la lume...o burtica pe masura
Lucialu semanam la pofte...alternat dulce cu sarat...eu tocmai am prestat niste placintute de branza de la Mega Image cu bomboane cu lichior de visine Bucuria..si of course un pahar de Cola light...maaamma, ce combinatie dementiala![]()
. aaa...iar celulita sa traiasca...de aia m-am ambitionat si acum ma duc sambata la aquagym, marti si joi la gimnastica ptr gravidute si miercuri si vineri la masaj pentru gravidute. Si mai dai cu creme...si ma chinui cu lichide...si saptamana asta mai achizitionez si o banda de alergat....dar cred ca scapam de ea de-abia dupa nastere...am eu ac de cojocul ei, dar nu pot aplica tratamentul acum
....imi pare rau pentru contractii...cum le simti? si eu mai patesc sa mi se intareasca burtica cand stau mult pe scaun..dar cred ca contractiile sunt altfel..
Muffinuta, ma innebunesti la propriu. Ce-s alea provole cheese dolce? un corespondent mai neaos, ceva...ca m-ai bagat in ceata..moamaaa, si nectarine cu miez alb...frate da' ce minunatii pe acolo..
..mai bine fara, m-as face cat o balena. Bine ca ti-ai facut programare la echo..si eu ca si barbata'tu, asa macar stai mai linistita..
maya.maya felicitari pentru baietel
nusy, felicitari pentru fetita...
..tu ce ti-ai fi dorit?
mai fetelor...am si eu o intrebare...pantaloni de gravidutza dar cu betelia joasa exista pe piata Bucurestiului? eu de saptamana trecuta am trecut la pantaloni speciali...o pereche de blugi si una neagra clasica, dar cu talia pana la sani...numa' ca pur si simplu nu-i suport...pe langa faptul ca ma incalzesc, ma sufoca...ma simt si ca un cangur cu marsupiu...
pup toate zmeuricile...si seara buna
Alinutza
15+
alinutza78 spune:
inca o intrebare...am intrat acum 10 minute pe contul comun...si nu am gasit albumul...e undeva pus special si nu mai stiu eu sa folosesc gmail-ul?
si apropo de ideea sa ne cunoastem mai bine...eu sunt curioasa cu ce ne ocupam fiecare...doar asa in linii mari, fara detalii despre locul de munca sau alte aspecte particulare...parerea mea (sau curiozitatea mea de gravidutza)![]()
Alinutza
15+
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui b3b3_2007 salutare burtici!sunt si eu o viitoare mamica de iulie.la eco ne a zis ca vom avea un baietel pe care-l va chema Dennis,DPN :06.07.2009. pupici,sarcini usoare si bebei sanatosi! |
Bine-ai venit, sarcina usoara si bebe Dennis sanatos si somnoros
alfa, eu am adaugat numerele. Din punctul meu de vedere mi se pare mai usor atunci cand trebuie sa cauti dupa cineva anume in lista. Le-am adaugat acum, mai spre sfarsit, pentru ca nu mai apar asa des persoane noi care se inscriu ... nu e ca la inceput. Dar daca vrei, le sterg, nu tin neaparat la ele.
PRODUSE BEBE PE COMANDA
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei

Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
18+ cu 
BB-lina noastra 
pogos spune:
Lucialu Oscarurile au fost transmise azi-noapte de HBO. Stiu de la sotul meu ca e cam pasare de noapte, se culca foarte tarziu.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
CRIXIA spune:
Buna seara!
Am facut eco pt dublu test si dr zice ca pare sa fie FETITAAA!!!! 
Bucuria este enorma pentru Alexia, era dorinte ei cea mare...sa speram ca la urmatorul control nu venim cu alte vesti!
Ceea ce m-a mirat este ca dr a apreciat dupa localizarea organului genital, ca la varsta asta nu difera cu nimic la baieti/fetite, ci doar unghiul unde este asezat (mai sus sau mai jos). P'asta n-o stiam!! Dar voi?
Era totusi devreme pentru o parere, dar daca dr a explicat, v-am spus si voua!
Acceptam cu mare drag un carucior roz pe listuta! ![]()
Sapt asta sper sa va citesc din urma...ca am o mareee restanta! Aaa si poate reusesc sa pun poza cu bb de la eco.
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+13 sapt
muffinuta spune:
Bonsoir fetelor,
Va tot citesc..am adormit tarziu,apoi am plecat la o plimbare pe plaja...
Ylla 2009,multumesc pt ganduri...si imi pare rau de tot pt emotiile prin care treci..iti doresc sa fie totul bine si sa ai bebe dorit fara alte probleme!
tin pumnii stransi sa treci de momentele astea teribile..
Alinutza..avem aici chestii de iti sta mintea in loc..si nu pot sa spun ca nu-s "umblata" am circulat prin tot felul de tari pana m-am mutat aici..e o cu totul alta lume..banii-s importanti mai als acum cand e recesiune peste tot in lume..
Crixia felicitari pt fetita..cat despre sex,eu am fost la DT aveam 13 sapt si 2zile,habar nu am de pozitia organului sexual,dar iti spun cu mana pe inima..sper sa nu radeti sau se schimba dotarea ca la Nusy,ajunsa in 20 sapt??Da,Nusy??la asta micu'al meu atarna clar intre picioare vazut de jos ceva ce semana clar cu dotarea adultilor..nici vorba de cordon ombilical..ori mi-am pierdut eu mintile ma tot uit ca la misto au facut si poza..basca doua doc care habar nu aveau una de alta mi-au zis "oh,congratulation,you have a baby boy!" deci inclin sa cred ca e baiat..
nu vreau sa-l dezamagesc pe barbatu-meu..acum isi doreste nespus un baiat,il simt e fericit..dc nu tb sa incercam iar pt un baiat![]()
va pup pe toate,noapte buna scriu maine si reteta..sunt in criza de timp cu cina..
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!