Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

WOW..cata activitate..
bun venit noilor gravi ..sarcina usoara si bebici frumosi si sanatosi.
noi..am cam inghetat de frig azi pana la doctor si inapoi..acum parca niste ceiutz fierbinte e necesar.
la control..si cu valve si cu mana..col foarte scurtat,mergem in continuare pe ginipral si urtogestan.apsteptam eco morfologica sa vedem cum e bebicul..of course fara efort si treburi de astea..oricum 3-4 zile suntem activi apoi somnorosi din cale afara.pupiki si sanatate gravi
Ylla19+ si mami de Carmen Maria 8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

coccorina succes maine la eco te asteptam cu vesti bune
si mie mi se intareste burtica , sunt contractii, poti sa iei no spa, mie dr mi-a zis ca pot lua 3/zi
cat priveste miscarile lui bebe e posibil sa fi fost el, daca nu nu te speria o sa-l simti in curand eu la 21 de saptamani si o simt doar asa 1 data pe zi seara

crisarh sunt buni amandoi si Iosup si Herghelegiu acum vezi la care gasesti loc liber, eu am facut la 13 si la 20 de saptamani la Iosup

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

alinutza78 sa-ti fie de bine masajul, unde faci? cat e o sedinta, parca parca as face si eu daca zici ca e priceput

blanca000 bine ca mi-ai adus aminte ca e lasata secului sa ma pregatesc poate vin si pe la mine finii si eu tot 3 perechi de finuti am

micaalsa eu n-am vrut sa-l schimb doar ca mi-a zis ca pleaca pe 15 iunie din tara ...in fine cred ca stia de la inceputul sarcinii dar n-a zis nimic...important e ca m-a primit dl dr filipescu si ca e de treaba

cine mai naste la elias la sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie????

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Fetelor din Bucuresti,am o intrebare la voi!Vine Targul Expo Baby la Sala Polivalenta.Va rog,daca aveti timp sa ajungeti,vreau sa stiu daca se merita sa vin pana acolo!As vrea sa vin sambata,asa ca va rog,nu ma uitati!

Clara J ce ai facut la eco?Astept vesti!

+14 sapt cu David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Adriana, m-am linistit cand am vazut ca si tu simti bebe mai rar...eu ma panicasem ca azi n-am simtit-o deloc pe bebe....
Eu voi naste la Elias...pe la inceputul lui iulie...dc placenta ramane joasa probabil voi naste mai devreme...

Ayda 20+

Mergi la inceput

alfa_anca asa si eu de la o vreme s-au accentuat fff tare durerile ...la prima sarcina durerile astea au inceput abia pe la 8 luni parca nu stiu cum o sa rezist pana la sfarsit

crisarh eu am inceput programul de 6 ore

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

buna mamici,
azi am fost la doctor si m-am bucurat sa aflu ca sarcina decurge normal. azi am facut 15 saptamani.
Maine merg sa fac TT. Sper sa iasa si acela bine. Nu am reusit sa aflam ce este. Doctorul nu a putut sa vada. Este pudic bebeul nostru
Acum sunt la socrii si am intrat repede sa va scriu. Nu am reusit sa va citesc de duminica. Asa mult s-a scris... dar sper sa fiu mai lejera la servici si sa pot recupera...
Am avut o saptamana groaznica...mult de lucru...program prelungit...
Va pup
Aveti grija de voi

gravi intre [+14]

Mergi la inceput

ely_cta eu am tot fost la expo baby... haniute pt bebe gasesti ce gasesti si-n magazine, nu-s mai ieftine, poate la acelasi pret sau chiar mai scumpe, doar ca le gasesti pe toate intr-un loc, dar sa vii de la constanta ...doar daca vrei sa iei mai multe, patut, carut, scaunel de masina..atunci poate merita...eu merg de 2 ori pe an la expo baby doar ca sa-i cumpar incaltari lui cezar , e o firma din oradea, hokide , au niste incatari super misto pt copilasi , sunt de calitate f buna si sunt si la preturi accesibile

ayda_m mie mi-a zis dr ca dupa 22 de saptamani o sa inceapa sa miste mai bine
ar fi super sa ne intalnim la maternitate in iulie, tu la ce dr esti?

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

tot eu ...am mai adaugat o saptamana la sematura

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 21+
it's a girl !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Adrianafedorca, sunt la dr rotaru; si eu sper sa ne intalnim atunci in spital cu bebeii sanatosi in brate

Ayda 20+

Mergi la inceput