Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 4

lucialu spune:
Mqqmna brava!Tu iti dai seama ce palarie iese,daca pune fiecare 2 pene?
Bine ca e Pepit bine.Si eu am un program de somn de te doare mintea.Oare va influenta somnul lui BB dupa nastere?
Romanitza ma bucur mult ca micuta se foieste zor si te fericeste!Lasa ca face exercitii si pt tine
Eu nici nu ma mai gandesc la aquagymuri si alte minuni,obosesc la o simpla iesire si ma doare si burtica.Nici nu vreau sa ma gandesc ce mers testos(cred ca o sa fiu ca broasca din Poveste fara sfarsit) voi avea in ultimul trimestru
Legat de infectii si alte belele stiu si eu ca si voi ca avem imunitate scazuta.Cititnd niste trebi despre niste analize am dat peste o explicatie mai soft de la o doctora cetire, la treaba cu prenatalele:ca ar ajuta si la fereala de belele-infectii daca luam suplimente gen Elevit.Logic de fapt.Mai ridica nivelul imunitatii.
AAa,voi stiti ceva de Oscaruri? Clara povestea ca va urmari in direct.Ei bine,la noi anul asta nimeni nu a transmis in direct ceremonia de decernare si era una dintre placerile mele,a.c. puteam sa ma uit,data fiind ora de difuzare.Se va transmite macar inregistrare,dar integral nu asa...stiri pe scurt?
Ma retrag...cum ai spus Anca?Tastarnitza?
my little sunshine

danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ylla2009 Buna Gravi..pupici voua si la bebici...WOW..mi-a fost foarte greu sa recuperez si sa citesc tot ce ati scris pana acum ..felicitari pentru aflarea sexului bebicilor vostri,mai ales tie MUFFINUTZA. Noi am lispit pentru ca am fost ..indispusi..de curand am avut probleme..astept cu nerabdare controlil la ginecolog miercuri si eco 4d de pe 13 martie. UFFFF pe sccurt..marti seara la camera de garda..dureri de burtica si o scurgere moronie stranie..ca un mucus..verdict:AMENINTARE DE AVORT. Da-i cu plans..cu stress cu si mai multe medicamente..inafara de vitamine ,calciu utrogestan pe paine zi de zi,no-spa la fel si gynipral 1/6 ore..cum sa zic..e greu..ce e bine in toata treaba e ca bebe e bine ..e foarte activ si a inceput sa suteze din ce in ce mai des..in rest..col foarte scurtat..exclus efort si contact sexual. Imi cer scuze ca nu v-am felicitat pe fiecare dupa nume..mi-a fost vreu sa retin. Ylla ![]() ![]() |
imi pare rau sa "aud" asemenea vesti,

nu stiu ce sa zic,stai in pat cat mai mult,urmeaza tratamentul si cu Dumnezeu inainte

o sa fie bine

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
bun venit noilor sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

lucialu spune:
Ylla si ie ii pare rau ca ai experimentat asa mare stres si necajeala!Va fi bine daca stai la pat,efectiv stat si luat tot ce ai primit de luat.Si mie mi s-a desprins sacul la 7 saptamani si a trecut cu stat la pat mai ales.Nu ti-au propus sa-ti lege colul?Nu stiu pana la cate saptamani se poate face,dar e o masura in plus.Oricum statul la pat face diferenta.Ai incredere ca veti fii bine!Doar trebuie sa fii cu atentie si mai marita in acest caz.Dar ai incredere!Face tot sa fii linistita!
my little sunshine

ylla2009 spune:
DANIELLE ,LUCIALU,multumesc pentru incurajari, o sa intreb medicul despre legarea colului..nusht cum interactioneaca cu colul deja foarte scurtat si cu cezariana .Vedem miercuri..nu plec din cabinet pana nu ma multumeste cu toate raspunsurile de care am nevoie.
ylla

alexutza1181 spune:
buna seara zmeuricilor,
bun venit noilor zmeurici si bebelusi sanatosi si voiosi
am inceput munca si sunt rupta de oboseala si am mult de recuperat ca vad ca ati fost tare ocupate....
va pupicesc pe toate +15

iulie.aug09 spune:
Corina esti in listuta. Sa ai o sarcina usoara si copilas sanatos!!!
loreley, ca sa puila semnatura te loghezi, apoi in partea stanga a ecreanului vezi meniul, deschizi profil personal, apoi editeaza profil, si jos gasesti optiuni + unde la semnatura scri [ gravi ] bineinteles fara pauze si nr de saptamani in care esti. Succes!!!

mcrissa spune:
lucialu ba este chiar acea analiza.toti cunoscutii au zis ca sunt nebuna cand le-am spus ca fac analiza asta, dar uite ca chiar am aceasta mutatie genetica foarte rara.parca incep sa-mi recapat curajul sa o iau de la capat, mai ales ca docorul meu ma sustine si m-a pus deja pe tratament.
eu ma bucur tare mult ca sunt bine burticile cu zmeurici.o sa fiu alaturi de voi cu sufletul in continuare

am fost placut surprinsa sa vad ca nu m-ati uitat

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

ClaraJ spune:
Salutare dragi mamici,
Mama, lipsesc o zi si e nebunie cu scrisul. Las' ca-i bine noi sa fim sanatoase, si bebeii, bineinteles.
NICOLICA - mi-au placut mult pozele. Sunteti super haiosi si dulci amindoi. Felicitari!
MICIUH+NOAFLEUR+B3B32007 - Bine ati venit! Sa aveti parte de sarcini cit mai usoare si bebei sanatosi si mincaciosi.
POOH - Subscriu la capitolul foame. Si pe mine ma loveste in cele mai ciudate momente. Cea mai enervanta e noaptea cind imi chioraie matele si tre' sa bag un covrig, ceva in gura, sa ma lase. Eu, care n-as fi mincat noaptea neam. Dar, deh, sunt graviduta acum cu un mincacila in burtica.
Si noi avem saptamina asta eco de 16 sapt. Sa vedem daca a ramas bebita cu cuculet sau s-a schimbat in pasarica. :)
Duminica a fost dupa-amiaza Oscarurilor, aici in LA. Am fost la nasii lui bebita acasa care au organizat o petrecere pe cinste. In primul rind, am mincat ca sparta, dupa care am urmarit covorul rosu si ceremonia de decernare a premiilor gazduita de Hugh Jackman care a fost absolut senzationala.
LUCIALU - imi pare tare rau sa aud ca nu au transmis si cei din Romania, chiar a fost un spectacol care merita vazut. Pe scurt, iti pot spune ca Slumdog Millionaire a fost favoritul serii ( a cistigat o gramada de scenarii - regizor, sunet, coloana sonora, cel mai bun cintec, scenariu adaptat si bineinteles cel mai bun film). Eu am fost fericita, ca sunt mare fan al filmului.
Sean Penn - actor principal, Kate Winselet- actrita principala, Heath Ledger - actor secundar, Penelope Cruz - actrita secundara.
Gata ca m-am lungit, fug sa fac curat in casa, ca e un dezastru de proportii.
Pupam,
Clara
Mamica de bebita de 15+

ClaraJ spune:
Tot eu
Vroiam sa zic ca a " cistigat o gramada de premii" dar mi-au iesit "scenarii". Neuroni de femeie gravida si doar citesc mesajul inainte de a-l trimite. Sunt varza cu carne. Hi, parca as minca, gata, plec.
Pup,
Clara
Mamica de bebita de 15+