Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
ayda_m spune:
Fetelor, in leg cu tuseul vaginal...si eu sunt total impotriva....am o prietena care e medic ginecolog dar din pacate plecata de 2 ani in Germania sa profeseze...si am vb zilele acestea cu ea si ma intreba dc inca se mai practica aceasta treaba cu tuseul vaginal la noi ca e total contraindicat in sarcina...pt col se vede echografic si eventual in cazul unor sangerari pe masa prin introd usoara a valvelor...si atat...ca se vede si cu ochiul liber,cand se introduc valvele nu mai tb sa zgandare dr si cu mana...asa ca la noi se poate orice...
Ayda
20+
alus spune:
Buna fetelor
Nua m veste prea buna, am fost la doctor , din pacate am diabet, nu stiu cum se spune in romaneste, dar este diabetul femeilor insarcinate
. Acest test se face dupa saptamana 22, dar eu am facut in saptamana 14 deoarece am avut acelasi lucru cu Julia. Sper ca si de data acaseta sa fie totul bine. Pe 3 martie ma duc sa-mi dea dieta si aparatul de masurat nivelul zaharului in sange.
In rest totul este bine, restul de analize mi-au iesit foarte bine, nu am anemie. Dupa ce am baut glucoza 75g dupa o ora am avut 185mg iar dupa doua ore 153mg. In rest totul este bine. Am observat ca si aici mai multi baieti decat fete, of in viitor o sa se bata pentru ele ![]()
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
+
14 + sap.
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
pooh spune:
Am ajuns si eu intr-un final sa pun niste poze pe gmail
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
21+
crisarh spune:
Fetelor, doctora cand a cerut intrumentul asistentei, a cerut pe cele mai mici, pt ca oricum am colul de 32 mm, sub normal si a zis ca sa nu deranjeze acolo; A mai avut cineva colul de 32mm (normal ar fi 40mm), la 13 saptamani? Ea mi-a explicat ca e asa mic in urma avortului de acu' un an, considerat ca o nastere si de aceea colul s-a micsorat; Ati mai auzit asa ceva? Cele care aveti copii si ati ramas insarcinate dupa un an la fel ati patit?
13+ 
pogos spune:
cumnata mea a dus sarcina la capat, cu tratament bineinteles, avand colul de 2,5-3 cm. eu am colul 3,9, iar la prima sarcina l-am avut 3,5.
alus succes cu tratamentul si dieta!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
siacob spune:
eu am colul de 32mm, asa a fost de la inceputul sarcinii pentru ca anul trecut am facut conizatie, si nu este nicio problema. Din cate stiu eu problemele apar atunci cand incepe sa se scurteze sau sa se deschida.
crisarh spune:
Mai am o intrebare la voi, pentru morfologie fetala, la ce medic ati fost? Intre Iosup si Herghelegiu?Doc mea m-a trimis la Herghelegiu, nu am mai fost la el pana acum, am citit si bune si rele despre el; Am fost anul trecut si acum la 13 saptamnai la Iosup si mi-a placut de el, si ma tot gandesc sa imi fac programare si la unu si la altul sa ma impac si pe mine si pe doctora;Credeti ca exagerez?
13+ 
Cornelia spune:
Eu la sarcinile precedente am avut colul de 2,5 - 3 cm, dar doctorul m-a asigurat mereu ca e inchis. La un mom. dat se adusese in discutie cerclajul, dar era sarcina prea inaintata.
Acum, din motive de pitici pe creier
, ca aveam contractii (sunt f. normale contractiile nedureroase la varsta asta a sarcinii) mi-a masurat colul (eco intravaginal, pt. precizie, cred) si e luung de 4,3 cm. Plus ca ma speriasem ca pierd lichid
dar, din fericire, nici asta nu s-a adeverit. Nu mai stiu cine intreba, dar slipul se poate uda datorita secretiei mai abundente sau micilor pierderi de urina
.
Alus, ma bucur ca te intalnesc aici. Multa sanatate iti doresc!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
coccorina spune:
-telor...chiar ca aveti spor la scris....o zi nu am intrat si mai mai ca u mai reuseam sa termin de citit, ca trebuie sa fac si mancare (o supa si niste pastai cu usturoi, nimik deosebit).
Multumesc ca m-ati asaugat in listuta.
Maine merg la eco si de-abia astept sa vad daca e baiat sau fetita
. O sa intreb de burtica intarita daca e normal sau de ce e asa ca si eu o am asa cateodata, si mai rau simt ca uterul meu incepe de deasupra osului pbian imediat, cred eu ca e ceva in neregula poate praevia???
Sa va spun sincer nici nu sunt sigura ca a miscat inca, parca l-am simtit alaltaieri dupa-amiaza ca dadea din picioruse(asa cred) ca simteam asa in partea dreapta sub buric ca inauntru ceva ar face "cioc, cioc", doua, trei miscari una dupa alta si apoi liniste si pe urma iar si iar, timp de vreo ora. Sa fie ca a miscat sau nu? Cum poti sa stii sigur oare? Eu una asa cred ca el era, dragul de el, sa ma faca atenta ca mancasem prea mult, poate
Bine , deci maine intru sa va dau vestile si sper sa fie toate bune.Doamne Ajuta!
Pooopici la toate mamicile si bbicii

viitoare mamica fericita!!!
17+
Zambeste, viata e frumoasa!!!
adrianafedorca spune:
buna
ce e cu voi fetelor abia v-am gasit pe la sf paginii a 2 a
eu am reusit sa dorm de la 2 la 6 , cum ama ajuns acasa nici papanu mi-a trebuit direct in pat am aterizat si am dormit dusa, a fost asa bine...la noapte probabil o sa ma uit iar pe pereti..
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler