Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 2
theea spune:
Danielle imi pare rau de vestile proaste dar atata timp cat bebelu e bine totul o sa fie bine.La ce spital te duci ?Stai chiar in Londra?
Noi suntem bine am intrat in sem 2 cu speranta ca totul o sa fie bine.De vreo 2 sapt ma trezesc in fiecare dim cu dureri de cap si nu pot sa inteleg de ce.De vreo 2 zile nu prea mai am pofta de mancare numai de ciocolata si de red bull eu care nu as fi baut red bull nici daca muream de sete.In ultimele 3 zile am slabit 1.5 kg e normal ?
Analizele au iesit bazut de bine cu risc scazut de sindram down asa ca stau mai linistita.
Eu mi-as dori fetita dar toata lumea imi zice ca e baiat ,chiar o colega a visat ca am nascut baiat dar eu tot simt ca o sa fie fatadar pana in aprilie la urmatorul eco mai avem de asteptat.
la toate burticile
14+
cezara
alinutza78 spune:
Buna ziua gravidutze
miciuh bine ai venit la zmeurici...sarcina usoara si bebe sanatos. Felicitari pentru baietel!!
noafleurbun venit...sa ai parte de o sarcina usoara si la termen..si bebe sanatos si voios.
pooh mult succes la doctor maine...sa vii cu vesti bune. Iar de foameee...ce sa mai zic...fac urat tare, am si sotul sa confirme..e disperat saracu'. Eu in plus fac urat si la pofte..asa ca sunt o gravidutza cu nazuri
mamilivia felicitari pentru fetita. Imi pare bine ca s-a potrivit cu dorintele tale. Felicitari si pentru rezultatul la echo.
Flosideea felicitari pentru baietel
Alina eu zic ca e fetita, asa cum cred ca la mine e baietel. Asa am mai citit, ca mamicile intuiesc ce poarta in burtica...poate se potriveste si la noi. No..ca acum e cam greu sa faci distinctie intre intuitie si ce-ti doresti..
alus bafta maine la doctor
Muffinuta n-ai fi tu daca nu ai alterna starile de dezmat culinar cu cele cu pitici pe creier. Si eu astept echo de pe 3 martie ca pe Dumnezeu. Si mie mi se pare ca mi s-au lasat sanii...ca burta se umfla acum deasupra buricului (cred ca de la mancare) si nu se umfla sub buric. Da' ma bucur ca am simtit prima miscare..de'acum, stau cu stres cand o fi si a doua....greu job-ul de gravidutze...da' sa vezi ce job ne asteapta din august incolo.
eu sunt la birou acum...cu ochii pe pereti...si cu gandul la mancare..si cand ma gandesc ca acasa mai am ceva din mancarea chinezeasca de ieri si cartofii frantuzesti a la Muffinuta..yumi..yumi..
o saptamana buna la toate gravidtuzele..cu vesti bune de la echo si culori de carucioare.
Alinutza 15+
danielle02 spune:
multumesc fetelor de cuvintele frumoase,sunteti niste dulci
e greu cu atomica si bebe in burtica,insa incerc sa le fac fata la amandoi sper totusi sa se ridice placenta pana la urma,am zis ca de mai scap si de stresu` asta chiar nu mai fac copiii 2 sunt suficienti.
zic eu acuma asa cum am mai zis dupa ce a venit Ebonee si uite ca nici nu m-am chinuit macar sa raman si am ramas
theea,nu stau in Londra,ci in Durham e in nord la vreo aproape 300 mile de Londra insa toti prietenii romani sunt acolo,sper sa apuc vreodata sa mai merg pe la magazinele romanesti,imi e pofta de castraveti murati
de bucatareala inca nu m-am apucat,mii lene,cred ca iesim in oras,oricum,de cand am ramas gravi a "plecat" pasiunea de a gati ,si mie asa rau imi pareeee
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
pooh spune:
Am primit rezultatele de urocultura:e colii>100.000col/ml.UOare cat de grav e?Sigur nu scap de antibiotic.....Nu mai vine ziua de maine sa vorbesc cu dr.Fetelor,care ati mai avut infectie urinara,cum ati scapat de ea?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 20+
b3b3_2007 spune:
salutare burtici!sunt si eu o viitoare mamica de iulie.la eco ne a zis ca vom avea un baietel pe care-l va chema Dennis,DPN :06.07.2009. pupici,sarcini usoare si bebei sanatosi!
uliiasi spune:
Buna, mamicutelor!!!
Mama, daca ma credeti, toata ziua azi la servici am stat sa recuperez 2 capitole si ceva! Ca nu am mai intrat de joi...ce scriitoare v-ati facut..
M-am bucurat enorm cand am vazut ca muffi a venit cu vesti bune si ce entuziasm, Doamne, asa trebuie sa avem toate! Acum vad ca piticii au revenit, dar piticii vin la pachet cu bucuriile sarcinii, asa ca trebuie sa ii suportam si pe ei...
Pooh, stai linistita, dorctorul o sa-ti dea niste antibiotice care sunt permise in sarcina si o sa te faci bine repede, ai sa vezi. Nu te speria.
Eu am fost in weekend acasa la Piatra Neamt, a fost superb sa aud ciripit de pasarele in loc de claxoane si sirene cum sunt in bucuresti...
L-a simtit si mama mea pe bebe cum dadea suturi si ce tare s-a bucurat! Si intr-o seara stateam cuminte pe pat cand avea bebe program de aerobic si am vazut cum se misca burtica cand a dat un sut! S-a ridicat o fractiune de secunda...fotbalist iese, sigur, desi tati are in plan sa-l invete baschet . Mama... nu mi-a venit sa cred....
Bun venit noilor burtici, au aparut multe burtici noi zilele astea cat am fost plecata, ce ma bucur ca ne-am inmultit.
Saptamana viitoare am si eu eco morfofetala de trim 2, abia astept.
Va pup pe toate, ca-s rupta de oboseala, mai am aproape o ora de stat la servici. De-acum o sa va tin mai scurt...ca e epuizant sa recuperezi 2 capitole intr-o zi.
Hug la toate!!!!
Iulia 20+
lucialu spune:
Buna dragutele!
Incerc sa tin minte tot ce citesc pana scriu,dar palaria mea!nu reusesc sa am memoria numelor(suntem si putine )nici daca ma tundeti(n-ar fi rau nici asta ca se cam cere,macar un taiat de varfuri )!De-asta generalizez cand avem burtici noi care ni se alatura si carucioare colorate cand BBii catadigsesc sa ne arate.
Asa ca...scriu numai din amintiri
Bun venit noilor burtici!Sarcini usoare si la termen cu BBei foarte sanatosi,zambiciosi si papaciosi!
Felicitari Mamilivia pt fetita!
Flosideea felicitari pt baietel!
Danielle va trebui sa iei in serios treaba cu NU efortului!Ma gandesc si eu ca e greu cu o BBlina atomica,daaar vedeti si voi cum puteti face sa mai pasezi sarcinile fizice altor adulti.Bine ca e BBita bine in burtica!Asta e cel mai important.Nu ma pricep la muuuulte lucruri,dar din ce am mai citit pe forum la alte fete am inteles ca se mai poate ridica placenta,daca stai mult la patut,deci fara efort.
Elenada bine ca ai revenit.Si ca sunteti bine.Sunt fete care scriu foarte rar de fel si e ok,dar cand sunt fete care apar des si dispar cateva zile cam ai palpitatii.
In rest vb IAR de mancare.Voi realizati ca daca ar tuna si ne-ar aduna pe toate la un loc ar fi jale gastronomica?Am deveni spaima sotilor cum sunt Bridezillele alea de la TV
Si eu ma inscriu cu succes la mi-e rau de foame,de altfel ma doare burtica jos daca sar peste vreo masa.Acum ma innec consecutiv intre niste saratele si un chec,daca intelegi cevaSi un paharut de pfui!c..a,nu e voie,Cola
Hainute de BBei nu am luat inca si mai astept un pic,credOricum nu am fost in stare sa ajungem la unguri sa-mi iau mie o tzoala de Doamne ajuta.Mi-am luat pantaloni de aici obisnuiti,grosi cu neste nr mai mari ca sa intre burtica si sa fie comoda.Nu vreti sa stiti cum arat in ei pt ca in rest nu prea am pus pe mine.Probabil cand vom ajunge la unguri nu-mi voi putea stapani ispitele si voi lua si pt BB ceva.Mi se scurgeau ochii la toate lucrusoarele lor dinainte sa fiu insarcinata.
Si declar ca m-am umplut de celulitaM-a mancat sa ma uit la pulpite intr-o seara si am constatat ca acum am pe tot piciorul nu doar sus pe aripioare si fundSi ma dau cu creme si ulei de maslineIn schimb nu beau suficiente lichide.Apa minerala e tinuta in stomac,dar nu mi-o place fantastic.
De sambata seara am avut contractii urate.M-a durut tot uterul,burtica sub buric de la un cap la altul si era tare piatra.Asta pt ca tati ne transmite cu succes starile sale(o fi empatie subconstienta,habar nu am),dar daca il simt ca nu e ok ma agit ca un Pepsi si insutit mai mult de cand sunt gravi.Si deja a priceput si el ca nu poate disimula o stare fata de mine...a mai incercat sa se ascunda pe baza sa nu ma streseze,dar a esuat de fiecare data.Of corse ca m-au apucat si gargaunii de rigoare...si in concluzie astept cu nerabdare sa se faca martie si sa ajungem la control.Zilele astea urmeaza sa fac niste analize obisnuite de sarcina,dar nu cred ca imi voi vedea Pretiosul.Zilele astea l-am simtit putin spre deloc,de cand va spun..Stiu ca e mica sarcina si oricum sunt norocoasa destul ca imi dau seama,dar ma obisnuisem cu tremuratul de rigoare cand papam,parca luam masa cu BB.Asa ca voi ingrosa cu succes randurile panicoaselor si sa vedeti jelanii,daca nu reusesc sa ma calmez.Maine cred(tre sa ma uit la tickerul meu cel intarziat cu o zi )ca facem 15 saptamani.Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea si la noi!
De mancare am prestat ieri spre seara abia din cauza starilor naspa.Am facut ciorbita de porc,dar usoara si acruta si cartofi taranesti cu Gordon Blue si ciulama de ciuperci.Azi mai repet Gordonul, ca sa fie proaspat.Lube buna nu am mai gasit si nu mi-am luat doar ca sa am.Culmea! cea mai buna,ca vara am gasit-o intr-o alimentara din zona,intr-un garaj.
O saptamana frumoasa!Iar v-am facut capul calindar...
KISSES
my little sunshine
coccorina spune:
Buna mamicile si bebicii...
M-am tot uitat cum sa ma adaug si eu in lista, pana la urma am priceput ca sa ma loghez pe user-ul comun dar..nu am parola, asa ca daca cineva vrea sa ma adaoge si pe mine:
Corina
DN 17.02.1979; UM 26.10.2008; DPN 01.08.2009
sau poate cineva sa imi dea parola????
Apropo de arsuri, eu am avut vreo 2 saptamani pe la 12-14sapt. si am rezolvat o perioada cu un pahar de lapte rece, pe urma banana, si apoi dicarbocalm, dupa care m-a lasat, sper asa sa stea...departe de noi.
De foame, si eu am momente cand ma ia asa "ca si cu lesin", cred ca imi scade glicemia si mananc ceva dulce repejor, beau apa si ies la geam pentru o gura maaaaare de aer. Pe urma mananc un pic si gata!
De-abia astept sa vad ce carucior mi se "atribuie"( ??), eu bineinteles fetita as vrea, dar am o presimtire ca e baiat. Sotul nu spune nimik, cica sa fiu eu fericita (dar stiu ca baiat vrea), in schimb tatal meu ar fi in al noulea cer daca ar fi baiat Oricum ar fi eu tot O PRINTESA vreau. Dar mai am de asteptat pana Joi...
Fetele va poop duce pe toate si numai de bine sa auzim.
viitoare mamica fericita!!! 17+
Zambeste, viata e frumoasa!!!
muffinuta spune:
Buna fetelor...
am sosit de la shopping...am mai iesit dupa si cu sosu'la o intalnire de afaceri...macar mi-a mai luat mintea de la "ba e sus,ba e jos,ba-s sanii fleasca.."Alinutza..n-as fi eu,ai dreptate..mancare,somn,control la oglinda,si eco cat incape asta-i viata mea..ah,si ceva shopping..
Dc va spun ce am bagat la "garaj" va speriati..dar aici e imposibil..cand merg acasa in TM nu am probleme din astea ca nu gasesc restaurante ca aicinu ca-s pretentioasa,dar platesti o caruta de bani sa iesi in oras si vii acasa ori flamand ori dezamagit de gust...
Ok,deci Alinutza: am gasit un soi nou de nectarine,cu miez alb,fetelor to die for,dulci si zemoase..am stropit toata canapeaua..barbatu-meu cica ma expulzeaza..am gasit si varianta de a-mi potoli pofta de prosciutto..care e interzisa:pun pe felii subtiri de healthy bread 2-ca-s subtiri-felii de sunca ,la cuptor cateva minute sa omoare eventualele bacterii apoi la final "trantesc" 2felii subtirele de provolone cheese dolce-noi avem aici impachetat sunca+cheese-mai fetelor e ne-bu-ni-e cu cherry dulcici langa...miam-miam..asa ca am rezolvat si problema cruditati interzise..sper..
apoi am mai bagat niste smochine fresh..scorpionul cica sunt" vacuum cleaner"
Alina am reteta simpla de papricas de pui,eu o gasesc gustoasa..o scriu nitel mai tarziu separat,nu e mare scofala chiar am facut sapt trecuta..
Danielle..aste nu-s vesti proaste..bebe e bine.tu vei fi monotorizata mai des,deci nu te mai stresezi cu asteptarea..eu oricum nu-s ce m-as face in UK..aici deja am programare in weekend la eco sa imi vad baiatul..cat despre placenta sunt o gramada de fete din cate am citit cu aceeasi problema parca-i spune placenta praevia nu?,cu odihna vei reusi..se ridica am vazut la toate,eu nu am experienta,dar am citit ca ma asteptam ca de obicei sa am si eu alte surprize din astea asa ca am vrut sa fiu pregatita moral..felicitari pt bebe sanatos..si sa nu fii ca minepanicata
fetelor ,va las sunt rupta merg la somnic..si scorpio picoteste s-a molipsit de la mine
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
CriPOD spune:
Alatur si eu doua pene palariei lui lucialu, ca si eu am tot citit de vineri incoace si-am dat din cap si-acum nu mai stiu decat vaaaaag, ok, mai in amanunt din ultima pagina.
La multi ani sarbatoritelor!
Felictari pt aflarea giuvaerurilor zmeurelelor!
Imi pare rau de cele cateva vesti mai necajite, sper sa se rezolve rapid si fara complicatii, infectia urinara, pozitionarea de placenta...
Noilor venite, bun sosit, sarcini usoare si la termen, bebei sanatosi.
Bafta pe la dr celor care sunt programate.
Nu mai stiu cine zicea de arsuri, eu am descoperit o metoda care a functionat de fiecare data: mananc un mar rosu si imi trece. Apropos de menta, este contraindicat la arsuri pt ca relaxeaza muschii care controleaza acid refluxul, asta fiind de fapt deja problema. Da' cine stie, in sarcina orice-i posibil, poate functioneaza de-a-ndosulea.
La raport si eu cu foame cronica (cred ca-s caderi ori de calciu ori de zahar in sange, fac analize in martie si va zic), doar ca in cazul meu mai adaugati la simptome: transpiratii, tremurat, uneori chiar mortituri. Si tot pe tema asta, moama cat ati mai mancat in weekend.
Noi am avut pe meniu mancaruri mai ciudate (lenea, deh): thai pad cu pui, poutina clasica locala si clasicele romanesti snitzele din piept de pui cu piure si vegetale. Are rsot sa zic ca eu le-am facut primele 2 si sotul ultimul (ca-i cel mai mult de lucru, hihi).
Ameteala mea incep sa cred ca este vertigo, dar nu e diagnosticata.
Pepit a fost tare linistit sambata si ieri, pana aseara. De atunci danseaza intr-una sa compenseze. Si eu dorm prost...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">