Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
lucialu spune:
Bebe 2007 Bine ai venit!Sarcina usoara,la termen si BBel sanatos si voios!Dupa primele 10 mesaje vei scapa de moderare.
Am uitat ceva...Crissa si eu ma bucur mult ca ai aflat cauza si vei putea lua masuri.Nu este analiza despre care vb Lilianafi?Ca parca imi suna cunoscut...Va fi bine de data asta si iti tin pumnii sa iti implinesti visul cat mai repede!
Muffi, eu l-am luat ieri cu japca la culcare pe al meu.Ca de obicei.Daca BB va semana cu el am pus-o de mamaliga.Sa pice de somn,sa i se roteasca(,)capul ca la gaini,ca nu se indura sa se deplaseze la dormitor,are treaba si daca e cu okii ca-n desene,asa in spirale...Culmea!Ca a dormit mai mult ca mine,ieri,cu toate ca mi-a trantit amenintatorca am noroc ca sunt gravida si tre sa-mi faca moaftele sa fie bb bine.In schimb la ce s-a molipsit bine de tot,mai rau ca mine e mancarea.Apetitul lui imi aproba toate poftele
my little sunshine
muffinuta spune:
rapid ca mi se inchid ochii..al meu doarme rapus cu telecomanda pe piept..si un program pe Discoveryn-are grija scan-ului..
Alinutza..exact asta e burtica mea..grasime mama,ce maisi sanii-s la fel...panique total!mi-am impus sa rezist pana in weekend..nu reusesc pana luni...am facut deja programarea
Pooh: lista: nectarine cu miez alb
-strugurii negrii fara samburi-de lene
-lube biensur
-mango
-pulpe de pui
-prosciutto+provolne..not forbiden vezi tactica mea..sper sa fie sigura..
-blueberries
-melcisori cu crema de vanilie si stafide-si pt scorpio ca-i plac,l-am corupt
-croissant.doar 1 ca iau zilnic calzi
-noutate-panini au chocolat..sper sa nu fie multa ca nu-mi place adica leutului
-pasta de somon afumat-e si fiert si e super,am dat gata deja jumatate
-legume
-rack of lamb..inainte nu suportam mielu' acu-s moarta..fac diseara cu cartofi dauphinoise
cred ca asta am cam luat,oricum merg zilnic aici nu se renteaza sa faci stocuri totul e fresh..
-ah,si fistic sarat in coaja ma innebunesc dupa el..ma-ntreb dupa ce nu??
-ah am fost si la spar:curcan presat si 2pachete de Jaffa biscuit..rusinica..le-am pasat lui barbatu-meu sa le puna bine si sa imi dea cu ratia..cate unul..
am plecat pic de somn..
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
romanitza spune:
Nici eu nu pot sa imi pun in ordine gandurile, citesc si uit a 2a secunda....
In primul rand, cu intarziere celor sarbatorite weekendul trecut si bun venit noilor mamicute.
Am inceput sa ma simt mult mai bine, am iar energia de alta data, asa ca sunt pe drumul cel bun... Doar frigul de afara ma impiedica sa ies inca din casa si sa imi reincep plimbarile lungi de dupa-amiaza. Sper sa se incalzeasca si pe la noi si sa iesim din casa. Asa ca deocamdata plimbari prin malluri, vizite pe la prieteni, chestii din astea...
Si bbita mea a fost agitata weeekndul asta, a tot dat din picioruse, am inceput sa o simt din ce in ce mai bine si nu pot sa va spun cat de fericita ma face.
Luci - imi pare rau sa aud de contractiile respective, stai cat mai linistita si vor trece... Si eu am simtit ceva de genul ala, chiar m-am speriat, doar ca dr. a tinut sa ma linisteasca... totul e normal daca nu apar si alte semne. pe burtica
mQQm - poate ne si vedem saptamanile care urmeaza, poate chiar mergem impreuna la aquagym sau sala... Deocamdata nu pot, dar de la jumatatea lui martie nu ma va impiedica nimeni! Doar lenea... dar daca sunt impinsa de la spate, e alta poveste si ai grija de Pepitzel.... deja ati ajuns la jumatatea drumului.
Revin putin mai tarziu...
pooh spune:
Oho,Muffi,numai papa ai luat?Am crezut ca ti-ai cumparat ceva frumos......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 20+
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Am primit rezultatele de urocultura:e colii>100.000col/ml.U Oare cat de grav e?Sigur nu scap de antibiotic.....Nu mai vine ziua de maine sa vorbesc cu dr.Fetelor,care ati mai avut infectie urinara,cum ati scapat de ea? Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 20+ |
nu am avut infectie urinara pana acum,dar stiu ca se trateaza usor cu antibiotice permise in sarcina.stai linistita ca nu e asa grav e ceva normal ca o femeie insarcinata sa faca infectie urinara.
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
maya.maya spune:
Felicitarloarea tuturor fetelor care au aflat culoarea caruciorului!
O mamica intreba cum reactioneaza fratiorii sau surioarele care deja sunt ado.... la aflarea vestii ca va aparea un nou bebe.
Eu am o fetita de 10 ani Alexia . Acum cateva luni am pierdut un bebe
la doar 6 saptamini. Alexia a fost foarte dezamagita cand a aflat ca bebe nu mai este .... si da-i explicatii..... A fost destul de greu. De data asta I-am spus de existenta lui bebeluta tarziu cand mi-am dat seama ca totul este in regula. Aveam 12 saptamini.Pur si siplu am pus-o in fata faptului implinit si am luat-o cu mine la ecografie. Bebe se vedea in toata splendoarea si deja parca ne arata ce stie sa faca.... Alexia a fost atat de emotionata pina la lacrimi. Este super incantata... si deja incearca sa-i gaseasca un nume.Mi-a spusca-i pare atat de bine ca va avea un fratior si nu va mai fi singura. Stiu ca diferenta de varsta este foarte mare dar totusi sunt si multe avantaje.
Doctorul ne-a spus ca-i 80% baietel...... Dar vom sti sigur la urmatoara ecografie.
Apropo.. pina in ce saptamina se face ecografia morfofetala de trimestrul 2!!!!.Va trebui sa vin in Romania de urgenta si ma gandeam ca pot sa o fac acolo! Acum sunt in 14 saptamini si intentionez sa stau in Romania 4-5 sapamini.
Pupici la toate burticutele
(14)+Alexia 31-8-1998
kid spune:
burtici, viitoare mamici
Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru
Vreau sa va anunt ca s-a deschis pe acest forum un bazar in scop umanitar cu produse pentru copii si pentru adulti, haine noi sau folosite, in stare buna, jucarii, incaltaminte, obiecte decorative, bijuterii si nu numai.
Daca aveti putin timp si pofta de cumparaturi, va invit sa vizitati topicurile dedicate aici si aici.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
ylla2009 spune:
Buna Gravi..pupici voua si la bebici...WOW..mi-a fost foarte greu sa recuperez si sa citesc tot ce ati scris pana acum ..felicitari pentru aflarea sexului bebicilor vostri,mai ales tie MUFFINUTZA.
Noi am lispit pentru ca am fost ..indispusi..de curand am avut probleme..astept cu nerabdare controlil la ginecolog miercuri si eco 4d de pe 13 martie.
UFFFF pe sccurt..marti seara la camera de garda..dureri de burtica si o scurgere moronie stranie..ca un mucus..verdict:AMENINTARE DE AVORT.
Da-i cu plans..cu stress cu si mai multe medicamente..inafara de vitamine ,calciu utrogestan pe paine zi de zi,no-spa la fel si gynipral 1/6 ore..cum sa zic..e greu..ce e bine in toata treaba e ca bebe e bine ..e foarte activ si a inceput sa suteze din ce in ce mai des..in rest..col foarte scurtat..exclus efort si contact sexual.
Imi cer scuze ca nu v-am felicitat pe fiecare dupa nume..mi-a fost vreu sa retin.
Ylla19+ si mami de 8.10.2003
danielle02 spune:
avei dreptate ca ar trebui sa ma odihnesc mai mult dar nu am cum,nu am sanse fiindca nu are cine ma ajuta cu printzesa,soramea munceste de dimineata pana seara iar sotzu` pleaca luni dimineata si vine vinerea seara cu exceptii cand am de mers la ecografii,spital si altele fiindca merge cu mine peste tot,in rest eu sunt cu fata 24 din 24,e greu,
oricum nu rastorn muntii,curat am,mancarea se comanda :D,de ridicat nu am ce,doar sa mai strang jucariile,hainele aruncate de printzesa de prin casa,sa mai spal cate ceva si cam atat plus plimbarile fetii prin parc,la copiii,afara etc.
nu cred ca asta e greu sau ca fac efort.
oricum,am avvut un vis inainte sa aflu ca sunt gravi,cum ca am nascut un baietel pe la 38 saptamani cu greutatea de 2,800kg.
si povesteam cu soramea ca am trecut prin multe in sarcina asta si iute ce baiat sanatos si perfect am facut eu ma incred in Dumnezeu si stiu ca va fi bine,
daca Doamne feri` e sa nu fie,nu e alegerea mea,Dumnezeu stie ce face,insa inima imi spune opusul,o sa fie bine.
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)